Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
20.12.11 18:38

Terko, krásný, fakt.Já dělám něco podobnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
20.12.11 18:42

Jo jo, Terko! Moc hezký! Jsi šikulka.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
20.12.11 20:00

Holky já už mam nervy v kýblu :( bud to mi nejde namíchat barva nebo me to kápne na zed :D no konec dneska …jeste jedna zed a hotovo!!!A štětec s barvou nechci dlouho videt :roll: příšte nalepky…malovat už nikdy !!!!!!!!!!!!! :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
20.12.11 20:21

Je to super.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
20.12.11 20:22

supeer :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
20.12.11 20:57

:evil: Jsem ráda , že se vám to libí :D ale už nikdy víccc..:( Jinak me dneska prcek dává hodne zabrat…Zítra budu mit doma konečne postylku tak zase budu travit čas u postýlky..Chodite někam plavat holky?? Prej to pomáhá na záda ..mam nehorazne problemy a bolesti…Hlavne me strasne chytaji křeče do třísel :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
20.12.11 21:37

Já teda plavat nechodím.zatím to jde.Mě zase strašně bolí klouby,hlavně kolena.To kolikrát ani nemůžu vstát z postele.Taky poslední dobou spím jen na zádech,protože tak mě nic nebolí ani netlačí.Jakmile si lehnu na bok, tak malá strašně vyvádí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
20.12.11 22:23

Malej mě taky poslední dobou pěkně kope..:) vždycky takhle večer a potom třeba ve 4 ráno..to je klasika.:)
Asi už tam má pěkně málo místa, bobík.
Jinak, Terko, já plavat nechodím, protože na to musí být speciálně upravená voda pro těhulky a tomu se tady nikde moc nedá věřit. A než abych si domů přinesla nějakou mykozu, radši jsem to oželela. Ale chodím na těhu cvičení a je to fain, docela mi to pomáhá. Dokonce i ta ruka mě téměř přestala brnět.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.12.11 12:36

Ahoj holky,

Terko,konečný výsledek je opravdu SUPER :potlesk:

Dneska jsem měla poradnu,myslela jsem,jak to bude všechno v pohodě,že mi jen řekne,že je to stejný jako minule,ale chyba,mě se prostě tyhle myšlenky nevyplácí.
ten můj čípek se mu vůbec nelíbil,od minule se zase hodně zkrátil,změknul a je prý propustný pro špičku prstu.Mám tedy odpočívat ještě víc,ale to už snad ani nejde :| .Alespoň mi potvrdil,že malej je hlavičkou dolů :dance:
Příští týden jdu na krev a UTZ a 12.1 na další poradnu a už mě pošle na mateřskou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
21.12.11 12:45

No tak aspoň, že je malej hlavičkou dolů.. :palec: paráda!
A hlavně tedy odpočívej, ještě víc, ať tam ještě chvilku zůstane, prďola jeden..:)
Já jsem holky, od dnešního dne, na mateřské dovolené.. :)

Už se nemůžu dočkat té kontroly 28.12. Malej je podle mě pořád stejně, necítila jsem žádný extrémní pohyby, který by mě utvrdily v tom, že by se třeba přetočil. Takže spíš ne. Ale půjdu už na monitor a taky by mi mohl říct předběžný datum, kdy by si mě vzali na tu sekci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.12.11 12:52

Zase si říkám,že pak ten porod bude třeba brnkačka,když se na něj tak pěkně dlouho připravuju ;)

Veru,já jsem ani nějak nepostřehla,že by se otočil hlavou dolů,minule byl opačně.A to cítím každý ťuknutí.Tak moc přeju,aby se u tebe taky ještě otočil,ale je dobře,že jsi smířená i s tou sekcí,to nás může nakonec potkat všechny,tak alespoň budeš psychicky připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
21.12.11 15:01

já nevím proč ale ten muj princ už je přes měsíc porad hlavičkou dole :D nebo vždykcy když jdeme na kontrolu tak se přetočí :) no holky mužu vám říct ze ten muj bobánek me kope pořád, ale nastesti když spím tak spí semnou :) takže jakmile se probudim probudí se taky :D škoda , že jdu na kontrolu až 2.ledna:( strasne se mi to táhne :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.12.11 16:14

Terko,to už uteče,teď ty vánoce budou rychlovka a už budeš na kontrole.Já teď měla kontrolu po 4 týdnech a byl to tedy taky děs,teď jsem ráda,že mám příští týdne UTZ a hned pak 12.ledna poradnu,pak bych snad měla chodit častěji a možná už i do porodnice.To by bylo fajn,teď dojíždím hodinu a ještě musím otravovat manžela a porodnici mám za barákem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.12.11 16:26

Ahoj holky,tak já sem po dnešní kontrole.je možný, aby malá za 14 dní skoro nic nepřibrala?:,( Ale doktor nic neříkal :nevim: tak si říkám, že je to v pořádku.
Jinak dnes mi ukončil neschpenku a od zítřka sem na mateřské :dance: Tak sem se konečně dočkala!
na další kontrolu jdu 5.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.12.11 16:31

A kolik vážila dneska?Minule koukám 1600g.Ty váhové odhady jsou dost nepřesné,hlavně takhle ke konci,můžou se lišit i o půl kila.Jestli ti k tomu dr. nic neřekl,tak to bude v pohodě,jinak by určitě plašil.Ty jsi přibrala?A vyroslo ti bříško?Tím se orientačně řídím já,že malej určitě roste.

Ty jo vy už jste s Verčou na mateřské,to to letí a kdy budete chodit na kontroly do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny