Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak to Marti fakt nevim, mě to doktor oznámil jako hotovou věc a víc jsem se nezajímala.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, protože já mám v těhu průkazce dva termíny.Jeden podle Pm a druhej podle UTZ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to nevim, mě to někdy píše taky, že jsem klasika třeba 29, ale podle utz 29+5. Ale termín porodu mi podle toho nemění, ten mam pořád jen jeden. To fakt nevim.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No uvidíme kdy mě pošle na mateřskou
Už se těším.To už budu moct chodit kamkoli a nebudu se pořád stresovat jestli mě navštíví kontrola nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak nastal večir a opět ožíváme:)
Verčo, nic si z toho nedělej, já s tímhle bojuju taky,vždycky se prostě někdo najde, kdo si musí rejpnout! Hlavní je, jak se cítíš ty a miminko, a máš okolo sebe lidi, kteří tě podrží:)
No, nejsem si jistá, jestli je dobře, že vím co mě čeká..ba občas naopak! Ale daly to jiný, tak musíme tak,ne? S tou péčí o mimčo jsem ráda, že v tom mám nějakou praxi, ale neni to nic težkýho, pak se sehrajete a bude to vše ok! ![]()
Na tu mateřskou se jde snad podle termínu podle PM, ale taky si tím nejsem jistá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my taky ožíváme a fest ![]()
No já bych totiž podle PM, kterou sem měla naposled 4.5.(a to ještě po injekci, kterou mi dali v CARu)bych měla mít termín 8.2. což vůbec podle mimča neodpovídá.Ale podle umělého oplodnění sem měla termín 20.2.takže kdybych měla jít na mateřskou podle PM tak bych šla 28.12.
No sem z toho abych pravdu řekla jelen. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
musejí o sobě dát pořádně vědět..hihi
Marti,tak u tebe se to bude asi řídit vše podle umělého oplodnění bych řekla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty Marti, takže ty máš na neschopence normálně vycházky???
To já nemam, mam to bez omezení, takže je mi fukar, jestli na mě někdy někdo přijde a vůnec to neřešim..tak to se Ti nedivim, že se těšíš na mateřskou, to já bych zase pro změnu radši zůstala na neschopence, mam tak totiž mnohem víc peněz.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,tak jsem se vrátila z poradny.Jsem z toho docela zklamaná,ale co jsem taky mohla od svého pana doktora čekat.Vyšetřil mě sice trochu pečlivěji,ale stejně nevím,jestli to bylo dostatečné.Uvnitř se čípku radši moc nedotýkal,aby jsem zase nezačala krvácet,prohmatal mi břicho a kouknul se rychle ultrazvukem přes břicho.A konstatoval,že je to v pořádku a do průkazky mi napsal CS 1.Ptala jsem se,jestli mám nějak řešit,že mi břicho tvrdne tak 25× za den.On na to,že to je v pohodě,že jsem tady u něj měla břicho měkké a když někomu tvrdne,tak při výstupu na křeslo mu ztvrdne vždycky.Takže jsem se asi jen tak projela sanitkou a jsem v podstatě histerka
.Další kontrolu mám opět za měsíc,takže žádné zvýšené hlídání.S tím,že vím,kdy mám jít do nemocnice.
Pak mě taky docela dostalo to,že mi sestřička našla bílkoviny v moči,napsala to do průkazky a doktor to úplně přešel.Tak jsem se ho pak ptala,co s tím a jeho rada zní,že mám hodně pít (od začátku piju 3 litry denně,tak v tom to asi nebude a minulý týden v nemocnici jsem tam ještě nic neměla).Pak mi tedy řekl:no tak teda přineste moč a pošleme to do laborky ![]()
To,že jsem od minule kilo zhubla,to taky vůbec neřešil,ale už jsem něměla sílu se s ním o čemkoli bavit.Doufám,že už jen jedna kontrola a předá mě do porodnice,po porodu asi zkusím přejít k někomu jinému.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Ivčo…
to mě mrzí! Jak to popisuješ, je fakt ke všemu takovej laxní..teď si vem, že některý ženský nemají ani tuchy, co to znamená a kdyby ses po tom Ty sama tolik nepídila, tak by snad nic neřešil?? Já bych asi doktora změnila..ten můj je skvělej a nic nenechá náhodě, radši mě 10× zkontroluje a „postraší“, než aby něco podcenil.
Ale tak, hlavně, že k tý bílkovině nemáš vysokej tlak!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veroniqe píše:
Ahoj Ivčo…
to mě mrzí! Jak to popisuješ, je fakt ke všemu takovej laxní..teď si vem, že některý ženský nemají ani tuchy, co to znamená a kdyby ses po tom Ty sama tolik nepídila, tak by snad nic neřešil?? Já bych asi doktora změnila..ten můj je skvělej a nic nenechá náhodě, radši mě 10× zkontroluje a „postraší“, než aby něco podcenil.
Ale tak, hlavně, že k tý bílkovině nemáš vysokej tlak!
V tomhle případě jsem opravdu ráda,že jsem zdravotní laborantka a tomuhle alespoň trochu rozumín.Vím,že bílkoviny v moči by se rozhodně neměly jen tak přecházet a rozhodně ne v těhotenství.Jsem ráda,že jsem ho alespoň přiměla k tomu důkladnějšímu testu.Sice mi řekl,že mám moč přinést zítra večer,až půjdeme na ten 4D utz,tak to už jsem opravdu rostla.Pak by to totiž až ráno vezli do laborky a to znamená,že by ta moč byla starší než 24hod.To by jim tak akorát v laborce omlátili o hlavu,že tam přes bakterie nic nevidí.Radši to tam nějak dodáme po ránu.Domů si asi seženu ty diagnostické papírka a tlakoměr mám taky,tak se budu radši sledovat sama,jim člověk fakt věřit nemůže.
Teď to s panem doktorem nějak doklepu,už to asi moc kontrol nebude,ale po porodu si budu hledat někoho jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky!
Teda Ivčo, to je fakt hrozný.Já být tebou taky přejdu k někomu jinému,protože to je fakt síla!!!!Ale neboj za chvíli jdeš na mateřskou…
Veru já mám vycházky od dvou do osmi, takže docela to jde, ale někdy potřebuju ráno a to mám vždycky nervy, jak špagáty.Jinak s těmi penězi:já si myslím, že nemocenská a mateřská je úplně stejná, akorát s tím rozdílem, že mateřskou platí zaměstnavatel.
a taky sem dnes volala na tu sociálku a ptala sem se na ten dopis, a vůbec nic to není.Těhotných na rizikovým se to netýká,takže v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti je to stejný, to máš pravdu..ale já mam celkem slušný připojištění při pracovní neschopnosti, takže mám ještě nějaký penízky navíc. Tím pádem začátkem mateřský mi neschopnost končí..
A to když Ti teda musel dávat vycházky, mohl Ti je dát aspoň na celej den a ne až od dvou..přijde mi, že někteří ti doktoři vůbec nepřemejšlí..:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já sem se ho na to ptala, ale on řekl, že mi je klidně napíše, ale musí to obhájit u lékařské inpekce proč mi píše celodenní vycházky víš.Prostě by měl práci navíc
Ale to už je teď jedno, ten měsíc a něco ještě vydržím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holt vážně záleží na každým..mě napsal hned „bez omezení“ a neřešil to. To je jasný, že to vydržíš..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Implantacni krvaceni 4 dny?
- 21.5.26 09:44
- ANYk9
- 4
SOS práce v pekárně a zdravotní potíže,...
- 21.5.26 09:18
- Anonymní
- 1
Vyšší odborná škola zdravotnická -...
- 21.5.26 09:23
- Midaku
- 2
Penicilin 0,8 MIU u dítěte 19 kg – není...
- 21.5.26 09:02
- Anonymní
- 7
Pozitivní OGTT - vaše zkušenosti
- 21.5.26 09:42
- nozu
- 6
Nezvládám úzkosti pramenící z obavy o syna
- 21.5.26 09:44
- Alušáček
- 26
Zkušenost s adopcí v Jihomoravském kraji
- 21.5.26 06:22
- Pája 13
- 1
Otěhotnění povysazení antikoncepce Ayreen
- 21.5.26 07:42
- Butterfly1307
- 6
Slovník miminkovských slov
- 21.5.26 09:50
- Janča_6
- 7
Hubnutí 2026
- 21.5.26 00:17
- Anonymní
- 6
Nové příspěvky
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 21.5.26 09:56
- zuzu224
- 2411
Vyšší odborná škola zdravotnická -...
- 21.5.26 09:56
- malýhroch
- 3
Jak dát najevo zájem mladšímu muži?
- 21.5.26 09:55
- Jazmine
- 116
NEJ pleťová kosmetika po 30
- 21.5.26 09:52
- klarik999
- 62
Snažení 2026
- 21.5.26 09:52
- Anonymní
- 1267
Reakce dítěte po rozchodu - u tatínka je...
- 21.5.26 09:51
- Blanka-veselá
- 14
Přítel jde ve 30 na brigádu místo práce
- KKubula
- 78
Slovník miminkovských slov
- Janča_6
- 7
Pro a proti Linda x Ester