Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A Ivčo, jak často máš teď to tvrdnutí? Pořád tak často? Mě se to stane tak 5× za den, víc snad ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naštěstí už tu dietu nemusíš držet moc dlouho a je dobře,že to funguje.Tedy devět dní sama,to by mi bylo taky hodně smutno.Pro mě už je dost náročné tady vydržet do večera než manžel přijde z práce.Poslední dobou nějak kamarádky nemají čas,buď předvánoční shon nebo je sklátí nějaká choroba.
Břicho mi teď od soboty tvrdne zase tak 30× za den.Pořád se řídím tím,co mi řekli v nemocnici.Že to nesmí být v pravidelných intervalech méně než 10 minut a nesmí to být bolestivé.Stačí třeba jen,že se přetočím na bok a okamžitě mám břicho jak kámen.Těch 14 dní do další kontroly je ještě strašně dlouho,tak doufám,že se tam dole nic neděje.Radši stejně pořád polehávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty brďo, tak to je dostkrát. Ale tak hlavně, že už to máš odkoukaný a víš co a jak se děje.
My jak jsme s manželem pořád spolu, tak je to teď docela rána. Proto jsem si snažila fakt na každý den něco zařídit, abych neměla čas sedět doma a smutnit. Dneska se jdeme s tou mojí kamarádkou a tchyní podívat na náměstí, každoročně se tu spouští z černé věže anděl a je to moc hezká akce..:) A byly jste hodnýý?? Aby si Vás některou neodnesl čert. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky a krásné skoro poledne
![]()
Já sem si dneska teda hodně pospala…A musím říct, že mě bolí úplně celej člověk
Už nevím jak si lehnout.Na boku sem celá otlačená a na zídech je to zatím dobrý, ale prý se nemá moc ležet na zádech, tak nevím
Jinak Veru, obdivuju tě,jak tu dietu zvládáš-to já bych asi nedala.Třeba včera sem snědla asi tři čokoládový tyčinky a jeden perník jo a ještě kinder vajíčko.fakt katastrofa.Doteď to s tím sladkým šlo, ale teď se to jaksi hrotí
prostě nejde odolat
Ale zase na druhou stranu, když musíš, kvůli malýmu, tak to vydržíš.Já jako bývalá kuřačka to musím taky vydržet a musím říct, že se mi to fakt úspěšně podařilo si nezapálit
a snad už si ani nikdy nezapálím…
Ivi, to tvoje trvdnutí je fakt zvláštní.Já teda vbec holky nevím co to je-naštěstí.Ale třeba to taky přijde.
Jinak mě trápí jen výtok, na kterej mi dr.pořád předepisuje vaginální krém a kterýho se nejspíš nezbavím do porodu a hemoroidy.Těch se teda bojím snad víc než toho porodu, abych si je tím tlačením natrvalo nevytlačila…auau
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru,tak si to tam krásně užijte,taky bych se hned jela podívat na vánoční trhy do centra,ale asi to radši vzdám.Hlavně si nedovedu představit se prodírat těmi davy turistů ![]()
Hodná jsem až moc,tak doufám,že mi Mikuláš něco přinese ![]()
Mě už takhle tvrdlo břicho někdy od 12tt,ale to jsem nevěděla co to je a když je děloha ještě malá,tak to až tak není cítit.Pořád jsem si myslela,že si tam malej nějak divně lehl.Teď se mi taky hodně zvětšilo břicho a mám ho dost napnuté,tak proto je to asi zase častější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se zase každej ptá, kde to malý nosím
že mám malý bříško.A v bundě, kterou sem teď zdědila po ségře to není vbec vidět… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To na mě je to tedy vidět hodně a každý mi zase říká,jak mám velký břicho,ale bundu stále dopnu svojí původní,ještě jsem nevytáhla tu těhotenskou.Tak snad alespoň v lednu.Teď mi i dost poskočila váha nahoru,tak jsem hrozně zvědavá,kolik už malej váží.Bohužel se to dozvím až za tři týdny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jdu ve čtvrtek na kontolu, tak sem taky zvědavá.Včera sem se vážila a už mám 81kg
Hrůza!!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já uz mam 10 kilo nahoře a pupik mam taky maličkej …Ale v poslednich dnech se mi udelala na brisku skareda vyrazka
vubec nevim s čeho to muze byt
Me dela doktorka fotecky kazdou kontrolu ..mam kontroly po mesici ted doufam ze to bude castejsi..pristi pondeli jdeme s prckem na mereni a vazeni
tak jsem zvedava kolik bude mit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terko,hezký pupík ![]()
Já jsem tedy zatím přibrala asi 6 kilo,ale na začátku jsem spíš hubla a teď jsem ještě zhubla dvě kila v nemocnici.Někdy od 24 týdne se mi váha docela zastavila,ale teď si myslím,že to půjde hodně rychle nahoru.Nejsem tedy naštěstí moc na sladké a nejvíc si pochutnám na zeleninových jídlech a jogurtech,ale jím neustále a nemám vůbec pohyb.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terko, to je krásný bříško!!!Mám podobně velký, ale jak vidím ty si tak o polovinu hubenější
(jo kde sou ty časy)
ale snad to schodím..Jinak s tou vyrážkou-měla sem ji taky asi ve 24.tt a děsně to svědilo.Tak sem si koupila vitamín B a je po problému.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě prijde ze vzdycky kdyz si namazu brisko detskym olejickem tak mi to naskočí !!! Tak kdyz me prestanou padat vlasy
tak se mi udela vyrazka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky jsem mela z vahou strasny problem..Já jím snad uplne vsechno..A hlavne na dvakrat
ale uz taky nekdy nemam chut ani jist a druhy den bych vyjedla lednicku
ale to tak mas asi kazda druha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda taky sním kde co
Nějak se nehlídám, jestli jím zdravě nebo ne.Klidně si zajdem na mekáč,doma děláme převážně rychlý jídlo, takže minutky s hranolkama a tatarkou a tak.takže já jím taky všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě vždycky naskočila vyrážka večer po koupání, to byl masakr.Tak zkus třeba něco jinýho na mazání.Mě doktor doporučil sádlo nebo olivový olej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Vztah žena se ženou
- 22.5.26 18:47
- Anonymní
- 1
Bakalářské práce dotazník (malé a střední...
- 22.5.26 16:51
- MariaantA
- 1
Jak zastavit přejídání?
- 22.5.26 18:42
- lucad77
- 9
BOLESTI BŘICHA PŘED ŠKOLOU: JE TO JEN...
- 22.5.26 18:38
- Keyllah
- 9
Ničí školní systém sebevědomí našich dětí?
- 22.5.26 18:14
- blabla01
- 11
Taky doma pláčete nad žákovskou?
- 22.5.26 18:51
- AnastazieB
- 18
Když děti přinesou špatnou známku, přijde...
- 22.5.26 18:57
- Dahlia0409
- 4
Úkolníček - proměňte úklid v hru
- 22.5.26 17:02
- Mall126
- 14
Ovulace-jak to je ?
- 22.5.26 14:12
- Anonymní
- 9
Umělá výživa - tipy a triky pro přípravu...
- 22.5.26 17:00
- Sany80s
- 5
Nové příspěvky
Jak často býváte nemocní?
- 22.5.26 19:12
- Knihakniha
- 22
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 22.5.26 19:12
- Nimie
- 221
Dnešní ženy.. Je to s nimi opravdu tak...
- 22.5.26 19:09
- Nevšední...
- 357
Milenky sem nová diskuze
- 22.5.26 19:07
- Lorre
- 106916
Otázka na adminy
- 22.5.26 19:06
- neumisa
- 2336
Razítko od lékaře na přihlášku na vysokou...
- 22.5.26 19:04
- Karinkas
- 47
Nemáme rádi léto
- 22.5.26 19:02
- cecetka
- 9250
Střevní viróza - bolest ruky
- Anonymní
- 10
Když děti přinesou špatnou známku, přijde...
- Dahlia0409
- 4
Kde a jak najde běžná žena milence?
- Roman 77
- 140