Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Marti tak to je taky super..:) budu se těšit na foto pak..
JInak, holky…mě už z toho všeho asi fakt jebne! Ty výsledky na ŠŽ mi teda nedopadly nic moc..nabírali mi dnes znova krev, už jsem dostala prášky na hypothyreozu, zítra jdu na UZ žlázy a až budou výsledky těch náběrů, tak se dozvim, jestli ta dávka těch tabletek bude dostačující, nebo do sebe budu muset cpát ještě něco dalšího..a to mě nezapomněli upozornit, že takový problémy se ŠŽ můžou nepříznivě ovlivnit vývoj CNS a mozku u miminka v prvních třech měsících (to je super, že už jsem na konci 6.), takže pak mohou vzniknout různý poruchy pozornosti v budoucnu atd…to mi teda fakt nepřidalo, to vám řeknu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veronique,tak to mě moc mrzí,že výsledky nejsou dobré,ale miminko bude určitě v pořádku,neboj.Držím palce,ať se alespoň na tom ultrazvuku nepotvrdí nic horšího
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veroniqe,to je mi líto,ale hlavně nestresuj je to URČITĚ V POHODĚ!!!!!Miminko je v pořádku.Ti doktoři tea umí fakt vyplašit, to vám teda povím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju holky..jste zlatý..:)
Jí už na ně prdim..bez nich nemam žádný problémy a oni fakt takhle straší. Hodila jsem to za hlavu, už mi to fakt nebaví..
dneska jsem byla na tom oGTT. Vzala jsem si s sebou čaj s citronem a musim říct, že jsem ani nevěděla, že piju glukozu..citronu jsem si dala fakt hodně, takže to nakonec bylo snad i dobrý.. ![]()
ráno mi nabrali krev z prstu, pak jsem během 10 min vypila ten čaj, po hodině jsem se vyčurala do zkumavky a nabrali mi krev ze žíly, pak jsem opět musela hodinu čekat a poté se vše opakovalo..takže to chce mít s sebou dost čtení a dá se to vydržet.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veroniqe,to je dobře,že k tomu takhle přistupuješ.Taky si myslím,že doktoři leckdy přehánějí a nejdůležitější je,jak se cítíš ty.Zrovna při problémech se štítnou žlázou bys to na sobě hodně poznala.A ještě pro uklidnění,mám dvě kamarádky,které měly velký problém se štítnou žlázou už před otěhotněním a mají obě dvě naprosto zdravé dětičky,jedna dokonce dvojčátka a to do toho má ještě roztroušenou sklerózu.
Jsem zvědavá,kdy mě doktor pošle na oGTT,příští týden mám poradnu,tak už asi dostanu nějaké pokyny.čaj s citrónem si taky určitě vezmu,už mi říkala kamarádka,že to je pak i docela dobré pití.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a ten čaj musí být beslazený jen s citronem?Sory,že se ptám,ale já sem asi fakt blbá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martina28 píše:
Holky a ten čaj musí být beslazený jen s citronem?Sory,že se ptám,ale já sem asi fakt blbá
Určitě neslazený,nejlépe asi obyčejný slabý vlažný černý čaj,asi 0,3 až 0,5 litru.Sladké to budeš mít až až
.Ale každá laboratoř má trochu jiné postupy,takže né všude ti to asi dovolí rozmíchat ve tvém vlastním čaji a budou ti to třeba nutit pít jen ve vodě.A už ti dal doktor nějaké pokyny a víš,kdy tě to čeká?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivco diky za podporu!
ja to vazne hazim za hlavu,protoze se citim skvele a kdyby mi doktori nemotali hlavu, tak to nikdy neresim. Snad bude malej zdravej:) Marti snad Ti ten caj dovoli, urcite si ho pak vezmi..me to poradila dokonce sestricka…Ivco co jsem se docetla, melo by se to delat mezi 25. a 28. tt. Me taky rekli,ze na to mam tri tydny,ale chtela jsem to mit co nejdriv za sebou.:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dostaka žádanku, že se mám objednat,ale až mezi 24.-28.tt,takže se budu objednávat až v pondělí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo, já sem se teď dívala a ty máš termín o dva dny po mě?
tý jo a Veroniqe, kdy ty máš vůbec termín?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti já mám 1. února. Uvidíme, jak se bude malýmu chtít na svět..třeba to bude ještě ledňáček..:)
Nicméně u našich známých, kteří jediní neví, co to bude, se uzavírají sázky ohledně data narození a pohlaví..:) už to vidim, jak se všichni zpraskají, až porodim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A holky,já se pak asi taky ožeru až budu moct a přestanu kojit, že sem to všechno zvládla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martina28 píše:
A holky,já se pak asi taky ožeru až budu moct a přestanu kojit, že sem to všechno zvládla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to si piš..já taky…:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čauky holky…jak se Vám daří??
Já už svoje neduhy neřeším, malej kope a je nám skvěle, tak na doktory prdíme.. ![]()
Příští týden se jedeme fotit s bříškem, tak se docela těšíme..
jen musim říct paní fotografce, aby vynechala moje úúžasný nohy..včera jsem se snažila koupit si něco na sebe a když jsem se viděla v kabince, tak jsem se málem rozbrečela..pak mi to manžel připomínal večer v posteli, když jsem do sebe ládovala slaný tyčinky.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak to mi naši říkají taky o tom jezení.Já si vždycky říkám, že lepší už to stejně nebude, tak co
Jinak pohyby cítím úplně stejně jako na začátku.Nezdá se mi, že by byly výraznější.Tak nevím
docela mě to děsí jestli je to o.k.Zítra jdu na kontrolu, tak uvidíme…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Anežka nebo Loriana?
- 21.5.26 13:16
- plesata_katastrofa
- 2
Razítko od lékaře na přihlášku na vysokou...
- 21.5.26 13:11
- JoHoP
- 8
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 21.5.26 13:24
- Jazmine
- 18
Clormetin a pleť
- 21.5.26 10:33
- wspusjo
- 1
Držák na telefon – zorné pole
- 21.5.26 12:54
- KKK85
- 8
Implantační krvácení 4 dny?
- 21.5.26 10:01
- JancaS84
- 5
SOS práce v pekárně a zdravotní potíže,...
- 21.5.26 12:40
- Anonymní
- 8
Vyšší odborná škola zdravotnická -...
- 21.5.26 13:02
- Anonymní
- 4
Penicilin 0,8 MIU u dítěte 19 kg – není...
- 21.5.26 11:43
- Anonymní
- 9
Pozitivní OGTT - vaše zkušenosti
- 21.5.26 11:09
- Klmarik
- 8
Nové příspěvky
Sport vision - nosí se tam nějaká...
- 21.5.26 13:27
- HornyHippo
- 33
Předčasné zaškolení a...
- Anonymní
- 48
Milenky sem nová diskuze
- Baby.Lasagne
- 106574
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 21.5.26 13:24
- Jazmine
- 18
Rozišla som sa a potrebujem uistiť, že...
- 21.5.26 13:22
- Anonymní
- 80
Přechýlení - ová u dcer. Je to už přežitek?
- 21.5.26 13:21
- Prelesta
- 128
Antikoncepce Kelzy
- 21.5.26 13:21
- Klára1985
- 24
Pro a proti Linda x Ester
- 21.5.26 13:19
- plesata_katastrofa
- 31
Anežka nebo Loriana?