Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky.
Tak Marti,když tě tak poslouchám,jak věčně pilně uklízíš,tak se rozhodně doma neválíš.Moje jediná aktivita za celé těhotenství,je jen ten předporodní kurz,občas nějaké nákupy a návštěvy kamarádek a tím to končí.Jsem na sebe zvědavá,jak se v únoru dokážu přizpůsobit novému režimu s miminkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj holky..:)
Tak včera doktorka zase nebyla, má být až po Vánocích..to jsem zvědavá, jestli ji ještě stihnu.. ![]()
Jinak aktivit mám se mi zdá čím dál tím víc, doma sedim úplně minimálně, spíš pořád někde lítam a něco zařizuju. Dokonce se mi zdá, že co držím tu dietu a už nejsem tak nateklá, že mám více energie.
Dnes večer máme od práce vánoční večirek..tak se tam jdu ukázat, dát si něco „dietního“ a nealkoholickýho a zase půjdu pěkně brzo domů..:) když to srovnám s minulým rokem, kdy mě manžel tahl domů a celej druhej den jsem problinkala, bude to celkem rozdíl.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak teď sem si zase sedla od rána.Už se ani nehnu.Malá se v bříšku vrtí, až mě to celkem bolí.Tak budu radši odpočívat.Jinak zítra jedem s manžou po posledních nákupech,ve středu pak kouknem na vánoční trhy na náměstí a v pátek před štědrým dnem pak půjdem jako každý rok s kamarádama do hospůdky,no a budou vánoce
Jo a ještě teda stihnu kontrolu u Dr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příští týden budu taky docela akční.V úterý mám poslední předporodní kurz,ve středu poradnu,ve čtvrtek vánoční besídku v práci (na to jsem tedy velmi zvědavá
) a v pátek bude mít manžel dovolenou,takže budeme nakupovat,uklízet a připravovat se na štědrý den.
Dneska jsem ale nějaká znuděná,pořád se tady jenom válím a neutíká mi to.Za to malej je aktivní,kope každou chvíli a má tedy už pěknou sílu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě malá taky kope jako blázen ![]()
Jinak Vánoce utečou jako nic a porody se budou blížit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem zvědavá,kdo sem první napíše,že má miminko,doufám,že to vezmeme pěkně popořadě podle termínů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se taky porad valim doma nebo chodim na prochazky s pejskem ..Prosívás holky mam problem .. Mam kolotoč nad postylku ale nikde nemůžu sehnat náhradní hrací strojek
nevíte o něčem ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Terko, tak sem se dívala na net našla sem jen tohle.Náhradní strojek ke kolotoči
Obj. kód: 3996
Dostupnost Skladem
s DPH 115 Kč
Více informací
Vložit do košíku
Univerzální náhradní strojek ke kolotočům Canpol Babies se 2 háčky na zavěšení k rameni a ke kolotoči
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky.:)
tak jsem po večírku. Mám takový pocit (nechci předbíhat), že se malej možná už opravdu otočil. Cítím úplně jiný pohyby a spíš takový boxování do některých orgánů, což vůbec nevim, co je, ale je to dooost nepříjemný. Myslim, že to jsou buď vaječníky, nebo žlučník, ale vždycky mi projede tělem pěkná bolest.. ![]()
Dnes už nám jdu doma ozdobit vánoční stromeček.:) jelikož na Štědrý den objedeme oboje rodiče, tak abysme měli taky nějaký Vánoce tady u nás..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé Veru,tak to by bylo super,kdyby se malej otočil,je to klidně možný,někomu se třeba otočí i těsně před porodem.Já teď nějak poslední týden vůbec netuším,jak tam leží,kéž by už taky hlavou dolů.Kope hlavně kolem pupíku,občas mě masíruje játra,ale někdy zase kope do boků,do močáku už ale vůbec.
Stromeček máme už týden na balkoně a moc se na něj těším.Strojit ho budeme až na štědrý den.Sice pojedeme k našim na oběd (to máme ale jen desek km) a večer budeme doma.Během svátků máme taky ještě další návštěvy,ale přespávat nikde nebudem,takže si stromeček dostatečně užijem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, Ivčo, bylo by to super, ale nechci předbíhat…posledně jsem si taky myslela, že už se otočil, lumpík jeden a ono nic..:( Ale dnes jsem byla jen tak zběžně na té diabetologii a doktorka říkala, že někdy se berou ty cukrovkářky stejně na císaře, i když je mimčo hlavou dolů..je tam větší riziko poranění. Tak kdo ví, jak nakonec opravdu dopadnu..:)
My máme stromeček zatím jen umělý, ale příští rok, až budeme poprvé slavit ve třech už jako rodina, tak si určitě pořídíme živý..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak my máme taky umělý stromeček.Zdobit ho budu asi 23.Dneska sme byli v ikei koupit skříň a zítra KONEČNĚ pokládáme ten koberec
už se těším.
Veru tak to by bylo super, jestli se malej otočil
ale stejně uvidíš, co s tebou nakonec udělají… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už mam prcka měsic hlavičkou dole.. Holky , stává se vám to taky? Pokážde když smrkám tak se mi spusti krev z nosu
nikdy sem s tim nemela problemy. Asi to nebude normálni , že ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Terko,mě se to tedy nestává,ale slyšela jsem od jiných holek,že je to docela normální a i jsem to někde četla.Všechny sliznice jsou prostě hodně prokrvené a někdo má ty cévy v nose trochu citlivější.Jediné,co by mohlo být špatně,tak se někdy spouští krev z nosu z vysokého tlaku,ale ten ti určitě pečlivě kontrolují.Pokud by tě to obtěžovalo hodně,tak by na to určitě fungoval Ascorutin,který se může v těhotenství a já ho hojně využívala na jiné krvácení (jsou to jen vitamíny na posílení cév),ale určitě se o tom nejdřív poraď s doktorem.Nic to nebude,neboj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Tyčový vysavač - s kloubem nebo bez. Eta...
- 23.5.26 08:09
- nozu
- 3
Negativní test 10 dní po ovitrellu. Je...
- 23.5.26 07:10
- Anonymní
- 1
Mounjaro: Má cenu nejnižší nejnižší dávka...
- 23.5.26 06:39
- Irinek28
- 1
Menstruační kalíšek po porodech
- 23.5.26 09:01
- Neboj
- 5
Dovolená jako překvapení pro manželku s...
- 23.5.26 08:29
- Sofie2013
- 23
Psychopatická rodina. Jak dál?
- 23.5.26 09:17
- Anonymní
- 6
Otrava jídlem v těhotenství
- 23.5.26 08:59
- Basha3
- 14
Co se zbylými 2 stehy v jizvě po...
- 23.5.26 07:53
- ka2ka
- 7
Foto těhotenských testů: Biochemické,...
- 23.5.26 07:34
- Neboj
- 6
Změna chování u miminka v 5 měsících. Je...
- 22.5.26 21:17
- Dahlia0409
- 4
Nové příspěvky
14měsíční dítě: Mám pocit, že se za...
- 23.5.26 09:29
- Sonmi
- 11
Držák na telefon – zorné pole
- 23.5.26 09:28
- Ploskutáček
- 22