Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
9.12.11 13:45

Taky si říkám,od včerejšího kurzu se taky povzbuzuju.Když zvládnu ten porod,tak tu plíseň na záchodě snad taky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
9.12.11 14:11

Ty bláho, Ivčo..to je fakt děs…vezmi si, kolik bys za to měla věcí!! Já taky ještě uvidim. A zvládnout to samozřejmě zvládneme..:) i já už jsem se smířila s tim císařem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
12.12.11 14:57

Tak holky dneska sme byli na kontrole a mame v 31tydnu 1500gramu A 39 cm :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.12.11 15:10

Jé Terko,tak to už je pěkný brouček.Zítra taky začínám 31tt,tak jsem si taky představovala,že má tak 1,5kg,ale vůbec nechápu,jak se do bříška poskládá skoro 40 cm človíček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.12.11 15:15

Jinak dneska mi přišel dopis ze sociálky,že jsem k 3.1. na neschopence 180 dní a podpůrčí doba mi končí v červenci 2012.Marti, tobě tohle asi přišlo taky,viď,řešila jsi to nějak,nebo je to jen informativní?

V sobotu jsme si taky konečně přivezli kočárek,zatím ho máme u našich,ale nejradši bych zapomněla na pověry a kochala se s ním doma.Přikládám pár fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
12.12.11 15:43

Čauky holky..:) Terko, Tobě gratuluju k takovýmu broučkovi..:) vidíš, ten náš má ještě o půl kg víc.. :D
Zatímco já jsem kilo zhubla..
Ivčo, kočárek je fakt krásnej, úplně nejvíc se mi líbí, když je na podvozku ta autosedačka.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.12.11 16:03

Díky,Veru,taky jsme nadšený a zatím si moc neumíme představit,že s ním budeme muset vyjet na jaře do nějakého marastu :)

A jak jde cukrovkářská dieta?když máš kilo dole,tak to asi dodržuješ podstivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
12.12.11 16:51

Vyjet do čeho?? :mrgreen: tomu slangu nerozumím…)
Dieta, no..co Ti budu povídat. Snažím se jíst každé tři hodiny, malinké porce, počítam si gramy sacharidů (hlavně přílohy) a po každém hlavním jídle si měřim GS. Taky chodim téměř po každém jídle se psem na procházky. Někdy mam bohužeĺ pocit hladu, já si totiž někdy ty sachariky ošidim, jen abych měla tu glymču dobrou..a to by se nemělo..:( Nejhorší na tom je, že se na mě diabetoložka s tou dietou vyprdla a já jsem si všechno dohledala sama po netu nebo po kamarádkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.12.11 17:09

Marast = bahno,které je venku po zimě,to jsem ani netušila,že máme taky nějaký pražský slang :lol:

Jsi šikulka,že to tak pěkně sama zvládáš.Za chvíli to vychytáš tak,že už nebude ani ten hlad a glykemka bude v pohodě.Ty procházky ti trochu závidím,já už jsem celá dřevěná,ale po vánocích se taky začnu zase trochu hýbat,to už se nebudu o malého tolik bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
12.12.11 17:13

Ty máš bohužel tu nevýhodu, že jsi pořád měla nějaké problémy a tak se nedivím, že se bojíš!! :( Já musim říct, že i přesto, že mě čas od času něco bolí a fakt jsem přibrala skoro 20 kg, jsem stále docela dost pohyblivá a při nějaké činnosti skoro zapomenu, že ten pupek mám…a že neni malej.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
12.12.11 17:24

:) Jsem rada že je v poradku a zdravoučkej ..Konecne teda mame pevny termin na 17.unora. Ale mam strasne problemy s tou vyrazkou na brišku :( doktorka mi jen rekla at vysadim vitaminy ..ale stejne si myslim ze to neni s toho ,takže ve stredu smer kožní :( jelikoz mam tu vyrazku i na krku :nevim: Co jsem tak četla tak to melo vic tehulek …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
12.12.11 17:28

Kočarek maš Ivčo krasny taky jsem mela v planu si nejaky takový poridit ..Misto toho jsem opet dala na rady babičky :) a koupila z nove kolekce ,aby se lepe prodaval…Ale na povery urco neverim..2 mesice ho mam vedle kolebky v pokoji a nic se zatim nestalo :) a doufam ze ani nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.12.11 18:02

Taky máte moc pěkný kočárek,kdyby bylo po mě,tak ho máme taky doma,ale mám hodně pověrčivou maminku,tak jí nechceme zbytečně dráždit :)
Taky máme kočárek z nové kolekce,aby se časem dobře prodával :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
12.12.11 19:37

Je to myslim nejlepsi :) cim novejsi tim se lepe prodaji nez z bazarku …:) no hold musime myslet dopredu a kor ja kdyz sem mama samozivitelka jelikoz se na nas tatinek vyprdl:( takze budu v budoucnu rada za kazdou korunu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
12.12.11 20:52

Terko taky nádhernej kočárek, fakt!! :palec:
A mimísek taky..špulí pusinku úplně jako ten můj šmudla..:)
Jinak je mi líto, že jsi na to sama.. :( vůbec si to nedokážu představit a jsi fakt statečná!! Určitě to spolu s mimískem zvládnete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny