Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
7.11.11 10:47

No malá se tam teda mrskala jak kapr :lol: Ono hodně záleží na tom, jak je natočené.Mě třeba musel doktor párkrát dloubnout do břicha, aby dala ručičky pryč, protože je měla před obličejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
7.11.11 10:48

Marti to je náádherný.. :) takovej bobíšek malinkej je to, krásná tvářička.. :palec:
Ta cukrovka dopadne určitě taky dobře..však jsme zdravý holky.. :wink:
Ivčo Tobě díky za tip s Maminkou..:) určitě si jí dneska koupim..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.11.11 10:48

Tak uvidíme,prostě to nechám náhodě a snad něco pěkného taky nafotíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.11.11 10:58

Jo určitě.neboj se, budete mít krásný fotečky.Na tu maminku se taky mrknu.
jinak holky, jak se cítíte? já teda dnes nic moc.Mimčo mi asi přilehlo nějaký nerv , tak nemůžu ani chodit pořádně.Tak se snažím poskakovat, hladit, jestli se umoudří a lehne si jinam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
7.11.11 11:04

Já si nechci stěžovat, ale přijde mi to čím dál tím horší.. :-(
poslední dobou mě nejvíc trápí otoky rukou a následkem toho brnění. Pravá ruka mi v konečcích prstů brní už týden v kuse..je to docela nepříjemný!
Prý to může být způsobeno od těch otoků, nebo od zad..takže třeba mi tam malej taky něco přisedl a evidentně se mu tam líbí.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.11.11 11:42

Tak to mě holky mrzí,že máte takové problémy.Já to musím zaklepat,ale teď se cítím dobře.Záda už mě tolik nebolí,začala jsem spát bez polštáře a je to mnohem lepší.Snažím se každý den trocho projít venku a několikrát denně se trochu protáhnout.Otoky zatím taky naštěstí žádné,každé ráno si dám na nohy a ruce ledovou sprchu,tak třeba to trochu posiluje žíly.

Marti a jak to vypadá s tou tvojí vyrážkou?Už to nějak ustupuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.11.11 12:33

Holky, koupila sem si ten vitamín B a musím říct, že mám pokoj.Je po vyrážce i po svědění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.11.11 12:36
Martina28 píše:
Holky, koupila sem si ten vitamín B a musím říct, že mám pokoj.Je po vyrážce i po svědění.

Tak to je super,alespoň jednu starost máš z krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
7.11.11 12:52

Jo Marti, to je fain, že ses toho zbavila a hlavně, že to neni nic vážnějšího..:)
JInak, holky, manžel už ze mě má srandu. Prej založí skupinu: Tátové-narodí se mi děcko v únoru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.11.11 14:14
Veroniqe píše:
Jo Marti, to je fain, že ses toho zbavila a hlavně, že to neni nic vážnějšího..:)
JInak, holky, manžel už ze mě má srandu. Prej založí skupinu: Tátové-narodí se mi děcko v únoru. :mrgreen:

Tak ať jí založí,můj manžel se určitě taky přidá :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
7.11.11 18:05

Vždycky když o mě chvíli neví, tak je mu jasný, co asi kde dělam :lol:
Jinak jsme se vrátili z UZ, malej spinkal celou dobu a měl nožičky stočený do kříže před obličejem..takže jsme tam docela dlouho válčili, než se nám trošku ukázal, nicméně pořád to bylo jen z profilu..ale aspoň něco…dokonce jsme viděli i jak otevírá pusinku.:) scan nemam, tak uvidim, jestli se mi to podaří třeba nějak vyfotit na foťák, ale to asi nebude nic moc..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.11.11 18:20
Veroniqe píše:
Vždycky když o mě chvíli neví, tak je mu jasný, co asi kde dělam :lol:
Jinak jsme se vrátili z UZ, malej spinkal celou dobu a měl nožičky stočený do kříže před obličejem..takže jsme tam docela dlouho válčili, než se nám trošku ukázal, nicméně pořád to bylo jen z profilu..ale aspoň něco…dokonce jsme viděli i jak otevírá pusinku.:) scan nemam, tak uvidim, jestli se mi to podaří třeba nějak vyfotit na foťák, ale to asi nebude nic moc..:(

Určitě i tak to byl krásný zážitek,fotky určitě vyfoť,já to tak dělám vždycky a je to lepší než ze scaneru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.11.11 19:02

já to taky vždycky fotím, ale tohle se mi zrovna nějak nepodařilo-A s tou skupinou-ten můj by se taky přidal-Hlavně sem zvědavá, jak se bude starat.Teď říká,že s tím moc naděláme, tak uvidíme, jak se pochlapí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
7.11.11 19:44

Krásný to bylo..je to vždycky zážitek, když ho vidím, ať už je to 4D nebo ne.. :-) Musim se přiznat, že se na něj strašně těšim..:)
Marti, já jsem na toho mýho taky zvědavá..i když věřim, že se bude starat dobře..už teď je z malýho hotovej a vždycky mi povídá do bříška.. :lol:
JInak přidávám jednu fotku, líp to už vážně nejde vyfotit, tak snad tam bude něco vidět..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.11.11 20:55

Veru, taky krásnej kulíšek! :potlesk: A jakej má nádhernej nosánek malinkej.Stejně je to neuvěřitelný, jak něco tak malinkýho, může být tak krásnýho. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny