Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky, koukám, že jsem tu zase pěkně dlouho nebyla. Chtěla bych Vám všem popřát klidné a pohodové Vánoce. Hodně dárečků pod stromečkem, klid a pohodu:) příští rok už to bude jiné:-) a já už se teď nemůžu dočkat
Já si letošní vánoce prožiju asi s čajem, kupou kapesníků a v nejhorším případě paralenem, už týden bojuju s nějakou chřipajznou:( a ne a ne se toho zbavit. Jinak na kontrolu jdu 27. to budu 31+5, takže na UZ konečně zase malou uvidim:) už se nemůžu dočat! Tak se mějte krásně, opatrujte se a vánoce prožijte v pohodě:) a dávejte na sebe pozor!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leni,díky a ať se té hnusné chřipky rychle zbavíš.
Já vám všem taky přeju krásné a hlavně klidné vánoční svátky.Ať vám Ježíšek přinese spoustu krásných dárečků a užíjete si šťastné chvilky s rodinou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,taky bych Vám popřála krásné Vánoce,klid, pohodu a hlavně hodně zdravíčka,štěstíčka a lásky.Hodně dárečků od Ježíška a klidné a pohodové ,nikým nerušené svátky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když už jsme u těch přání..:) I já přeji všem krásné a klidné Vánoce, hlavně zdravíčko. A myslím, že ty největší a nejlepší dárečky dostaneme všechny sice chvilku po vánocích, ale určitě to bude stát za to.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky přeji Vám krásné Vánoce ,bohatého Ježíška a hlavně zdravé dětičky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky..:) tak jaký byl ježíšek a svátky?? ![]()
My jsme dostali ještě spoustu věciček na miminko a dneska jsem musela zredukovat svoje věci a skříně, abych mohla na ty miminkovský věci uvolnit ještě nějaký místo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
tak to jsme na tom stejně Veru… Taky už to nemám pomalu kam dávat a pochybuju, že to malá unosí všechno.Taky jsem musela udělat místo ve své skříni
Jinak dneska jsem byla na kontrole, malá váží cca 1800g, a je v pořádku, zatím je hlavičkou dolu, tak snad už tak zůstane:)mám trochu zkrácený čípek,ale to muže být..Už si občas říkám,at je únor
docela se pronese..hihi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak já už sem docela ráda, že je po Vánocích…
Jinak na mimčo sme toho taky dostali fůru,hlavně oblečení,tak uvidíme jestli to taky unosí.Dnes sme byli ještě koupit přebalovací podložku a už to mám celkem komplet.Po novým roku budu balit tašku,ale mám problém jakou si vůbec vzít.aby nebyla moc malá,nebo naopak moc velká… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky
no ježíšek se povedl
na Adamka mam už nastěstí všechno a plus dvě nove skrine na jeho oblečení ,je mi jasny ,že polovinu věcí nikdy nestihne ani oblect..Já si do porodky budu balit az koncem ledna..stačí když ty věci budu mit nekde po ruce a do tašky se to dá dát kdykoliv
ale budu potřebovat asi velikou tašku, protože to chcou po mě docela hodně ..Jinak jdeme na kontrolu až v ponděli
docela se mi to táhne:( Přes Vánoce jsem nabrala 2 kila
tak jsem zvědavá kolik bude mít malej ,ikdyž mi je jasný , že mi to moje věčně uspěchaná doktorka ani neřekne
Jinak na Vánoce jsem si myslela,že už pojedu na pohotovost..:( spala jsem maximalně hodinu
no hrozný peklo..!!
Jinak se už těším až tu budou fotečky vašich malých ratolestí
a máme už všechny odrozeno …
začínám mít s toho docela obavy
blíží se to docela rychle! Jinak ste měli s tím monitorem dechu pravdu , objednala jsem ho od jedné paní z Nového Jíčína za 1150 kč a když mi monitor došel a já ho šla vyzkoušet ,jen při otevření krabice jsem se zděsila smradem jak zatuchlina:( no hrozný.Když sem zapojovala desky zůstaly mě v ruce jen drátky
ani to nezačlo pípat!! takže okamžitě jsem volala paní a hnedka druhý den sem se odkutálela na poštu a poslala ji to zpět..Jsem zvědavá jestli mi pošle peníze
Jinak nákupy přes internet už nikdy!! Takže raději pojedu do Brna a koupím uplně nový !!Někdy nedokážu pochopit některé lidi co prodávají něco co ani nejede!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo je to hrozný, co si někteří lidi můžou dovolit.
Já teda mám z toho porodu taky celkem obavy,už se mi o tom začíná i zdát.V noci se převaluju,nemůžu spát,v jednom kuse mě pálí žáha…no prostě hrůza a děs.Už ať je to za mnou všechno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čauky holky..
tak, já jsem včera přichystala postýlku..chtěla jsem Vám to vyfotit, ale nějak jsem to nestihla…teď za hodinu jdu na kontrolu a taky poprvé na monitor, jsem dnes 35.tt
Letí to neskutečně, asi se začínam bát.. ![]()
JInak já přes vánoce hřešit nemohla, přesto už nehubnu, ale zase půl kila mam nahoře, takže jsem téměř zpět na váze, kterou jsem měla na minulé kontrole.
Taky jsem zvědavá, kolik malej váží a jestli náhodou už není hlavičkou dolu, ale myslim, že bych to cítila..mam pocit, že se mu chce prostě na svět císařem.. ![]()
Terko držám palce, aby paní bez řečí vrátila peníze!! To je hnus, tohle..
Já tedy přes net nakupuju hodně, i z druhé ruky..ale tohle se mi naštěstí ještě nestalo..
Tak jo, já jdu a držte pěsti..ozvu se později, jak přijdu domu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,tak u nás byly Vánoce docela klidné,až na to,že jsme každý den někde na návštěvě.Sice nemusím vůbec nic dělat a jenom se kousek přesuneme autem,ale i tak už je to občas docela náročné.Jak dlouho sedím,tak mi pak večer hodně tvrdne břicho a včera v noci mě i docela bolelo v podbřišku,že jsem se docela bála,jestli je to jenom po jídle nebo něco jiného
.Už se těším,až se zase vrátím ke svým pravidelným stravovacím zvykům.
Pod stromečkem měl taky nejvíc dárečků Lukášek a včera jsme mu ještě postavili postýlku,takže už máme pokojíček celkem zařízený.
Já jsem dostala tašku na věci do porodnice,tak jsem ráda,že už si mám do čeho zabalit.
Terko s tím monitorem je to tedy nehoráznost,jak si to může někdo dovolit.Ani si neumím představit,jak se jim to podařilo dostat do takového stavu ![]()
Veru,držím palce,ať kontrola dobře dopadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak sem konečně dokončila tu moji slavnou kresbu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ty brďo…takový pokojíčky krásný máte.. ![]()
Jsme po kontrole, monitor byl v pořádku, mimčo taky - dokonce mi řekl doktor, že nevidí žádný známky tý cukrovky na mimču(hlavně co se týče velikosti) a řekl mi, ať si po Novém roce zavolám na gyndu a objednám se na císaře, jelikož jsme stále KP…fííha, takže jakmile odbije 38.tt, tak mě vezmou..
Tři týdny a drobek bude na světě.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Kytaristky, prosim o radu ohledne...
- 23.5.26 12:37
- Hobitka
- 2
Výměna radiatorů v topné sezoně
- 23.5.26 11:43
- 884135
- 26
Gril a ovocne stromy
- JancaS84
- 2
Kdo může doporučit spolehlivý antikvariát...
- 23.5.26 12:34
- azaleila
- 31
Přes co prodat knihy?
- 23.5.26 09:57
- azaleila
- 40
Výkup knih
- 23.5.26 11:37
- Ploskutáček
- 25
Knihobot - zkušenosti?
- 23.5.26 09:59
- arinecka
- 19
Tyčový vysavač - s kloubem nebo bez. Eta...
- 23.5.26 08:09
- nozu
- 3
Negativní test 10 dní po ovitrellu. Je...
- 23.5.26 07:10
- Anonymní
- 1
Mounjaro: Má cenu nejnižší nejnižší dávka...
- 23.5.26 10:36
- žena_za_pultem
- 7
Nové příspěvky
Jeho ex, pejsek a já
- 23.5.26 12:47
- Nevšední...
- 32
Milenky sem nová diskuze
- 23.5.26 12:46
- My Melody
- 107018
Policie - drogy
- 23.5.26 12:45
- Bytsamsebou
- 60
Jaký máte názor vztahu žena se ženou, kde...
- 23.5.26 12:45
- Černá Madonna
- 13
Dovolená jako překvapení pro manželku s...
- 23.5.26 12:44
- Grumpy67
- 30
Čím vás matka (nebo otec) v...
- 23.5.26 12:43
- Hobitka
- 43
Gril a ovocne stromy
- JancaS84
- 2
Kytaristky, prosim o radu ohledne...
- Hobitka
- 2
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- zuzu224
- 2461
Kdo může doporučit spolehlivý antikvariát...
- 23.5.26 12:34
- azaleila
- 31