Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
237
2.12.11 12:59

Ahojky holky pokud muzu pridam sem ?? asi pozde ale přeci…čekám chlapečka a termin porodu mam 17.2. :) dneska zaciname 30.tyden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.12.11 13:07

Ahoj Terko,to víš že můžeš,alespoň se trochu rozrosteme.Já mám termín 21.2.,taky čekáme chlapečka Lukáška.Jak se bude jmenovat ten váš?A odkud jsi?Já z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
2.12.11 13:33

Čauky Terko..:) vítám Tě taky tady, já jsem dnes 31+2 a čekáme taky chlapečka..:)

Ivčo, mě to bylo taky divný, hodinu po jídle, protože v nemocnici jsme to vždycky měřili až dvě hodiny po jídle. Ale PANÍ DOKTORKA řekla hodinu po… prdim na to, lehce omezim sladké, nebudu se přecpávat v 10 večer kýblem čokoládový zmrzliny, jak to mam ve zvyku a bude všechno ok.:) jak říkam, dokud Tě nezačnou řešit doktoři, je vše ok!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.12.11 13:41

Já jsem se na to ještě koukala a všude čtu,že rozhodující je hodnota na lačno a po dvou hodinách po jídle.U diabetiků se sice sleduje i hodnota hodinu po jídle,ale tam je to kvůli podávání inzulinu,aby si stabilně udržovali hodnotu do 7,8.Možná chce jenom paní doktorka nasbírat nějaké údaje a z toho pak udělá závěr,ale myslím,že po sladkém mít za hodinu 9 je v pohodě,to se ti tak akorát začne vstřebávat do krve a teprve se začne vypalvovat inzulín.jestli to do dvou hodin zase klesne,tak je to OK.Neměla bys mít dvě hodiny po jídle víc než těch 7,8 a ideálně samozřejmě zase kolem 5.Omezit sladké bude určitě bohatě stačit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
2.12.11 14:01

Ahoj holky,
tak zase po pár dnech píšu:) já jsem 29tt:) fakt hrozně rychle to utíka… v pondělí jdu na kontrolu, tak jsem na to zvědavá..Malá se mi tam posledních pár dní docela dost mele, otřásá se mi snad celý břicho :lol: dneska se chystáme na Děti ráje, sice podruhý ale už se nemužem dočkat, tak snad to tam vydržim sedět tak dlouho..:) sedíme na kraji, tak kdyžtak budu pochodovat;-) přeji krásný víkend!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.12.11 14:17

Ahoj Lenko,taky se nestačím divit,jak to rychle letí,jsem taky 29tt a Lukášek je taky hrozně aktivní.Přijde mi,že skoro nespí.Hezky si to večer užijte,na Děti ráje se už chystáme téměř dva roky a ještě se nám to nepodařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
2.12.11 14:19

Děkuju, Ivčo.. přes 7,8 mi to snad nepůjde..:)
Horší to bude s tim omezením sladkýho…nikdy jsem na něj nebyla, ale teď v těhu…uaaaaa..umlátila bych se po sladkým..:)

Leni, tak si to moc užij. Tcháni na tom byli taky dvakrát a pokaždé byli naprosto nadšení..:)
Taky přeji hezký víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.12.11 14:21

ahoj Terko!Taky tě tu vítám.Já sem 30.tt a čekáme holčičku.Jméno zatím nemáme… :D
Veru, to bude v pohodě.Už nám zvývá pár týdnů, tak musíme vydržet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
3.12.11 21:21

Tak dneska jsem 29+1tt :) Jmeno sem vybrala Adamek :) 12.12. jdeme na meření a vážení..Malej se me v brisku hemží od rana do večera:) neni den co by neškytal ..spí jen semnou večer nastesti..:) kdybych vedela jak se sem pridavaji fotky klidne bych sem jednu dala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
4.12.11 10:22

Terko, když klikneš na to modré: Napsat příspěvek, který se objeví při posledním komentáři, tak se Ti objeví okýnko, ve kterým je nahoře v pravém rohu: Přidat fotky…a můžeš nám ukázat mimíska..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
4.12.11 14:17

Tak to je ten muj andilek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.12.11 18:34

Krásnej bobánek :lol: Jak je zvláštní, že ty miminka vypadají na tom UTZ všechny stejně,že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
4.12.11 21:44

Terko, je krásnej.:) opravdu tam vypadají všichni stejně..:)

Malej se mi teď teda zase pěkně mydlí, snad den ode dne víc. Já už jsem začala dodržovat diabetickou dietu, jsou to docela muka..přijde mi, že mam pořád hlad a to, že nemůžu nic sladkého mi vadí úplně nejvíc..:( Ale co by člověk neudělal, hlavně aby byl mimísek zdravej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.12.11 08:01

Ahoj holky,

Terko,krásné fotečky :palec: ,koukám,že se chodíte fotit docela často?Já mám fotku jen z 12 a 17tt,jinak už se to moc nedařilo :)

Veru,náš malej se taky tak poslední týden neustále vrtí.Manžel už včera říkal,jestli není nějakej hyperaktivní.V noci vůbec nemůžu ležet na boku,protože to se mu vůbec nelíbí,na zádech se to zase moc nelíbí mě :) .Ale pořád se nemá k tomu aby se otočil hlavou dolů,pořád je podélně.
A jak se ti daří držet tu glykémii?A kdy jdeš vlastně na nějakou kontrolu?

Já jsem se včera trochu vyděsila,protože jak jsem si koupila ty papírky na moč,kvůli bílkovinám.Tak jsem se včera testovala a měla jsem pH moči 8 (normální je 5 až 6).Možná je to tím hořčíkem,snížila jsem dávky a dneska už to bylo dobré.Břicho mi tvrdne stejně jestli beru 3 nebo 6 tablet,tak je asi lepší brát jen ty tři,snad tím nic nezkazím.

Hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
5.12.11 08:50

DObré ráno..:)
Ivčo, když dodržuju dietu, tak jsou glykemie úplně v pohodě. Ale se vším sladkým je konec, což mě teda docela trápí, protože mam na to opravdu ooobrovskou chuť. Ale držim se. Nebo spíš mě drží fakt, že to dělam hlavně pro malýho a ne až tak pro sebe, takže to vážně dodržuju. Zatim si nic nevážim, ale mam rozdělené jídlo do 6 dávek. Jím jen 100% celorzný chleba, hodně zeleniny, ráno žádné bílkoviny a nikdy žádný cukr, med, sladkosti a málo ovoce, tomu se spíš vyhýbam. Dá se to zvládnout, taky mam hodně pohybu, takže spaluju. Ale mrzí mě to, poslední dobou se na mě navaluje stále víc a víc neduh..:( Už se na jednu stranu těšim, až to všechno skončí a bude malej venku. To ale začnou úplně jiný starosti a zase budu eště ráda vzpomínat na to, když byl v poklidu v bříšku.. :lol:
Jinak manžel mi dnes ráno odletěl pracovně na Mallorcu na 9 dní. Bude mi tu smutno.. :,( sice mám na každý den plán a dnes mi přijede nejlepší kamarádka s ročním chlapečkem na dva dny, ale ráno jsem to teda obrečela až až!
Přeju všem krásný den, držte se holky, už to máme za pár.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny