Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Děkuju
tak jsem si četla co už všechno pro ty Vaše zlatíčka máte a koukám, že jsem pěkně pozadu..Teprve se chystáme podívat do porodnice, musíme na matriku.. Jsem doma zatím jen 3týdny a už se občas nudim:-( Do Vánoc bych to ale chtěla všechno zvládnout, tak snad se nám to povede. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tovíš, my tady s holkama od začátku žádná nepracujeme, tak jsme měly spoustu času všechno probrat, počíst na netu a pokoupit.:)
Ale to všechno stihneš, máš relativně eště čas.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha:) tak to já jsem teprve v tý fázi, že brouzdám na netu a tak.. je fakt,že kočárek, postýlku a přebalovák už máme,a taky samozřejmě nějaký hadříky
Já jsem chtěla co nejdýl dělat, trošku jsem se bála, že bych se doma zbláznila
jo, taky si řikám, že mám ještě čas:) ale přijde mi, že to hrozně rychle utíká..i na tom pupíku to je vidět. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakmile s hadříkama jednou začneš, pak už nemůžeš přestat..:))
Je fakt, že bejt doma 8 měsíců je někdy na hlavu, ale zvykneš si a hlavně tady s holkama se to všechno líp přežije.:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě
nejdřiv neutrál a ted už holčičí, prostě nejde odolat, pochybuju, že to všechno unosíme.hihi jo, to je jasný že je to o zvyku,hlavně když to máš s kým prožívat. A odkud vlastně jste?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já jsem z Brna a manžel už ze mě pěkně nemůže
Vždycky když jdem nakupovat, samozřejmě hned zabrousím do dětského oblečení (i když toho mám už mraky) a on jen kroutí hlavou
a drží si peněženku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nápodobně, Marti…i když, poslední dobou pouštim z peněženky já, ale manželovi jsem dala za úkol chůvičku..:)
Já jsem z ČB..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsem ráda, že to nedělám jenom já
nikdy neodejdu s prázdnou
tak já jdu zkusit spát. Dobrou noc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno,to jste se včera ještě pěkně rozpovídali ![]()
Já jsem z Prahy a nepracuju už od 5týdne,jednak mi to nedovolovala samotná práce a pak jsem měla od začátku taky trochu problémy.Teď bych měla navíc tři měsíce víceméně ležet,takže to je potom teprve náročné.Teď mi to tedy vůbec neutíká a jsem moc ráda,že si můžu tady s vámi povídat,jinak bych se asi ukousala nudou.
Výbavičku máme naštěstí téměř pořešenou,teď by to musel kupovat sám manžel,nechci ho podceňovat,ale nevím nevím
.O víkendu bude postýlka a příští týden už asi dorazí kočárek.Já se tak těším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky..
tak malej mě zlobil i v noci..ne nějak moc, ale vzbudilo mě zase to zemětřesení v břiše asi kolem 4 ráno a pak byl asi tak hoďku zase dost aktivní..
Trošku se bojim, doktor mi vždycky říkal, kdyby se najednou změnila charakteristika pohybů, abych přišla..škoda, že zrovna dneska v ordinaci není, ale mam jít na prohlídku poridnice dnes, tak že bych třeba tam něco řešila???
Nechci plašit, ale malej byl vždycky děsnej kliďas, někdy jsem ho cítila jen párkrát za den a najednou ze dne na den je to takovej aktivista..Mě to nevadí, já jsem ráda, že ho cítim..ale aby tam uvnitř bylo všechno ok.. Fakt nevim.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím,že to bude v pohodě.Teď hodně roste a tak i ty pohyby hodně zesilují,navíc tam má ještě pořád dost místa aby se mohl otáčet,tak si to ještě užívá ![]()
Já ho teď poslední dobou taky cítím mnohem silněji a jinak než třeba před 14 dny.Ale úplně tě chápu,taky už řeším všechno.Asi bych se v té porodnici na to zeptala,určitě tam s vámi bude alespoň nějaká porodní asistentka a ty s tím mají možná větší zkušennosti než obvodní gynekologové.Tak ať tě tam trochu uklidní a ať jste s prohlídkou spokojeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, Ivčo..:)
Já si taky říkam, že to je určitě normální, je prostě větší a otáčí se tam..hlavně, aby byl ok!
Dám pak vědět, jak jsme dopadli.:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak já jsem to asi včera zakřikla, že je malá klidná.Večer jak sem si lehla, tak to teprv začlo
Docela masakr.A v noci, ani nemluvím
No asi to bude noční pták
No nazdar ![]()
Veru a ty se neboj.Já vím, kdy se malá otočila hlavou dolů.To mě bylo jeden den tak strašně blbě a divně a bolelo mě břicho, že sem si myslela, že pojedu na pohotovost, ale přes noc se to spravilo.To byla asi malá naštorc, jak se tam přetáčela.Bylo to fakt nepříjemný.Takže je možný, že malej fakt dělá kotrmelce.
Jo a včera sem nahmatala na bříšku nějakej tvar.Buď to byl zadeček nebo patička-fakt nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snad máte pravdu, holky…je fakt, že mi včera bolel dost i podbřišek a bylo to na úkor toho, jak se tam malej mydlil…snad se fakt jen otáčel..budu doufat, že je to tak..:) pěkně nás zlobí, ty naše zlobidla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To teda,já dneska počítám kolikrát mi ztvrdne břicho,abych mohla doktorovi dát nějaké přesnější údaje a už mám od rána 11 čárek,večer to navíc bývá horší.A to mi říkali,že by to nemělo být víc jak 20×,tak nevím.Podstivě ležím,jen jsem si rychle uvařila oběd,magnézko užívám a stejně je to dost časté.Hlavně,aby se mi už nezkracoval ten čípek.
Od rána mě navíc tak divně tepe v podbřišku,nevím,jestli si tam malej s něčím hraje,nebo je to nějaká céva
To je hrozný,jak se člověk pořád pozoruje,musím si najít nějakou rozumnější zábavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Co se stehem v jizvě po cs?
- 22.5.26 22:38
- Annie9403
- 3
Biochemické nebo slibné?
- 22.5.26 22:28
- Anonymní
- 4
Změna chování miminka 5 mesicu
- 22.5.26 21:17
- Dahlia0409
- 4
14m - mam pocit, ze se za chvili přizabije
- 22.5.26 22:30
- Janee19
- 7
Jeho ex, pejsek a já
- 22.5.26 21:52
- malákráličice
- 9
Zkušenosti se stájí Štěpán a jaké?
- 22.5.26 20:11
- vokishka
- 2
Maturita bez studia, máte s tím někdo...
- 22.5.26 20:31
- vokishka
- 9
Štěně a samota doma
- 22.5.26 22:26
- stinga
- 12
Jaký máte názor vztahu žena se ženou, kde...
- 22.5.26 22:01
- Černá Madonna
- 9
Bakalářské práce dotazník (malé a střední...
- 22.5.26 16:51
- MariaantA
- 1
Nové příspěvky
Hubnutí 2026
- 22.5.26 22:52
- Rosebery
- 17
Chci mu dopřát skvělý sex
- 22.5.26 22:49
- stinga
- 50
Otrava jídlem v těhotenství
- 22.5.26 22:48
- Anonymní
- 13
Co dnes vaříte?
- 22.5.26 22:47
- Winter garden
- 65208
Milenky sem nová diskuze
- 22.5.26 22:43
- Luxusnixicht
- 106941
Co se stehem v jizvě po cs?
- Annie9403
- 3
Rozišla som sa a potrebujem uistiť, že...
- Prelesta
- 144
Čím vás matka (nebo otec) v...
- 22.5.26 22:37
- alisekR
- 38
Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?
- 22.5.26 22:34
- Gerbera001
- 3708
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 22.5.26 22:33
- bonpari
- 2440