Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No já jsem na tom podobně
celé dopoledne jsem pekla žloutkové věnečky, pak jsem letěla na tu masáž. Trošku mi to pomohlo, ale prý je to běh na dlouhou trať..taky mi dělala lymfatickou masáž nohou, prý je mám jako konve a jsem totálně zavodněná!! Ptala jsem se na ty lymfatický masáže, protože jsem všude na netu četla, že se to v těhu nedoporučuje, ale ona, že prý má na to přímo certifikát, na lymfodrenáže pro těhotné. V tom případě doufám, že ví, co dělá..:) Hned potom jsem letěla za holkama do práce (s těma věnečkama:) a přišla jsem domu úplně vyřízená s nohama opět jako konvema.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mě teda nohy bolí jako blázen dneska.A píchá mě zas v břichu.Tak jsem se šla vykoupat a válím se u telky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čauky.. tak jsem po kontrole. Malej je zadečkem dole, váhu zatím nevíme. Prý je to nejideálnější v 32.tt zjišťovat váhu. Takže až za 3 týdny..:) ale důležité pro něj bylo, jestli nezaostává v růstu a prý velikost odpovídá týdnu těhu. Otoky mam, to je bezpochyby. Musim si pořád hlídat tlak.
Jinak jsem po tom včerejším maratonu v noci spala jen 4 hodiny, kvůli našemu úžasnýmu pejskovi, ze kterýho už mi jde hlava kolem. Takže si musim jít dáchnout, nebo už dneska někde zkolabuju. Držim palce, ať je u Vás vše ok a písni pak!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já vyrážím teprve o půl jedenácté.To jsem ráda, že je vše O.K.Taky sem zvědavá, jestli se už malá otočila nebo ne.Tak zatím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Veru, tak už jsem doma.Všechno O.K, malá se konečně otočila hlavičkou doulů, tak sem měla radost.Jinak váží 1092gramů a sme o týden větší,takže mi termín posunul na 14.2.To bude malá valentýnka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé, no to je krásný!! A už hlavičkou dolu?? To je docela fofr teda..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo minule mě strašil, že už se neotočí, tak mi poradil nějaké cviky.Tak se už otočila konečně.
tak snad už se nepřekulí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už?? A v jakém jsi týdnu prosim Tě?? Mě doktor říkal, že se to děje většinou až po 30tt..
Tak to je zajímavý..:) holt je každej jinej..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jojo zbytečně mě vyplašil, že sem pomalu stála na hlavě
ale normálně se ještě mimčo může otočit až do 36.tt, takže v pohodě máš čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,děkuju,že jste na nás mysleli ![]()
Já jsem opravdu hned radši vyrazila do nemocnice,protože jsem měla pravidelné tvrdnutí bříška po dvou minutách a v kombinaci s tím krvácením jsem se opravdu dost bála.V nemocnici jsem narazila na dost nepříjemnou sestru,která se ke mě chovala stylem – proč tam vůbec lezu,když mi gynekolog řekl,že je to dobrý
.Pak mě ale vyšetřila moc hodná paní doktorka a ta mi řekla,že se mi zkracuje a lehce otvírá čípek a mám pravidelné kontrakce a tudíž,že mi hrozí porod
.A to začala docela velká honička.Protože tady v Krči nejsou zařízení na porody miminek před 30tt,tak mě převezli rychle sanitkou do Podolí.Tam do mě prali infuze s hořčíkem a dalšími léky na tlumení kontrakcí a přes noc mě sledovali na porodním sále (ps.už nepotřebuji žádný předporodní kurz
).Naštěstí se to brzy zastavilo,takže už jsem byla relativné v klidu.Další den mě přesunuli na normální pokoj,kde mi tedy ještě až do středy dávali ty infuze a ještě píchali kortikoidy,aby malému rychleji dozrály plíce,kdyby něco.Pak už jsem měla jen hořčík v tabletkách a jenom mě pozorovali.Dneska mě pustili domů,nález naštěstí nijak nepostoupil a není to tak hrozné,musím jen pojídat hořčík,co nejvíc odpočívat,nenamáhat se,ale na krátké procházky chodit můžu.Břicho mi sice pořád občas tvrdne,ale pokud to nebude bolet a nebude to pravidelně po 10 a méně minutách,tak to prý nemusím moc řešit.Jsem nejšťastnější na světě,že to dobře dopadlo a určitě je dobré nic nepodceňovat.
Jo jinak náš Lukášek váží něco přes 800 gramů a pěkně tam pořád řádí,takže je určitě v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Ivčo!! Ani nevíš, jak jsem ráda, že jsi se ozvala a že jste v pořádku. Mě bylo jasný, že jste asi v nemocnici, ale neodvažovala jsem se vůbec dělat nějaký závěry. Hlavně, že jste v pořádku, ale řeknu Ti, neznam všechny okolnosti, ale já bych snad změnila gynekologa!! Hlavně na sebe teď dávej pozor a je fakt dobrý nic nepodcenit! Jsem moc ráda, že jste ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky Veru.
Taky jsem o změně přemýšlela celou dobu,ale dneska jsem se o tom bavila s doktorkou v nemocnici a ta mě ujistila,že na jeho postupu nebylo nic špatného,že se běžně dělá pouze vyšetření čípku pohmatem a na tom u mě nemuselo být při jeho vyšetření ještě nic znát.Navíc když jsem s ním pak mluvila do telefonu,tak jsem „jen“ krvácela (což je po vyšetření docela časté a rychle to přejde),ty kontrakce jsem měla až potom a on sám mi říkal,kdybych to tvrdnutí cítila častěji,tak mám jít radši do nemocnice.Jdu k němu ve středu na poradnu,tak ještě uvidím,co mi řekne.V podolí mi taky říkali,že se můžu klidně se svým doktorem domluvit,že by mi jednou za 14 dní čípek na ultrazvuku přeměřili,ale,že to není až tak nutné,že nález je zatím v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně, jak říkam, neznam všechny okolnosti..můj doktor může na utz naštěstí ten čípek taky přeměřit, takže jednou, když se mu něco nezdálo, mi ho hned měřil.
Je mi líto, žes to všechno musela zažít. Mě už by asi dávno odvezli do blázince.. ![]()
Ale jak říkam, hlavně, že jste s Lukáškem v pořádku!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doufám,že odteď už taky bude můj doktor dělat pečlivější kontroly,má v ordinaci taky vaginální utz,tak by asi taky teoreticky mohl čípek při poradně kontrolovat,zkusím mu to říct,protože by mě to fakt uklidnilo.
Když mi doktorka v porodnici oznámila,že mi hrozí předčasný porod,tak jsem se snažila maximálně zachovat klid a postavit se k tomu rozumně a zbytečně neplašit.Je mi jaksný,že v takovém případě je psychyka to nejdůležitější a musím to pro Lukáška překonat.Tělo to ale nechtělo pochopit,tak jsem se tam celá klepala jako ratlík a vůbec to nešlo zastavit.Pak jsem tam vůbec nemohla spát,až mi museli dát druhý den něco na uklidnění.Když jsem tam ale kolem sebe viděla všechny ty ostatní případy,tak nám v podstatě vůbec nic nebylo,jsem za to moc moc vděčná a doufám,že to s Lukáškem vydržíme ještě ty tři měsíce pohromadě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Slovník miminkovských slov
- 20.5.26 22:22
- ANYk9
- 2
Hubnutí 2026
- 20.5.26 22:10
- stinga
- 4
Syndrom polycystických vaječníků, má s...
- 20.5.26 21:45
- kudrata_indianka
- 5
Reakce dítěte po rozchodu- u tatínka je...
- 20.5.26 21:33
- Černá Madonna
- 2
Hypotonie a mentální retardace – jsou i...
- 20.5.26 21:22
- Anonymní
- 6
Nástup na mateřskou 8, nebo 6 týdnů před...
- 20.5.26 20:17
- Vladusxx
- 8
MŠ Velvarská na Praze 6 – zkušenosti
- 20.5.26 15:59
- Pierrina
- 1
Maturitní knížky - rozbory: Kde sehnat?
- 20.5.26 20:44
- ka2ka
- 9
Chci mu dopřát skvělý sex
- 20.5.26 22:01
- stinga
- 36
Těhotenství nepřichází – jak se s tím...
- 20.5.26 20:47
- mintovka89
- 12
Nové příspěvky
Reakce dítěte po rozchodu- u tatínka je...
- 20.5.26 22:29
- Anonymní
- 3
Předbíhání ve frontě v LIDLu
- TerezaVoříšková
- 62
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- šalvěj
- 2395
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 20.5.26 22:25
- Venetia
- 519
Neštovice: Chytili je i sourozenci? A po...
- 20.5.26 22:24
- Klmarik
- 29
Sport vision - nosí se tam nějaká...
- 20.5.26 22:24
- Anonymní
- 27
Slovník miminkovských slov
- 20.5.26 22:22
- ANYk9
- 2
Pro a proti Linda x Ester