Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1191
23.11.11 22:56

Holky, chtěla bych se ještě zeptat, jak jste na tom se striema??
Ja bohužel čím dál tím hůř, ze začátku to bylo v pohodě, ale teď už nevim, čim se mazat..:( bříško je na tom kupodivu ještě stále nejlíp, ale holt téměř 20 kg nahoře pro tělo něco znamená, takže stehna a boky, to už je úplný zoufalství… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
24.11.11 06:34

Ahoj holky,
tak já nemám od začátku vycházky vůbec žádné.Několikrát jsem to doktorovi říkala a vždycky mě jen odbyde tím,že to nemám řešit,že stejně žádné kontroly nechodí.Ale spolehněte se na to.Sice si jezdím kam chci,ale mám z toho vždycky blbý pocit.
Teď tedy už stejně skoro nikam nechodím,jen o víkendech na nějakou návštěvu a to snad nikdo nepřijde.Doktorovi se prostě nechce papírovat :cert:

Strie zatím naštěstí nemám,trochu se něco začíná dělat na stehnech,tak ty si vydatně mažu obyčejnou indulónou.Myslím,že to funguje lépe než nějaké speciální krémy.Jen se to trochu hůř vstřebává a roztírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
24.11.11 09:19

čauky..:)
tak já se mažu úplně vším. Od začátku jsem používala ten Elasti Q, jenže těch už jsem spotřebovala tolik, že mi to taky pěkně leze do peněz no a postupem času používám taky indulonu modrou, olivový olej a vepřové sádlo.. :lol:
Bohužel, holt k tomu mam i genetické dispozice, protože na těch stehnech už je to fakt děs běs..:( doufam, že to aspoň trochu vybledne, až začnu zase hubnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.11.11 11:35

Ahoj holky!tak já sem se ze začátku mazala taky Elasti-Q a taky sem to zavrhla.To bych ta to dala majlant.A teď se mažu kde čím, olivovým olejem a různými krémy, ale mažu se fakt poctivě od začátku těhu a musím zaklepat.zatím žádné strie.Ale to přijde holky a pak už v létě nevylezu nikam :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.11.11 18:24

Holky, tak my jsme dnes koupili úplně haluzově kočárek :dance: Měli ho poslední a potřebovali ho prodat, tak ho měli, trojkombinaci za pouhých 5990Kč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
24.11.11 19:23

Ty brďo, tak to je dost dobrá cena..:) A co je to za značku, Marti?? Nejde to na tom kočárku vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.11.11 19:39

Active baby JET pisasso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
24.11.11 19:57

Je hezkej..:) jsi šikulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.11.11 20:29

Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
25.11.11 06:16

Dobré ráno holky,tak jsme včera večer byli na tom 4D ultrazvuku a náš Lukášek bude asi pěkně tvrdohlavý.Nemáme z toho vůbec nic,ani fotečku,jen špatný pocit,že jsme ho trápili.Lukášek mi totiž stojí v břiše a je otočený obličejem proti páteři.Předtím celou dobu kopal a jakmile přišla doktorka tak tvrdě usnul a ani se nehnul.Doktorka mi tam pořád lomcovala s břichem,což bylo hodně nepříjemné a dost jsem se bála,aby mi zase nespustila kontrakce.Pak jsem tam 20 minut pochodovala,lehala si na bok,najedla se,napila a výsledek byl úplně stejný,ani maličký pohyb :nevim: .Tak jsme to vzdali a už ho nechceme trápit.Samozřejmě,jak jsme odešli a přijeli domů,tak tam zase začal řádit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
25.11.11 06:18

Marti,tedy kočárek máte moc krásný :palec:
A jak vypadá ten sporťáček a autosedačka?

My netrpělivě čekáme,až nám někdo zavolá,že nám přišel náš 12 týdnů objednaný kočárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.11.11 09:37

Ahoj holky!Ivi, nás teda před 4D upozorňovali, že neuvidíme taky třeba nic :nevim: podle toho, jak je otočené.Nic si z toho nedělej,holt Lukášek asi nebude mít rád obecenstvo :D
Ten sporťák a autosedačka vypadá asi takhle.Našla sem to na netu,protože přijde až v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
25.11.11 09:42

AHoj holky..:)

Ivčo, tak to je škoda..malej je pěkný zlobidlo asi..:) Mě tam musela taky 15 minut šťouchat do břicha, než jsme nakonec něco viděli.

Marti, ten sporťák je moc pěknej. My máme jakoby to „relaxační lůžko“, jak se tomu dnes říká a ten sporťák je fakt lepší. Navíc ho podle mě budeš moct využívat určitě do vyššího věku než my ten náš. Já si budu muset časem pořídit k tomu ještě aspoň golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.11.11 09:52

Snad vydrží.Ale zase za takovou cenu… Kdyžtak si budu moct pořídit jiný.A jak se dnes máte?Já jsem sama doma, manžel ož odjel asi před hodinou do práce a jelikož má pátek, sobota,neděle pracovní, tak se uvidíme až v pondělí a úterý kdy má volno. :,( Takže se budu celý víkend nudit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
25.11.11 10:01

Jo náš malej má prostě svojí hlavu,ty fotky oželíme,hlavně,že mi tím šťoucháním pani nespustila porod.

Celá trojkombinace vypadá moc pěkně :palec:

Já se dneska jako obvykle taky nudím,ještě mě manžel probudil v pět a spát už jsem nemohla,tak mi to vůbec neutíká.Zítra budu mít po dlouhé době nějaké rozptýlení,pojedeme k tetě na oslavu narozenin,tak doufám,že tam chvíli vydržím,obvykle mi dlouhé sezení moc nedělá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny