Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Děkuji
docela se mi ulevilo
no vitaminy jest už zadne nesmim
jelikoz mi to dela vyrazku na brisku..:D asi mi vadi všechno no .. jsem taková cíta.. ale dekuji za odpoved
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten Ascorutin je vlastně jenom vitamín C a rutin (vitamín P - ten je třeba v pohance),tak to zkus dohnat alespoň výživou.Jestli jsi vysadila nějaké těhotenské vitamíny,tak to může být taky příčina toho krvácení,asi si tělo zvyklo na dostatek vitamínu C a teď ho máš najednou méně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda..:)
Jo jo, Terko, je to normální, nemusíš se bát a Ivča má pravdu s tím Ascorutinem. Nebo si kup v lékárně Gelaspon. Jsou to takové tamponky, ktere si strčíš do nosní dirky při krvácení a za chvilku to přestane.. ![]()
Jinak holky s tou vyrážkou začínám mít taky problém..:( dělá se mi to přesně jako v dětství každou zimu v podkoleních jamkách a na rukou.. ale mažu jen modrou indulonou a dál neřešim.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak jak se máte?Jaký jste měly víkend?My pracovní,jako vždy
V sobotu sme konečně položili ten koberec a včera sem byla s našima u babičky.Jinak mě všichni chválili, jak prý sem hezká a že mi to těhotenství sluší…tak mě to aspoň trochu potěšilo při těch +16 kilo nahoře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
my jsme o víkendu nedělali nic zvláštního.V sobotu nákupy,pak jsme byli u našich a kochali se kočárkem
.Včera jsme trochu uklízeli a odpočívali.
Dneska jsme udělala jedno primitivní vánoční cukroví - nutelové špičky,tak snad to bude mít úspěch.
V noci jsem se trochu vyděsila,protože jsem se po tmě netrefila do dveří a dala si ránu do břicha,naštěstí to nebylo moc a nic mě nebolí.Lukášek je sice trochu klidnější,ale občas si kopne,tak snad je vše OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holčiny.:)
My jsme tenhle víkend měli s manželem klídek a pohodu, vůbec nikam jsme necestovali za rodičema, jak to je většinu víkendů. Takže jsem ho jen donutila udělat nějaký malý úklid, napasovali jsme si k posteli postýlku a byli jsme dokoupit pár posledních dárků.
Ivčo, hlavně že se Vám nic nestalo ![]()
Marti, je to hezký, když Ti tohle někdo řekne..
já si taky vždycky pak hned připadam líp, i když nevim, jestli je to soucit, při těch mých 19kg se tomu taky špatně věří.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru,vy už máte postýlku v ložnici?My se jí chystáme postavit po vánocích,ale pořád nevím,jak mám to spaní vyřešit.Máme v ložnici hodně málo místa a postýlka by musela být napasovaná mezi oknem a postelí a to ještě u topení.Pořád přemýšlím nad nějakou menší kolébkou nebo košíkem,který bychom používali cca do 4 měsíce a pak začali malého zvykat na postýlku v pokojíčku.Do košíku se mi zase asi nevejde ten monitor dechu.Tak poslední možnost dát rovnou od začátku spát samotného do pokojíčku
Tak ale zase hrozí,že se nevyspím vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě že my to máme stejný, ložnice je sice rozlohou velká až až, ale máme všude skříně a všeobecně ta místnost slouží někdy spíš jako sklad věcí, který nechceme, aby se nám válel po bytě. Takže jsem řešila stejnej problém, jestli mezi okno a topení, ale to by se muselo vše šoupnout. Nakonec mi přišlo nejlepší řešení dát ji na druhou stranu postele, i když mi tam bude ze začátku pěkně překážet..proto jsem ji tam chtěla už teď, abych si zvykala.. ale nemůžu ani pořádně vylézt z postele ![]()
Košík máme v obýváku, kde chci mít malýho přes den. Ale ono je to těžký v bytě 2+1, někam tu postel napasovat musíš. Ty máš výhodu, že máte pokojíček, nicméně, kdo ví, kolikrát budeš v noci vstávat na kojení a stejně bys nebyla klidná..do půl roka bych si mimčo určitě nechala u sebe!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych ho chtěla mít u sebe,alespoň do těch 4 až 6 měsíců,uvidíme až postýlku rozložíme,jestli se tam někam vejde,ale na jedné straně postele by nešla otevřít skříň a na druhé je zase to topení.Košík by se tam vešel lépe a navíc bych ho právě přes den přesunula do obýváků,ale nevím jak s tím monitorem dechu.Pokojíček máme hned vedle,takže bych všechno slyšela a kojit bych stejně asi chodila vedle,abych nebudila manžela,ale zatím si to moc neumím představit.Asi to budeme řešit,až se malej narodí,jak budu kojit a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě. Všechno je to pak o zkusení, jak Ti to bude nejvíc vyhovovat. S tou skříní to máme taky tak, ale kdyžtak postýlka má kolečka, dam jí k posteli kdyžtak jen na noc a přes den ji šoupnu ke zdi nebo někam, kde nebude tolik překážet..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky , tak dneska jsem s milackem byla na foceni
No ja jsem byla na kožním a vrátila se mi celiakije, ted se jen budu modlit aby to nemel aji malej ![]()
Ale konecne mam doma postylku a monitor dechu a uz mam asi všechno , ted uz se jen nudim a delam malemu pokojik
spíš mu maluji na zed medvidka Pu , když jsem videla ty ceny za nalepkny na zed tak sem si řekla , že mu to raději nakreslím sama
Jinak se blíží Vánoce holky a já bych vám chtěla popřát ty nejkrásnější svátky s miminkama v bříšku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak my to s tou ložnicí máme úplně stejný.od postele ke skříni máme asi jeden metr,takže postýlka nepřichází v úvahu.Budu tam mít košík.No nevím, jak dlouho v něm mimčo vydrží.
Jestli bude dlouhý, tak mu brzo budou trčet nožičky
![]()
Terko, krásný fotky.M sme těhu focení vzdali,manželovi to přijde divný a zbytečný.Tak sem z toho trošku zklamaná, ale nevadí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čau Terko..:)
teeda, máš krásný fotečky!! My jsme byli taky, ale teda tááákhle dobře nevypadam.. ![]()
Jinak je super, že si to takhle všechno uděláš a zvládneš sama!! Jsi šikulka!
My pár těch samolepek medvídko-púovských máme, ale schovám si je až do toho pokojíčku nebo až mu budeme v obýváku dělat nějaký hrací koutek..teď na to fakt nikde nemáme místo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a můžu se zeptat, co za ty košíky máte??
Já jsem pořídila naprosto obyčejný, aby se nám vůbec do toho obýváku hodil: http://www.splavacek.cz/…na-miminko-2
Navíc je fakt, že v tom vydrží asi jen chvilinku, než se začne pořádně vrtět..:)
Marti, tos měla udělat manžovi jako překvápko k vánocům a udělat mu z toho třeba kalendář..to by čubrněl.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru,já mám podobný jako je na těchto stránkách.Akorát s tím, že jsem o něho obrala babičku, která ho měla na prádlo a jen sem si k němu dokoupila kolečka, ale jelikož byly kolečka tmavě hnědý a koš světle(jako klasickej proutěnej koš),tak mi ho taťka namořil na tmavo.Ale ještě ho nemám doma,abych ho vyfotila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29