Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
237
5.12.11 13:54

Ani nemluv ja ted dojedla pizzu :) jj zkusim to natirat necim jinym…treba to pomuže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.12.11 14:09

A já sem si teď dala dvě fidorky(protože jedna je málo) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.12.11 15:02

Jednu ty druhy mimčo :) taky to tak mam..ja snedsla papriku a chystam se na karbenátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.12.11 15:15

To je hrůza.jestli to tak půjde dál, tak já i mimčo budeme pěkní obři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.12.11 15:47

Holky potřebuji poradit..všude po netu shanim monitor dechu ale nechci uplne novy..a potrebuji se dvema deskama ..Nevite o nečem ?? A jeste shánim kombinezku pro pcka idealni velikost 56…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.12.11 16:23

Terko,já taky pořád řeším monitor dechu,asi pro mě bude nejlepší si ho půjčit v porodnici.Většinou ho půjčují tak za 500 na půl roku.Jinak jsem taky koukala po různých bazarech,kde je mají třeba za poloviční cenu,ale zase mi kamarádka říkala,že je to blbé,protože to nemůžeš nijak vyzkoušet a kdo ti zaručí,že to opravdu funguje :nevim: .Třeba na mimibazaru je jich spousta,ale fakt nevím,jestli bych do toho šla.

S kombinézkami moc neporadím,mám dvě,ale obě mi mamka koupila na trhu v Polsku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.12.11 16:52

No práve svica si to pujcovala za 900 na pul roku ..nasla jsem za 1200 uvidime zkusim to objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.12.11 21:20

Ahoj holky, tak monitor dechu zásadně nepůjčovat od nikoho cizího!My jsme si teda koupili novej Nanny za 1900,–Ale stejně budu potřebovat dva, takže ten druhej budu půjčovat od kamošky.Ono půjčení nebo koupení vyjde finančně na stejno.Jinak s tou kombinézou.V Tescu nebo HM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.12.11 21:24

Ještě k té kombinéze:Ono je těžký odhadnout velikost a taky sem si říkala, že stejně v zimě nebudu moct s malou trajdat po venku pokud bude mrznout a kombinézu určitě nevynosíme.takže kupovat budu až na příští rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
6.12.11 07:35

Dobré ráno,
ty kombinézy máme jen lehké fleecové a ke kočárku teplý fusak,doufám,že to na konec února bude stačit a pokud bude hodně mrznout,tak právě stejně nebudeme moct chodit ven.Už bych taky nekupovala teplou péřovou kombinézu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
6.12.11 10:03

Čauky holky…tak jsem se na chvíli utrhla. Včera to byl docela mazec. Musim říct, že na tohle moje tělo a můj byt není zatim stavěnej. Myslim tim malýho rok a půl letýho raubíře, před kterým jsem nestačila schovávat věci, aby mi z toho bytu vůůbec něco zbylo. Takže všechno je naprosto z dozsahu, byt vypadá jak po výbuchu bomby a moje nervy jsou skoro nadranc. Noc byla jako noční můra, protože i můj tak špatný spánek byl totálně narušen neustálým mumláním, dudláním atd.. Člověk řekne: zvykej si, tohle Tě čeká…ale já jsem teď psychicky připravená zatim spíš jen na brečící, kakající a papající miminko, který se nehejbe a leží tam, kam ho dáte..do tohodle stádia člověk musí holt dospět s věkem dítěte..o to hůř to asi prožívam, že to dítě neni moje a mlj momentální stav je už tak dosti vyčerpávající i bez toho, abych stále jen běhala za cizím děckem, kterej mi tu demoluje byt..Obdiuvuju matky, který si pořídí k malýmu dítěti ještě miminko a musí to prostě zvládat, protože jiný zbytí neni…UFF! Tak jsem si zase postěžovala, psaním na záchodě s notebookem na kolenou, kde mam aspoň chvilinku pro sebe a ve skrytu duše se těšim, až tady budu zase sama..:)
Ivčo, k tomu všemu rozrušení z odjezdu manžela a těchhle stresů mi včera neustále tvrdlo břicho, poprvé za celé těhu, snad celý den. měla jsem strach, že začínam rodit.. :roll:
Terko, máš krásný bříško, závidím Ti to kde nic tu nic, jen bříško a žádnej jinej tuk.
Marti, hemoroidy mam taky..bojim se úplně stejně jako Ty, aby se mi to při porodu nezhoršilo, tak preventivně používam FAKTU mast. Nevim, jestli je volně prodejná, já ji mam z práce, ale kdyžtak si ji pořiď. Ptala jsem se doktora a nevadí to. Jo a kilo mam už 76. Takže skoro stejně, jako Ty..paráda..:)
nic, běžim zase do jámy lvové, ozvu se k večeru. Papapa ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
6.12.11 10:17

nakonec sem objednala aji monitor dechu se dvema deskami aji kombinezku..Neni mot tepla:) jak rikate mam to jenom do kocarku do fusaku…POkud bude takova zima určo taky budeme radeji doma v teple..ale ja myslim ze ta zima tenhle rok nebude tak strasna a kor v unoru :) No jsem ráda , že mi to jde všechno jenom do bříška ale cokoliv se muze zvrtnout a ja muzu nabrat treba 30kilo a kor přes Vánoce :D to mi je jasny , že budu jíst o sto šest :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
6.12.11 10:28

Veru,to tedy musí být opravdu mazec.Já jsem teď ráda,že se jakž takž postarám o sebe a trochu o manžela.V noci mám taky co dělat,abych spala alespoň tři hodiny a to tu je klídek.Několikrát jsme měli na víkend kamarády s malými prcky,tak si to trochu umím představit,byt byl vždycky úplně vzhůru nohama a to stačilo jenom pár minut. :)
Vůbec se nedivím,že ti z toho tvrdlo bříško,to je normální,když máš víc pohybu a to jsi určitě měla.Mě včera taky tvrdlo hodně a to jsem podstivě odpočívala,ale myslím,že je to hlavně tím,že mi teď hodně vyrostlo,tak si na to asi děloha zvyká.Dneska už mi to přijde trochu lepší,hlavně i Lukášek už tolik neřádí.
Hemoroidů se taky bojím,zatím se to naštěstí nezhoršuje,zatím úspěšně bojuju se zácpou,tak to snad zvládnu až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.12.11 11:14

Ahoj holky, tak dneska jsem si pěkně přispala… Posledních pár dní bylo doooost náročných! S přítelem jsme si vymysleli, že pokojíček předěláme už ted, ikdyž malou budu mít u sebe v ložnici ze začátku. Takže jsme malovali, přestavovali nábytek a ted jdu konečně na ty poslední dvě okna co mi zbývají.
Jinak Děti ráje opět nezklamali:) akorát už to bylo trošku horší si to tam skoro 4hodiny odsedět. Poprvé mi z toho otekla noha trošku. Ale jinak v pohodě.
Včera jsem byla u Dr., a to moje občasný tvrdnutí bříška nic neznamená, je to spíš při pohybech malý,– že je asi děloha citlivá a reaguje na to, jak se tam pěkně mrská a odráží. Vubec netušim, jak ji tam mám, většinou ji cítim vpravo dole a na boku ale někdy taky vlevo, no uvidime, 27.12.jdem na UZ:) S tou váhou jsem se nějak zasekla, za poslední měsíc jsem přibrala jen kilčo, tak se mu to moc nelíbilo, ale myslim si, že ted přes svátky to hravě doženu,aby malá nestrádala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
6.12.11 11:45

My budeme pokojíček dotvářet přes vánoční svátky,ale vymalováno už naštěstí máme,takže jen postavit postýlku,namontovat poličky a nějaké dekorace a bude.Pak mě tedy čeká v lednu to praní a žehlení výbavičky,ale na to se moc těším,tak doufám,že toho budu ještě schopná.
Já jsem za poslední dva měsíce nepřibrala nic (tedy zhubla dvě kila,které jsem teď zase nabrala),doktor se tím vůbec nezabýval,tak snad je to OK.Malej myslím přibírá dobře,protože břicho mi tedy roste před očima a cítím že má malej stále větší sílu.Já jdu na UTZ 29.12 a už se opravdu nemůžu dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny