Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
21.11.11 15:12

Vložky si taky asi radši vezmu svoje,četla jsem,že jsou nejlepší po vložky Samu a v porodnici budou mít asi jen nějaké základní,které třeba pak nebudou dobře držet.

My budeme platit za tatínka u porodu 700, ať půjde nebo nepůjde na kurz.Ale to neva,po zkušenostech z minulého týdne ho chci mít rozhodně u sebe a on tam chce být taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
21.11.11 15:30

Tak to je dobře. Já chci mít manžu taky u sebe, jemu se sice moc nechtělo, ale potřebuju oporu a hlavně po tom kurzu, kde byl, to ta paní tak hezky popisovala, že pak úplně v pohodě řekl, že půjde. Ne že by mě nechtěl podpořit, ale spíš se bojí, že se mu udělá špatně a omdlí a bude to jak v těch amerických filmech.. :lol: jen když začnu o něčem mluvit, tak hned ať mlčim, že se mu dělá špatně.. :-)
Jo a ještě na jednu věc jsem si vzpomněla do tý porodnice. Prý to má dávat gynekolog, nám to dala na tom kurzu, nebo si to sama seženeš na matrice a je to vyplněný papír Prohlášení o narození dítěte, kde budete mít napsaný jména pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.11.11 16:10

Já jsem v nemocnici viděla několik párů,co se připravovali k porodu a musím říct,že by mi bylo hrozně líto,kdyby tam manžel nebyl.Možná třeba odejde od vlastního porodu,pokud mu to nebude dělat dobře,ale v té fázi před a po by neměl chybět.Mluvila jsem i s jedním tatínkem chvíli po porodu a říkal,že to bylo to nejkrásnější,co v životě zažil a to se tam na začátku neprojevoval moc statečně.
Můj manžel mi hrozně pomáhal,už jen tím,že jsem věděla,že je u mě.Já jsem se klepala strachy jak ratlík a stačilo,že mě pohladil a bylo to lepší.Pak u porodu,to bude asi podobné.

Ty papíry o jménech miminka jsem myslela,že se vyplňují pak až v porodnici,tak to se radši pak zeptám svého dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
21.11.11 17:09

I pro mě je to důležitý, aby tam byl..taky jsem mu říkala, že je pro mě důležitější, aby tam byl se mnou před samotným porodem mimča, protože to si ta ženská zažívá to nejhorší..
S tim papírem to tady v naší porodnici chtěj, nevim, jak je to jinde..ale asi by Ti hlavu neutrhli, kdybys to neměla.:)
Teď se mi malej tak nějak hrozně moc zavrtěl v břiše, ještě nikdy se i to nestalo, trvalo to pár sekund, ale bylo to tak intenzivní, že se mi třáslo úplně celý břicho..nevim, jestli tomu mam věnovat nějakou pozornost, doktor říkal, že každý nestandartní pohyb, který je jiný než obvykle, bych měla sledovat…jediný co mě napadlo, že se třeba už otáčí hlavičkou dolu, ale kdo ví..snad bude vše ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.11.11 17:17

Mě tam řádí někdy tak,že to se mnou úplně hází,říkám si,že má snad větší sílu než já a za chvíli mě nakopne a já upadnu :-P
Minulý týden mě taky už trochu kopal u snídaně do žaludku,pak jsem šla na utz a byl tam hlavičkou dolů.Teď už je ale zase určitě jinak,protože mě hlavně kope do pupíku.Včera mi přišlo trochu divné,že mě kopal celý den hodně dole,jinak právě vždycky kope někde kolem pupíku,tak jsem si taky říkala,že bych to asi měla hlásit doktorovi,teď mu budu asi říkat každou blbost,ale fakt nechci nic zanedbat.Takže už mám na něj pěkně dlouhý seznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
21.11.11 17:22

už je zase v klidu a vrtí se normálně..ale tamto mě fakt skoro vyděsilo..to bylo jak zemětřesení v břiše.. :lol:
JInak mě teda pořád kope hodně dole, celý těhu..snad jen jednou mě kopal nad pupíkem, že jsem to dobře viděla i já, ale jinak vždycky úplně dole..a pak cítim takový tlačení, sem tam se mi někde vytlačí břicho a pak se to zase uvolní..:)
Jo a nechala jsem si od doktora vypsat žádanku na tu neurologii, tak jsem zvědavá, jestli se jim bude chtít mi nějak pomoct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.11.11 17:53

Mě právě malej včera pořád šťouchal do toho čípku a do močáku,jinak vždycky vzorně vedle pupíku,že je to i krásně vidět.To zemětřesení byl určitě kotrmelec,teď už váží něco kolem kila,takže když se otočí,tak je to pěkný rachot.
Přeju ti,aby ti nějak pomohli,kdy tam vyrazíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.11.11 18:02

ahoj maminky tak my také čekáme miminko v únoru 2012 a už jsme ve 29tt a už vím,že bude mít chlapečka a už se na něj moc těšíme a chtěla bych sváma pokecat s ostatníma maminama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
21.11.11 18:06

čau Nikýsku..:) to jsem nečekala, že se ještě někdo přidá..:) tak vítej a klíďo se připoj do debat.:)

Ivčo, ještě nevim, kdy půjdu na to vyš, možná středa, ale jak říkam, nedělam si naděje, i gyndař mi to řekl..
A kotrmelec to byl asi fakt pořádnej.. :lol: opravdu se mi to stalo poprvé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.11.11 18:39

Ahoj holky, no teda vy jste toho zas probraly co sem tu nebyla :-D
Taky vítám Nikýska.Já už sem si myslela, že to tady doklepeme ve třech :lol:
Jinak všechny věci pro malou ještě nemám, ale do vánoc bych to chtěla mít.A tašku budu balit taky až po vánocích.U nás v porodce dávají jen oblečení a vše ostatní si musím vzít z domu.Taky mi kámoška říkala,ať si s sebou vezmu takový ty přebalovací podložky co se dávají pod mimčo, protože se prý dávají na postel pod sebe,kdyby se ti stala nějaká nehoda. Jí se to prý stalo několikrát,protože hodně krvácela a když si šla vyptat od sestřiček novou, tak se na ni dávaly, jak na blbečka.Takže si teď bude brát svoje.Jinak ten papír o jménech taky nevím kde dostanu.Třeba od doktora. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.11.11 18:54

Nikýsku vítám tě mezi námi :kytka: Jak se bude chlapeček jmenovat?

Tak dvě ty podložky si radši taky přibalím,to už unesu.

Malej se teď zase otočil a kope mě do čípku,nevím,že ho to poslední dobou tak baví,to už se mu asi chce tak moc na svět.Pořád mu to vysvětluju,že tam radši kopat nemá,ale je to paličák :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.11.11 18:59

Mě se zase malá už tak moc nehýbe.asi má období klidu :lol: Ale srdíčko tluče.To si vždycky radši zkontroluju, když si nejsem jistá.
Jinak manžel se na porod nějak obzvlášť netváří.Prý mu to všichni jeho kámoši rozmlouvají.Tak nevím.Ale se mnou určitě bude, akorát ten samotnej porod asi vynechá :nevim: No nutit ho každopádně nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
21.11.11 20:30

Ahoj maminky, tak se také přidávám, sice trošku dýl, ale přeci :-D . Termín máme 25.2. a měla by to být holčička. :srdce: nějak nám to pořádně nechtěla ukázat..Budu ráda, když si budu moct občas s někým napsat, poradit se… mějte se krásně a opatrujte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.11.11 20:36

Ahoj Leni, tak tě vítám mezi námi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
21.11.11 20:49

Ahoj Lenko…taky Tě tu vítám..:)
Dneska se nám tady najednou s nováčkama roztrhl pytel..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny