Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj, právě. Když jsi doma, necháváš klíč v zámku.
Ale když ví, že jsi pryč, tak si normálně odemkne a běhá ti po baráku.
Zakladatelko, byl u tebe, mohl si vzít své věci. Nevzal, takže je můžeš vyhodit. V pondělí vyměň zámek a jeho dej do plné blokace. Žádné čtení jejo zpráv, žádná konverzace. Jak jsem ti psala, drž absolutní no contact. Musíš to zvládnout, jinak tě bude otravovat pořád. A nakonec tě dostane zpět. Poslechni nás…
@Rosebery píše: Více
ked mi volal, tak moja prva otazka bola, ze ci si potrebuje ist nieco zobrat ku mne. odpovedal, ze to teraz riesit nechce.
a vzapati ku mne prisiel bez mojho vedomia.
akoze, naozaj totalny vrchol arogancie.
@Parvaneh píše: Více
vnutorne sa tomu branim, ze by ma mohol stiahnut spat, ale mas pravdu, nebudem to riskovat. akonahle budu doriesene veci, tak si ho zablokujem.
Přesně tak. ![]()
Zakladatelko, nechtěla bych, aby mi chodil domů, když tam nejsem. Nevím, jak máš staré děti, zda už bývají samy doma… To by bylo ještě horší… ![]()
Sobota nesobota, hned ráno bych si zavolala nějakou zámečnickou pohotovost. Vždyť výměna zámků není nic tajného, co by děti neměly vidět. Nemusíš jim hned říkat, že to je kvůli „strejdovi“. Ale ochrana je namístě!
Jelikož jsem teď ze zdravotních důvodů nuceně doma, pustila jsem si dva filmy podle knih Simony Monyové (dosud jsem od ní nic nečetla, ani neviděla). První byl Tchyně a uzený a ten druhý byl Sebemilenec. Tam to bylo pěkně vidět, jak tito muži umí „namotávat“ a jak s ní manipuloval, dokud z ní nebyla úplná troska. Vyberou si manipulovatelnou oběť, vyprahlou, toužící po lásce, po objetí a pak ji přesvědčí, že za nic nestojí (i když to dřív byla úspěšná žena) a že bez něho by byla naprosto neschopná, nikdo jiný by ji nechtěl a on je tak dobrý, že ji i přes tu její velkou neschopnost miluje. ![]()
Takovému nemá cenu nic vysvětlovat, stejně všechno otočí podle toho, jak se to bude hodit jemu. Vůbec bych se s ním nebavila, telefony nebrala, na zprávy nereagovala. Jenom, až budeš připravena na odvoz jeho krámů, napsala bych mu, kdy si pro ně může přijet. Bylo by lepší, kdyby s Tebou v tu dobu byl někdo doma. Nejlíp nějaký muž.
Udělalas dobře, že ses ho zbavila.
Gratuluji Ti k tomu. Je dobře, že to teď všechno vidíš! On opravdu NENÍ dobrý člověk a je jedno, jestli je to z drog, jeho povaha nebo oboje dohromady. Prostě není. Drž se! ![]()
@Prelesta píše: Více
Jeho krámy mohou skončit v popelnici. Měl možnost si je vzít, nevzal. Místo toho šel po neurolu.
@Parvaneh píše: Více
Taky pravda. Ale asi bych mu tu jednu šanci na odvezení dala…
Cau, ty uz jsi tu psala. Byl to magor, je to magor a magorem zustane. Jestli nechces, aby byl totalni magor i z tebe, tak s nim omez veskery kontakt. Dekuji.
Kdyz se zabije, neni to tvoje chyba. Je to nepracujici fetak, bud rada, ze se k tobe nepristehoval.
Co tu jako od lidi chces slyset?
@Sadman píše: Více
Asi přesně tohle, co píšeš. A že to není její vina, že se snažila dost a že není míň důležitá než on. ![]()
nikto. zhana si ho na cierno. aj stilnox. aj kratom. neurol si najprv daval len polku najslabsieho. teraz uz ma ten silnejsi. ja som taka rada ze som z toho vonku a nemusim to uz riesit.
@KKubula píše: Více
dakujem, ano, presne to som potrebovala pocut. a uz sa mi otvorili oci. uz vidim vsetky tie manipulacie. a jedine co k nemu citim momentalne je odpor. nic ine.
uz nastastie necitim ziadnu vinu. urobila som prenho viac nez ktokolvek iny.
on mi pomohol na zaciatku, pri mojom velmi tazkom rozvode, tak som sa citila byt jeho dlznickou. ale ten dlh uz bol davno splateny.
uz to teraz vidim vsetko jasne, co mi robil. gaslightning, hoovering, trestanie tichom a ja zranena po rozvode som mu verila vsetko a hladela nanho ako na svaty obrazok.
vsak sa tak aj casto prezentoval. ze mam stastie, ze som si nasla jeho, ze takeho dobreho si uz nikdy nenajdem. ajaaaj, no radsej sama veru.
velmi mi pomaha tato diskusia. je to len tyzden, ale mam pocit, ze sme rozideni uz mesiace.
@Prelesta píše: Více
ja to asi urobim tak, ze veci, drobnosti, mu dam do krabic a vylozim pred dom a nabytok potom na druhy krat. aj tak to nema kam dat do tej garsonky.
nenecham ho veru uz sameho mi behat po dome.
@Sadman píše: Více
ano, presne toto som potrebovala pocut. teraz uz nie. mam pocit, ze teraz v tom uz mam jasno. a ano, zablokujem si ho.
ano. strasne super pocit. to si zacnem viac trenovat