Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky, tak koukám, že jsme měly rušnou noc všechny. Mě se tam malá od včerejška taky nějak moc hýbe, na to jak byla dřív klidná. Nejdřiv mě nenechala ani usnout a pak mě krásně budila, potvurka malá
Také si myslím, že je to tím, že jen prostě rostou a mají větší sílu! Jinak se musim přiznat, že jsem puvodně porodní asistentka, ale 3roky jsem ted dělala na dětskym odd. Myslela jsem si, jak to budu s přehledem zvládat,když to znám, ale nevim nevim…:-D
Také se chystáme mrknout do porodnice, tak at seti tam líbí:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to je paráda, Leni..:) to máš aspoň představu, jak to všechno bude probíhat..i když, někdy je to možná síš na škodu..:)
No a jestli jsme měly všechny rušnou noc a ty naše zlobidla nás taky všechny pozlobily, tak to určitě bylo jen něco ve vzduchu..:)
Ivčo, jestli cítíš pravidelný tepání, tak je to s největší pravděpodobností škytavka..:) my ji máme veelice často, někdy i 3× denně a je to úplně normální, jak si tam polykají plodovku a trénují plíce. S tim tvrdnutím držim palce, ať se aspoň nedostaneš přes 20 a můžeš být klidná!! Vyrážim do té porodnice, tak pak poreferuju..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Škytavka nevím,je to úplně dole v podbřišku a mám to už od rána,navíc je to fakt takové hodně slabé,jako,když ti tepe nějaká cévka.Myslím,že to nic není.Spíš mi vadí to tvrdnutí,to nikdy člověk neví,co z toho bude.Hlavně se bojím,aby to nějak nevadilo malýmu,mám pocit,že ho ta děloha musí hrozně drtit,ale snad tam má hodně vody.
Leni,to je super,i když někdy je moc informací spíš na škodu.Já mám zdravotní školu,tak je mi to jasný.Ale určitě alespoň nemusíš mít nervy s péčí o miminko,já ani netuším,jak ho budu držet,natož přebalovat,krmit,koupat … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda Ivčo, to sou nervy ti povím.Já už bych z toho byla asi šedivá
Ale snad to bude dobrý… ![]()
Hlavně na to nemysli,já vím, že to nejde, ale zkus to třeba zaspat.A jak se to pozná to tvdnutí?Já nevím, jestli bych to poznala.
Leni, ty se máš, aspoň víš do čeho jdeš.
a nebudeš se bát
Já už mám nervy teď…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snažím se na to nemyslet,ale když nemůžeš pořádně nic dělat,tak to moc nejde.Ale myslím,že jsem docela v klidu,nějaké nervování jsem si zakázala,to k ničemu nevede,jen to dneska sleduju,abych měla nějaké údaje pro doktora.
To tvrdnutí bys poznala.Je to taková pomalu nastupující křeč do podbřišku.Úplně se mi jakoby smrskne břicho pod pupíkem do takové tvrdé boule.V tom napětí to drží asi půl minuty až minutu a zase se to postupně uvolní.Pomáhá dýchat při tom do břicha,to vždycky rychleji ustoupí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak to jsem ráda, že se mi to zatím vyhýbá…
Jinak mi dnes přišel dopis s OSSZ -hlášení o čerpání podpůrčí doby v délce 180 dní a sem z toho totálně dutá.Nevíš co to znamená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo,tak to vůbec nevím,co by mělo být a píšou ti tam ještě něco nebo ti to jen oznamují?Mě nic takového nepřišlo a to jsem myslím na neschopence déle než ty,přesně od 8.7.,ty jsi měla tuším prázdniny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem na neschopence od 30.5.takže dýl než ty
A prázdniny se do toho nepočítají.To sem měla mít dovču, kterou sem si samozřejmě nevybrala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha,tak to jo ![]()
A co ten papír tedy znamená,jestli můžu vědět,na co se mám těšit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čauky holky..
tak jsem na porodnici nakonec nebyla, protože se té paní, která nás měla provázet, udělalo špatně a šla domů. Takže až příští úterý. Nicméně, opět si nesmírně cenním našeho spolku tady, protože jen Vy tady a mí opravdu dobří přátelé jste natolik ohleduplní, že spolu dokážeme řešit věci, který jsou opravdu důležitý a podporovat se u toho. Ale když pak potkáte pár lidí, se kterýma jste se ani za normálního stavu neměli rádi a ty vám eště přidají, když Vás častujou poznámkama, který už mi opravdu, ale OPRAVDU lezou krkem a připadam si pak tak méněcenná, i když pod srdcem nosím nového človíčka..
typu: ty si ale kulička..vždyť si byla docela hubená?? Nejsou tam dva? Nebo tři? Teda, Ty jsi ale „veliká“, to už máš nahoře aspoň 20 kilo??? Já bych Tě vůůůbec nepoznala, už abys to měla venku, co..apod.
Tak jsem si doma pěkně naložila kýbl zmrzliny a téměř s pláčem se opět obracím na Vás, moji podporu, i když jsem Vás v životě neviděla..
Ještě, že mám tak úžasného manžela a jen hrstku opravdových přátel, kteří mi s chutí řeknou, že mi to sluší a že už se na toho drobečka musím těšit! ![]()
Jinak ten papír, jak píše Marti, mi taky nepřišel a jsem na neschopence asi od 15.6.
Ivčo, tohle slabounký tepání mám úúplně dole taky, jak říkám i několikrát denně a je to vždy škytavka..tak snad to nebude nic vážného..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru,některé lidi opravdu nechápu a jediné,co z toho cítím je trochu závist a když vycítí nějakou slabinu,tak zaútočí.Já mám tedy taky pár takových „úžasných“ kolem sebe.Například ve chvílích,kdy jsem se léčila z neplodnosti hormony a nebyla jsem na tom moc psychicky dobře,tak mi ještě dokázali říct,jak se mi hrozně zhoršila pleť a vlasy a vůbec,jak vypadám špatně atd atd.
Jako by to člověk nevěděl sám.
Nic si z nich nedělej,je dobře,že máš bříško,je tam tvoje mimi a má se tam jak v pokojíčku,tak si ho pěkně užívej.Počkej,jak ti to pak bude slušet s kočárkem,to ty babi puknou závistí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ähoj holky,
Veru. nic si z toho nedělej.důležitý je, že si pro svého manžela pořád krásná!!!Mě manžel pořád ujišťuje, že vypadám dobře i když už mám nahoře 17kilo!!!!!I když vím, že vypadám jak velryba, tak on mě vždycky podrží.A nemysli, si, já sem byla před těhu jako proutek.Jinak sem si udělala čtyři čokoládový pudinky se šlehačkou a vůbec mě to nevzrušuje
Takže holky, JÍDLU ZDAR!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a jinak ten papír ze sociálky nevím.Zítra tam zavolám a zeptám se co s tím mám jako dělat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martina28 píše: Ähoj holky,
Veru. nic si z toho nedělej.důležitý je, že si pro svého manžela pořád krásná!!!Mě manžel pořád ujišťuje, že vypadám dobře i když už mám nahoře 17kilo!!!!!I když vím, že vypadám jak velryba, tak on mě vždycky podrží.A nemysli, si, já sem byla před těhu jako proutek.Jinak sem si udělala čtyři čokoládový pudinky se šlehačkou a vůbec mě to nevzrušujeTakže holky, JÍDLU ZDAR!!!
Teď jsi mě fakt uklidnila, Marti.. ![]()
A až budeme mít ty naše bobešky venku, tak to stejně všechno zase shodíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně, já s tím počítám ![]()
Holky, mám takovej dotaz.podle kterýho data porodu se určuje nástup na mateřskou?Podle PM nebo jinýho?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Léčba Metforminem u dětí
- 21.5.26 16:38
- teroonka
- 2
Potratová pilulka Mifegyne - zkušenost
- 21.5.26 16:00
- Anonymní
- 608
Levne a zdrave
- 21.5.26 17:11
- 884135
- 13
Anežka nebo Loriana?
- 21.5.26 16:50
- Ketris
- 18
Razítko od lékaře na přihlášku na vysokou...
- 21.5.26 17:59
- Fitsun
- 39
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 21.5.26 18:19
- Zvedava1
- 69
Clormetin a pleť
- 21.5.26 10:33
- wspusjo
- 1
Držák na telefon – zorné pole
- 21.5.26 16:48
- nozu
- 19
Implantační krvácení 4 dny?
- 21.5.26 10:01
- JancaS84
- 5
SOS práce v pekárně a zdravotní potíže,...
- 21.5.26 17:23
- Černá Madonna
- 11
Nové příspěvky
Sport vision - nosí se tam nějaká...
- 21.5.26 18:29
- Anonymní
- 37
Řasenka pro citlivé oči (alergie)
- 21.5.26 18:28
- Ter269
- 1
Přijímačky 2026
- 21.5.26 18:28
- Edna-Bedna
- 158
Pozitivní OGTT - vaše zkušenosti
- 21.5.26 18:27
- Anonymní
- 19
Střevní viróza- bolest ruky
- Anonymní
- 1
Levne a zdrave
- Zvedava1
- 14
Tříleté dítě najednou nechce nikoho vidět
- stinga
- 9
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- Jazmine
- 70
Milenky sem nová diskuze
- Lorre
- 106617
Kratom – nebezpečná droga z vlastní...
- 21.5.26 18:23
- teroonka
- 31