Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky, tak já poslední dobou vstávám taky hrozně pozdě.Noci jsou šílený,už se nemůžu ani pořádně otočit,aniž by mě někde nepíchlo.. ![]()
Jinak dnes přijede mamka s taťkou a doumývají mi ty nová okna ,co máme do pokojíčku.Vymalováno už taky máme,ve čtvrtek jdeme kupovat koberec a už máme hotovo.KONEČNĚ!!!!!Ještě koupit ten přebalovací pult a je to.
Jinak sme s mamkou debatovaly nad taškou do porodnice a ta koukala jako blázen, kolik toho je potřeba
Prý za ní nic nepotřebovala
No jo, jenže to už je skoro 30 let,že?!
Každopádně ji budu balit hned po vánocích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se taky chystám balit tašku po vánocích.teď mi zrovna poštou dorazila ta taška,protože jsem žádnou pořádnou neměla,tak jsem si jí objednala pod stromeček.Ještě si musím koupit noční košili a ty jednorázové kalhotky a taky jsem koukala,že tady v porodnici doporučují vzít si sebou intimní mycí gel s borovou kůrou,prý je výborný na hojení,ale ještě nevím,kde ho sehnat.Nemáte některá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čauky holky..:) téééda, vy eště nemáte sbalený tašky do porodnice?? Já teda radši už od 30tt.
Návštěvu mám naštěstí z krku. Musim říct, že jsem si upřímně oddechla, když jsem tu zůstala konečně sama..:) shledala jsem po bytě pár poškrábaných a zničených věcí, urovnala si nervy v hlavě a jedeme dál..
Taky jsem konečně dnes navštívila porodnici. Je to tam celkem fain, příjemnej personál, ale dýchnul tam na mě už trošku stres. Už jsem si tam sama sebe představila, jak ležim v tom křesle a potim se..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem ve 30tt teď tak ještě nebalím.Ale na vánoce už určitě budu,aby mi pak zase manžel místo ručníku a noční košile nepřivezl dvacet časopisů a tři knížky ![]()
Já jsem dneska sama,manžel si někde užívá na vánočním večírku,teď to bude asi hodně často
Zrovna mi ještě dost tvrdne břicho a celkově jsem nějaká rozbolavělá,tak bych tady někoho ocenila.
Do porodnice jdeme ve čtvrtek,tak jsem na to zvědavá.Máme to i s předporodním kurzem,tak mě hlavně zajímá,jak na to manžel zareaguje,jestli se třeba navnadí a bude se mu chtít k porodu,nebo to pro něj bude naopak odstrašující.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych tu uvítala spíš jen toho manžela..jsem nějaká plačtivá a nálada nic moc..Břicho mi taky dnes tvrdne, ne tak často jako včera, ale holt asi ten stresík dělá svý..
Ten kurz bude určitě v pohodě a musim říct, že manžela spíš uklidnili a sám řekl, že k porodu půjde. I když se strašně bojí, že se mu udělá špatně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak já jsem taky sama doma…Manžel přijede asi až tak o půlnoci z práce
Zítra má mít volno,ale volal mi, že musí odpoledne do práce,takže ráno jedem po nákupech a odpo.jde do práce a zase budu sama doma.Ach jo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky. Tak jsem zpět od doktora a vůbec mě teda nepotěšil..nejen, že se mu vůůbec nelíbila ta cukrovka, ale malej je dokonce i větší, má už 2 kg. Takže říkal, že by to na porodu všechno měnilo a nesměla bych přenášet. K tomu všemu malej dřepí pořád zadkem dole, takže mi řekl, že to vidí na císaře, že už se s největší pravděpodobností neotočí.. ![]()
co na to říct, no…takhle jsem si to vážně nepředstavovala.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Veru,tak to mě mrzí,ale znáš to, i doktoři se můžou mýlit a zrovna ty váhové odhady bývají dost nepřesné a některá miminka se v pohodě otočí třeba až těsně před porodem.Taky teď,když držíš dietu,tak to přibírání nebude tak dramatické.Držím palce,aby to nakonec císař být nemusel.
Lukášek je taky pořád hlavou nahoru nebo napříč a nějak už se tam taky neotáčí,tak jsem zvědavá,co řekne doktor nám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem se koukala do nějaké těhotenské kalkulačky a tam je,že průměrná váha miminek ve 32 týdnu je 1,5 až 2,9 kg,tak podle toho bys byla naprosto v pohodě.Jestli tvůj pan doktor zase zbytečně neplaší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je fakt, že to je u každého individuální..někdy se přetočí až na konci těhotenství, ale popravdě, je asi lepší spíš počítat s tou horší variantou, než být potom zklamaná. Hrozně mě to teda mrzí, že to nepůjde přirozeně..jsem to obrečela jak blázen a teď jsem si ke všemu pustila císaře na youtube a řvala jsem jak tur zas! Nebudu moct mít u sebe manžela, nic neucítim..
to mi asi štve nejvíc. Hlavně tedy, aby byl malej ok. Taky doufam, že s tou dietou to bude v pohodě, dokonce se mi zdá, že jsem tak půl kila zhubla.. A Ty jsi Ivčo v kolikátém tedy??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Počítat s císařem musíme trochu každý,to stejně nikdy nedomyslíme,jak to bude.Mě by taky nikdy nenapadlo,že bych třeba mohla porodit ve 26tt a málem se to stalo ![]()
Já jsem teď ve 30tt,na ultrazvuk jdu za tři týdny,tak jsem moc zvědavá,kolik má kilo (mě přijde,že tunu
) a jestli se umoudří a otočí se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
budu Ti držet palce…
mě teď nejvíc straší ten epidurál. Co bych si asi tak měla vybrat..celkovou anestezii a počítat s tím, že mimčo uvidim až dávno po tom, co se probudim a nebo ten pitomej epidurál, kterej jsem byla rozhodnutá tak razantně odmítnout.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo,tak to nevím,do čeho bych šla radši v případě císaře.Ale myslím,že asi do to blbého epiduralu,protože celkové anestezie bych se bála možná víc a hlavně bych chtěla co nejdřív vidět mimčo a ne ještě další dvě hodiny pospávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já se právě bojim mnohem víc toho epidurálu, riziko je to mnohem větší. Ale zase vidět mimčo až kdoví kdy..je to prostě těžký, fakt nevim, co budu dělat..je mi to strašně líto!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Bakalářské práce dotazník (malé a střední...
- 22.5.26 16:51
- MariaantA
- 1
Jak zastavit přejídání?
- 22.5.26 18:13
- Anonymní
- 7
BOLESTI BŘICHA PŘED ŠKOLOU: JE TO JEN...
- 22.5.26 17:57
- Náměsíčná
- 8
Ničí školní systém sebevědomí našich dětí?
- 22.5.26 18:14
- blabla01
- 11
Taky doma pláčete nad žákovskou?
- 22.5.26 17:55
- ka2ka
- 17
Když děti přinesou špatnou známku, přijde...
- 22.5.26 14:53
- Jahru
- 2
Úkolníček - proměňte úklid v hru
- 22.5.26 17:02
- Mall126
- 14
Ovulace-jak to je ?
- 22.5.26 14:12
- Anonymní
- 9
Umělá výživa - tipy a triky pro přípravu...
- 22.5.26 17:00
- Sany80s
- 5
Čím vás matka (nebo otec) v...
- 22.5.26 18:12
- Oxymoronka
- 30
Nové příspěvky
Vaše paranormální příběhy
- 22.5.26 18:18
- tarotman
- 16
Čím vás matka (nebo otec) v...
- 22.5.26 18:18
- Serpentini
- 31
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 22.5.26 18:17
- Menton
- 204
Ničí školní systém sebevědomí našich dětí?
- 22.5.26 18:14
- blabla01
- 11
Jak zastavit přejídání?
- Anonymní
- 7
Přechýlení - ová u dcer. Je to už přežitek?
- Veveří
- 167
Stačí vám práce na půl úvazku, s kolika...
- 22.5.26 18:12
- Anonymní
- 49
Milenky sem nová diskuze
- 22.5.26 18:10
- Anonymní
- 106914
Hubnutí 2026
- 22.5.26 18:06
- LP4
- 13
Vynikající kartářka z Prahy