Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak se sexem jsme na tom taky hodně špatně.Tím,jak jsem celý první trimestr občas krvácela,tak jsme to měli vyloženě zakázané,nebo jsem se zase hrozně bála a toho strachu jsem se nezbavila do teď.Takže mi od zjištění těhu vůbec sex neměli,přiznám se,že já na to ani nemám moc pomyšlení a manžela obdivuju,že to se mnou vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak to mě aspoň trošku ukliknilo, že v tom nejsem sama…My měli sex naposled asi ve třetím měsíci a od té doby nic.Ale abych pravdu řekla, tak na to nemám vůbec chuť.Sem ráda, že se sotva valím ![]()
A taky se dost bojím.Všude čtu, jak je sex nebezpečnej v těhotenství a že spermie vyvolávají porod. Taky mě to ale i docela bolí, když mě doktor vyšetřuje.Takže to bude asi tím, že sem tak dlouho neměla sex.A manžela taky obdivuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak sem si volala na tu cukrovku a testy sou v pořádku.tak jsme to zvládly, holky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti,tak to je super,že máš cukrovku taky v pořádku.
Jo jo,taky všude čtu,že sperma může způsobit měknutí čípku a kdesi cosi.Bojím se prostě cokoli riskovat a s tím bříškem si to už ani moc neumím představit.Ještěže máme tak tolerantní manželi ![]()
Jinak volala jsem doktorovi kvůli tomu tvrdnutí a chce se na mě radši ještě dneska podívat a předepsat mi hořčík.Takže tam za chvíli jedu,jsem ráda,že mě zkontroluje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je dobře, že se na tebe mrkne.Aspoň budeš klidnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti super s tou cukrovkou..:) můžeme si dopřávat..:))
Ivčo, Tobě ať to dobře dopadne!
S tim sexem..my jsme na začátku taky nesměli a hlavně jsme se strašně báli. Jenže kolem 5. měsíce si se mnou dost hrály hormony a musim říct, že jsem měla takovou chuť, až jsem se doktora zeptala. Tem mi řekl, že nevidí jedinej důvod, proč bych si měla odpírat cokoliv, jako když jsem nebyla těhu. Tak jsme to jednou zkusili a je to ok..chutě už taky extra nemam, ale tak 1× 14 dní to zvládám. Kdyby ale bylo na manžovi, tak mě taky do ničeho nenutí a je v tom strašně tolerantní.
Dále ještě, je fakt, že sperma obsahuje prostaglandiny, které vyvolávají porod, ale sex jako akt takovej, pakliže nemáte třeba to tvrdnutí, nebezpečnej určitě není. Takže my nedáváme sperma dovnitř a je všechno v naprostým pořádku. Malýho to taky nemůže ohrozit, toho chrání placenta a plodová voda. Samožrejmě, my nejsme na žádný brutality, ale jinak to nebezpečný určitě neni! Tak Marti, když budeš mít chuť a nemáš problémy, žádnej strach.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,tak jsem zpátky od doktora a radši jsem tam ani neměla jezdit.Vyšetřil mě,všechno OK,předepsal mi hořčík 3×2 denně.Když jsem ale dorazila domů,tak jsem zjistila,že docela silně krvácím
A já už myslela,že to mám za sebou.Hned jsem zase volala doktorovi,co mám dělat,jestli mám hned letět do nemocnice,protože k němu to mám přes hodinu.Uklidňoval mě,že to bude jen po tom vyšetření čípku,že si mám lehnout,vzít dva Ascorutiny a bude to dobré.Já mám ale takový strach.Do toho mi Lukášek zrovna dost nevhodně kope dolů a každou chvíli mi ztvrdne břicho.Když to do večera neustane,tak asi radši vyrazím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo, to je mi strašně líto!! Je mi jasný, že teď nemůžeš být extra klidná, ale pokus se, už kvůli malýmu! Moc Ti přeju, aby to nebylo něco vážnějšího a nemusela jsi nikam jezdit, ale kdyby se Ti cokoliv nezdálo, jeď okamžitě a na nic a nikoho nekoukej..
Pěkně odpočívej celej víkend, nic nedělej, papej askorutin, ten Ti nijak neublíží a bude všechno ok..
Já budu mít určitě celej víkend čas se tu ukázat, kdyby sis chtěla pokecat, nebo něco pořešit, tak písni.
A nebuj, všechno to určitě s Lukáškem zvládnete!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předem se omlovám,že se pletu do diskuze
Ivčo drž se určitě to bude v pořádku
…a jak tu píšete o tom sexu,já s chlapem spím jednou týdně někdy i za dva týdny a to jsem již 28tt a čekám dvojčata,zatím mí to doktor nezakázal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivi, drž se a neboj se!
Všechno bude dobrý!!!!Hlavně buď v klidu a odpočívej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čauky holky..
Ivčo, tak co? Jste s malým v pořádku?? Dej o sobě vědět..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak dlouho nikdo nic nenapsal.S Ivčou taky nevíme co je, snad je vše v pořádku..A co ty Veru?Já jdu zítra na kontrolu, tak sem zvědavá, kolik malá bude vážit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Marti… na Ivču pořád myslim. Snad budou oba dva v pořádku. Zítra jdu taky na kontrolu. Nevim, jestli mi řekne váhu, posledně ho zajímala jen délka. Mě poslední dobou trošku trápí tlak, jde mi lehce nahoru, tak taky doufam, že se to nepřehoupne v nic vážnějšího..
Ta pravá ruka, co mi brní, už je celá dřevěná, jdu teď za hodinu na masáž..kéž by mi tak od toho pomohla..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, tak co masáž?Pomohla trochu?Já jsem teď přijela z města a sem totálně vyřízená!!!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Razítko od lékaře na přihlášku na vysokou...
- 21.5.26 12:32
- Adysssssss
- 1
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 21.5.26 12:35
- Anonymní
- 13
Clormetin a pleť
- 21.5.26 10:33
- wspusjo
- 1
Držák na telefon – zorné pole
- 21.5.26 12:05
- rmot
- 7
Implantační krvácení 4 dny?
- 21.5.26 10:01
- JancaS84
- 5
SOS práce v pekárně a zdravotní potíže,...
- Anonymní
- 7
Vyšší odborná škola zdravotnická -...
- 21.5.26 09:56
- malýhroch
- 3
Penicilin 0,8 MIU u dítěte 19 kg – není...
- 21.5.26 11:43
- Anonymní
- 9
Pozitivní OGTT - vaše zkušenosti
- 21.5.26 11:09
- Klmarik
- 8
Nezvládám úzkosti pramenící z obavy o syna
- 21.5.26 12:21
- Magical-eyes
- 31
Nové příspěvky
Razítko od lékaře na přihlášku na vysokou...
- 21.5.26 12:39
- Adysssssss
- 3
Chodíte preventivně na sono prsou?
- 21.5.26 12:38
- Anonymní
- 40
Jak dát najevo zájem mladšímu muži?
- 21.5.26 12:37
- My Melody
- 122
Přechýlení - ová u dcer. Je to už přežitek?
- 21.5.26 12:36
- M_Vladim
- 125
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 21.5.26 12:35
- Anonymní
- 13
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 21.5.26 12:33
- Magical-eyes
- 43058
SOS práce v pekárně a zdravotní potíže,...
- Anonymní
- 7
Milenky sem nová diskuze
- 21.5.26 12:31
- xiaxxx
- 106564
Hubnutí 2026
- 21.5.26 12:27
- Alušáček
- 7
Maskulinní muž - ano nebo ne?