Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1191
5.12.11 08:51

A Ivčo, jak často máš teď to tvrdnutí? Pořád tak často? Mě se to stane tak 5× za den, víc snad ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.12.11 09:05

Naštěstí už tu dietu nemusíš držet moc dlouho a je dobře,že to funguje.Tedy devět dní sama,to by mi bylo taky hodně smutno.Pro mě už je dost náročné tady vydržet do večera než manžel přijde z práce.Poslední dobou nějak kamarádky nemají čas,buď předvánoční shon nebo je sklátí nějaká choroba.

Břicho mi teď od soboty tvrdne zase tak 30× za den.Pořád se řídím tím,co mi řekli v nemocnici.Že to nesmí být v pravidelných intervalech méně než 10 minut a nesmí to být bolestivé.Stačí třeba jen,že se přetočím na bok a okamžitě mám břicho jak kámen.Těch 14 dní do další kontroly je ještě strašně dlouho,tak doufám,že se tam dole nic neděje.Radši stejně pořád polehávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
5.12.11 10:24

Ty brďo, tak to je dostkrát. Ale tak hlavně, že už to máš odkoukaný a víš co a jak se děje.
My jak jsme s manželem pořád spolu, tak je to teď docela rána. Proto jsem si snažila fakt na každý den něco zařídit, abych neměla čas sedět doma a smutnit. Dneska se jdeme s tou mojí kamarádkou a tchyní podívat na náměstí, každoročně se tu spouští z černé věže anděl a je to moc hezká akce..:) A byly jste hodnýý?? Aby si Vás některou neodnesl čert. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.12.11 11:03

Ahoj holky a krásné skoro poledne :lol: :lol: :lol:
Já sem si dneska teda hodně pospala…A musím říct, že mě bolí úplně celej člověk :,( Už nevím jak si lehnout.Na boku sem celá otlačená a na zídech je to zatím dobrý, ale prý se nemá moc ležet na zádech, tak nevím :nevim: Jinak Veru, obdivuju tě,jak tu dietu zvládáš-to já bych asi nedala.Třeba včera sem snědla asi tři čokoládový tyčinky a jeden perník jo a ještě kinder vajíčko.fakt katastrofa.Doteď to s tím sladkým šlo, ale teď se to jaksi hrotí :lol: :lol: :lol: prostě nejde odolat :lol: Ale zase na druhou stranu, když musíš, kvůli malýmu, tak to vydržíš.Já jako bývalá kuřačka to musím taky vydržet a musím říct, že se mi to fakt úspěšně podařilo si nezapálit :lol:a snad už si ani nikdy nezapálím…
Ivi, to tvoje trvdnutí je fakt zvláštní.Já teda vbec holky nevím co to je-naštěstí.Ale třeba to taky přijde.
Jinak mě trápí jen výtok, na kterej mi dr.pořád předepisuje vaginální krém a kterýho se nejspíš nezbavím do porodu a hemoroidy.Těch se teda bojím snad víc než toho porodu, abych si je tím tlačením natrvalo nevytlačila…auau

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.12.11 11:47

Veru,tak si to tam krásně užijte,taky bych se hned jela podívat na vánoční trhy do centra,ale asi to radši vzdám.Hlavně si nedovedu představit se prodírat těmi davy turistů :oops:
Hodná jsem až moc,tak doufám,že mi Mikuláš něco přinese ;)

Mě už takhle tvrdlo břicho někdy od 12tt,ale to jsem nevěděla co to je a když je děloha ještě malá,tak to až tak není cítit.Pořád jsem si myslela,že si tam malej nějak divně lehl.Teď se mi taky hodně zvětšilo břicho a mám ho dost napnuté,tak proto je to asi zase častější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.12.11 11:50

Mě se zase každej ptá, kde to malý nosím :lol: že mám malý bříško.A v bundě, kterou sem teď zdědila po ségře to není vbec vidět… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.12.11 11:56

To na mě je to tedy vidět hodně a každý mi zase říká,jak mám velký břicho,ale bundu stále dopnu svojí původní,ještě jsem nevytáhla tu těhotenskou.Tak snad alespoň v lednu.Teď mi i dost poskočila váha nahoru,tak jsem hrozně zvědavá,kolik už malej váží.Bohužel se to dozvím až za tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.12.11 12:08

Já jdu ve čtvrtek na kontolu, tak sem taky zvědavá.Včera sem se vážila a už mám 81kg :,( Hrůza!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.12.11 12:22

já uz mam 10 kilo nahoře a pupik mam taky maličkej …Ale v poslednich dnech se mi udelala na brisku skareda vyrazka :( vubec nevim s čeho to muze byt :( Me dela doktorka fotecky kazdou kontrolu ..mam kontroly po mesici ted doufam ze to bude castejsi..pristi pondeli jdeme s prckem na mereni a vazeni :) tak jsem zvedava kolik bude mit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.12.11 12:40

Terko,hezký pupík :palec:
Já jsem tedy zatím přibrala asi 6 kilo,ale na začátku jsem spíš hubla a teď jsem ještě zhubla dvě kila v nemocnici.Někdy od 24 týdne se mi váha docela zastavila,ale teď si myslím,že to půjde hodně rychle nahoru.Nejsem tedy naštěstí moc na sladké a nejvíc si pochutnám na zeleninových jídlech a jogurtech,ale jím neustále a nemám vůbec pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.12.11 12:44

Terko, to je krásný bříško!!!Mám podobně velký, ale jak vidím ty si tak o polovinu hubenější :lol: (jo kde sou ty časy) :lol: ale snad to schodím..Jinak s tou vyrážkou-měla sem ji taky asi ve 24.tt a děsně to svědilo.Tak sem si koupila vitamín B a je po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.12.11 13:21

Mě prijde ze vzdycky kdyz si namazu brisko detskym olejickem tak mi to naskočí !!! Tak kdyz me prestanou padat vlasy :) tak se mi udela vyrazka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.12.11 13:23

taky jsem mela z vahou strasny problem..Já jím snad uplne vsechno..A hlavne na dvakrat :) ale uz taky nekdy nemam chut ani jist a druhy den bych vyjedla lednicku :) ale to tak mas asi kazda druha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.12.11 13:47

Já teda taky sním kde co :lol: Nějak se nehlídám, jestli jím zdravě nebo ne.Klidně si zajdem na mekáč,doma děláme převážně rychlý jídlo, takže minutky s hranolkama a tatarkou a tak.takže já jím taky všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.12.11 13:49

Mě vždycky naskočila vyrážka večer po koupání, to byl masakr.Tak zkus třeba něco jinýho na mazání.Mě doktor doporučil sádlo nebo olivový olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny