Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já bych se asi musela rozhodnout na místě,podle toho jak bych to zrovna cítila a co by mi k tomu ještě doktoři řekli.Věřím,že u tebe je to mnohem složitější v tom,že o tom hodně víš,já do toho naštěstí moc nevidím,takže by mi nezbylo nic jiného,než prostě věřit doktorům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hoky vy už balite ??? a ja doufala , že mam na to jeste cas..ale stat se muze cokoliv
to mate pravdu ..Spis se ted koukam co maminky pisou kdyz sem jim narodi miminko
at mam nejakou inspiraci pro rozesilani smsek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už na vánoce budu 33tt,tak to radši sbalím,stejně mi vyhrožují předčasným porodem,tak kdyby něco,aby to zase nemusel balit manžel.SMSky ty na manželovi nechám,ať se snaží.Už jsme se o tom bavili a říkal,že nesnáší zprávy, které píše jako to miminko:Ahoj jmenuji se Lukášek,vážím tolik a tolik … Mě je to jedno,hlavně ať se to všichni dozví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak mám nějak pocit, že jsem pozadu:-D tašku teda zabalenou taky ještě nemám, a nějak mi přijde že toho nemám víc..:) ale furt si řikám, že mám ještě doooost času, ikdyž to asi uteče jako voda a je fakt, že stát se muže cokoliv. Ale na to raději nemyslet! Výbavičku začnu prát až po novym roce, a všechno chystat. Ještě mi zbývá nakoupit kosmetika, a takový ty věci pro mě- jednoráz.kalhotky atd…
Dneska jsem zase sama doma já.. a lenošim, ráno jsem byla na krvi, tak jsem to musela „dospat“
Hlavně mě od včerejška docela pálí žáha,at sním cokoliv:( a ne a ne se toho zbavit ![]()
Taky jsem uvažovala nad přeporodním kurzem,–hlavně aby přítel věděl, co a jak ale nakonec jsem ho „proškolila“ sama:) zatím k porodu chce, a myslím si, že názor nezmění, je odhodlanej být tam se mnou už od začátku:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a jak jste na tom s Vánocema? Co dárky, už máte nakoupíno? a pečete? já se na to chystám teprve o víkendu:) nějak nebyl čas..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lenko,určitě nejsi pozadu,to se všechno stihne.Já spíš,že se doma už dost nudím,protože nikam nemůžu a ani nic moc dělat,tak alespoň budu balit tašku a přes internet nakupuju všechno možný,co mi ještě chybí.
Praní a žehlení nechávám na leden,to už se tak nebudu bát,abych něco nepodělala,snad budu ještě trochu schopná,protože teď se tedy cítím každý den těhotnější a těhotnější ![]()
Vánoce letos moc řešit nebudu.Cukroví vůbec,já ani manžel to stejně moc nemusíme a tak nám bude stačit trochu od mamky.Jen mě pečení strašně baví,tak mě to docela mrzí.Dárky taky nakupuju přes internet a už to naštěstí mám skoro všechno.Nejhorší to je s manželem,který má hned po vánocích svátek i narozeniny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem na tom úplně stejně jako Ivča..taky mám spoooustu času, takže všechno připravuju už spíš z nudy..
Co se cukroví týče, i bych si ráda něco upekla, ale vzhledem k té mojí cukrovce je to taky tabu!
A internet, to je teda hrob, nakupuju jak divá, dokonce i věci, který už ani nepotřebuju..dárků už jen pár a je to..:) jen pořád nějak nevim, co tchánovi…Máte nějaký nápady??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky!
Veru, nebuď smutná z toho císaře.Třeba se to ještě změní.Máš spoustu času.
Jinak žáha mě teda palí skoro pořád a po všem.Dneska mě malá tak zlobí!Ona tam snad cvičí nebo co!
Ještěže jdu zítra na kontrolu.Doufám, že mě neřekne, že je malá taky moc velká…No uvidíme.Jinak Vánoce taky nějak neřeším.Mám sice spoustu času,ale nějak se mi nechce do pečení.Spoléhám na tchýni a na mamku…
Dárky už jakš takš mám.Letos to nebudem nějak přehánět.Příští rok to bude veselejší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak já jsem se konečně po dlouhé době docela vyspala.Lukášek se trochu uklidnil a už mi tolik netvrdlo břicho.
S dárky bohužel neporadím,naše rodina je v tomhle hrozně komplikovaná,takže taky než něco vymyslíme,tak to dá zabrat.Když už opravdu nevíme,tak většinou kupujeme nějaké dárkové poukázky,teď je naštěstí nabízí skoro každý obchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak se hlásím z dnešní kontroly
Malá je pořád hlavičkou dolů, tak je to dobrý,máme 1600g a podle velikosti mu dnes TP vyšel na 10.2.
Tak už sem z toho vážně jelen
Ale hlavně, že je vše o.k.Jinak před vánoci 21.12.už si jdu pro mateřskou,protože mi to vychází na vánoce a oni tam samozřejmě nejsou.Taky mě brali krev.Nevíte na co se to bere?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je Marti super,že je všechno v pořádku.S tím termínem porodu si nedělej starosti,od 12tt se to nesmí měnit,takže se pořád platí tem původní,každé miminko pak prostě roste jinak rychle,problém by byl kdyby malá byla třeba o víc než 14 dní menší.
Krev se ve třetím trimestru bere znovu na všechny ty infekce,co se vyšetřují v prvním.Dělá se krevní obraz a protilátky proti červeným krvinkám pokud jsi Rh- nebo skupina 0.Pak by se ještě měly dělat stěry na streptokoka,ale to až přetím než tě odešlou na kontroly do porodnice.
Už takhle brzy na mateřskou?A není to tak,že ti jenom dají ty papíry,které ty pak odevzdáš zaměstnavateli a prostě se tam jen vyplní datum od kdy nastupuješ?To datum je přeci jasně dané,prostě buď 6 nebo 8 týdnů a ani svátky by to neměli ovlivnit.Mě to vychází na 17.1 a ty bys tedy měla jít někdy kolem 10.1,ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já právě vůbec nevím podle kterého data se to počítá.Já mám napsaný dva termíny v průkazce
Kdyby se to počítalo podle 14.2.tak mi to vychází na 4.1. a úplně ten první sem měla 20.2.,takže to by vycházelo na 10.1.jak píšeš ty
Já fakt nevím.
Jestli se to taky náhodou nepíše podle týdnů.Když sem teď 31.tt a ve 34.tt bych byla přes vánoce a oni tam nejsou, tak mi to vystaví o týden dřív ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se u mateřské řídím tím termínem podle PM,což je 27.2.,i když vím,že je špatně (na každém UTZ to vychází na 21.2. a vychází mi to i podle data ovulace),doktor se tím PM termínem ale pořád řídí,píše mi podle toho týdny do průkazky.Takže u tebe bych se taky asi řídila tím,co ti doktor píše do průkazky za týdny a jaký máš podle toho termín.
Já chci určitě nastupovat těch 6 týdnů předem,jinak bych přišla o 14 dní nemocenské a to je škoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čauky holky..Marti, je super, že máš malou hlavičkou dolů, úplně Ti to závidim.. ![]()
Je mi teda divný, že Ti pořád mění TP, nejsi jediná, co mi to říká. Já mam stále jen jeden, bez ohledu na to, jak je mimčo veliký. Nicméně, i jako cukrovkář i jako adept na císaře nebudu rodit v únoru, ale vezmou mě téměř 100% ještě v lednu…takže mě odsud nevyhodíteee???? ![]()
A na mateřskou bych já měla nastupovat asi 19. prosince, takže už teď za chvíli..ale určili mi to oni všechno..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Tyčový vysvač-s mopem, či bez?
- 22.5.26 07:13
- Janee19
- 3
Policie - drogy
- 22.5.26 06:39
- Anonymní
- 3
Prodat byt v OV a koupit družstevní?
- 22.5.26 05:57
- vokishka
- 5
Je pro dyslektika lehčí španělština nebo...
- 22.5.26 04:41
- blumen
- 9
Ubytování u zoo Zlín a v Olomouci
- 21.5.26 22:48
- Klmarik
- 3
Stačí vám práce na půl úvazku, s kolika...
- 22.5.26 05:45
- Králičice
- 15
Ketodiet - protejnové nápoje
- 21.5.26 23:39
- HornyHippo
- 5
Časté buzení ročního syna
- 21.5.26 21:35
- TaLucie
- 7
Plíseň na cibuli, nakládaný hermelín
- 22.5.26 07:20
- lucky one
- 22
Artroskopie - sešití menisku
- 21.5.26 18:54
- Anonymní
- 1
Nové příspěvky
Stačí vám práce na půl úvazku, s kolika...
- 22.5.26 07:32
- Yasmen
- 17
Potratová pilulka Mifegyne - zkušenost
- 22.5.26 07:31
- Anonymní
- 610
Přijímačky 2026 - body
- 22.5.26 07:29
- Alušáček
- 70
Čím vás kdy nejvíce naštvala návštěva u...
- 22.5.26 07:22
- Prdolinka86
- 181
Plíseň na cibuli, nakládaný hermelín
- 22.5.26 07:20
- lucky one
- 22
Tyčový vysvač-s mopem, či bez?
- 22.5.26 07:13
- Janee19
- 3
Milenky sem nová diskuze
- 22.5.26 07:03
- Ephemeral
- 106787
Přijímačky na osmileté gymnázium 2023
- 22.5.26 07:02
- Magda26
- 11370
Tip na nějakou seznamku?
- 22.5.26 06:59
- Velryba černá
- 170
Hypotonie a mentální retardace – jsou i...
- 22.5.26 06:59
- Anonymní
- 14