Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky, tak jsem se po pár probdělých nocích zase dobře vyspala:) Nebo jsem byla tak vyřízená, že jsem ji v noci necítila. Včera jsem to asi přehnala, večer mi nebylo vůbec dobře, takže dneska NIC nedělám a jen se válim…:) Užijte si první adventní neděli
a to sluníčko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky, tak to sluníčko teda u nás vůbec nesvítí
Dneska je tma a mlha.....Jinak já se dnes taky válím, vstávala sem v jedenáct, protože sem byla úplně vyřízená a unavená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čauky holky..:) já teď poslední dobou taky špatně spím..zdají se mi dokola pořád ty samé sny, všechno mě bolí, hlavně zase ty kyčle a klouby..:(
Ale jinak snad vše ok.. tady je taky krásně, svítí sluníčko, akorát čas od času zafouká uukrutnej vítr. Dnes odjíždíme od rodičů zase domu a začnu jen nějakou lehkou vánoční výzdobu..:)
Leni, nejsem si jistá, jestli už jsi to nepsala, ale kdy máš termín?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady bylo krásně celý den, jsem se přemluvila i k prochajdě s hafanem..je fakt,že to ale docela fučelo. No, já včera bla vzhuru už v 6h,tak jsem to dneska taky doháněla:)Já si výzdobu udělám asi až v týdnu nebo příští víkend, potřebuju domýt ty okna,a přitel mi s tím pomůže:)
Verčo, termín mám 25.2., jen doufám, že nebudu přenášet do 29.2. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo to já taky, jsem si řikala, že budu od pulky unora dělat vše pro to abych porodila
hihi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No holky, tak toho 29.2. má termín moje kamarádka…tak se taky modlí, aby to tak nebylo…ale já jsem si z ní dělala srandu a říkala, že malej by potom byl skoro věčně mladej..
ale taky bych to nechtěla, máte pravdu.. ![]()
Já jsem nějakou malou výzdobu udělala včera večer, nechci to moc přehánět.
Taky bych se chtěla zase tady u nás jít podívat do BabyCentra, přece jen ještě potřebuju nějaký věcičky..
a rovnou si tam asi udělam procházku, auto nechám doma, máme tady totiž 8°C
docela slučný, na konec listopadu..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,tak já mám termín podle PM 27.2.,takže mi ten konec února taky dost reálně hrozí.Máme ale jednoho kamaráda,který se tak narodil a bere to jako velkou zajímavost,takže se toho moc nebojím,narozeniny bude mít stejně každý rok a jednou za 4 roky by byly výjimečnější.
Dneska nám v baráku montují nové kohouty a měřáky k radiátorům,takže se mi tady v bytě od rána střídají dělníci,všude bordel a hluk
.Takže mám z toho velkou radost.o víkendu jsme naklidili a vánočně nazdobili a už je to tu zase jako po výbuchu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mám radost, dneska mi konečně přišlo to lehátko:))) ted už to prostě MUSÍ být holka:-D je nějak víc ružový,než na netu…
To víš že ten termín zatím nijak neřešim,ale nezlobila bych se kdyby se narodila dřív:)
Dneska jsem se byla podívat v práci, a fakt mi to nechybí!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak dneska sem měla docela fofr.Konečně nám přišel kočárek, tak sem ho hned vezla k našim.Doma ho do porodu nechci.Sem dost pověrčivá..
Leni, to lehátko je pěkný.Já mám podobný, celý růžový, takže to ta holka fakt musí být
Jinak sem mamce napsala velkej seznam věcí který se dají nakoupit v lékárně, protože mamka dělá ve skladě s lékama a má to tam trošku levnější, tak už to budu mít skoro všechno.Ještě to mimčo a je to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čauky holky..:)
Leni, lehátko je moc pěkný. Já jsem si ho tedy nepořizovala..JInak když jdu do práce, vždycky si řeknu, že mi to FAKT nechybí.. ![]()
Marti, to máš výhodu, když to budeš mít za lepší cenu..:) já už taky v lékárně nechala peněz..úplně nejvíc za ty zatracený krémy proti striím, který stejně vůůbec nefungujou!!!
![]()
Ale včera jsem si tam vyzvedla odsávačku na vysavač a snad máme z lékárny vše.:) dnes už snad klapne ta prohlídka porodnice, pak jedu do Baby Centra, utratit ještě nějaký penízky a končim!! JInak mě ten náš malej zruinuje.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Leni,opravdu krásné lehátko.My ho máme z druhé ruky,vypadá pěkně,tak snad bude stačit.O víkendu jsme přivezli postýlku,ale necháváme jí zabalenou pod stromeček,tak snad tam nebude nic chybět.Tenhle víkend bude kočárek,tak už se moc těším.Věci z lékárny jsem nakoupila přes internet,ale moc toho nebylo,jen něco do porodnice a pro malého jen dětské mýdlo,všechno pořídím podle aktuální situace,co bude potřebovat.Zatím moc kosmetiky používat nechci.Ještě chci koupit nějaký dobrý teploměr,líbil by se mi čelní nebo ušní,kvůli rychlému použití,ale nevím,jestli jim můžu věřit.
Jinak Lukášek má od včerejška nějak moc práce,neustále se tam mele
,tak ho přemlouvám,že by se tedy mohl alespoň otočit hlavou dolů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky, asi mi to nepřeje..na porodnici mají prý nějakou havárku bo co a opravují tam do konce týdne stropy..já se tam snad nepodívám.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veroniqe píše:
Tak holky, asi mi to nepřeje..na porodnici mají prý nějakou havárku bo co a opravují tam do konce týdne stropy..já se tam snad nepodívám..
No v únoru určitě ![]()
A máš nějakou jinou volbu než tuhle porodnici?Nebo se tam s tím chceš jen tak seznámit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to jsem si taky říkala, že při porodu si to tam snad už prohlídnu.. ![]()
Jinou volbu nemam, v Krumlově je prý mnohem lepší, hezčí, menší, tudíž i údajně mnohem lepší péče. Ale tuhle mam 5 minut od bytu a mám tam i kamarádku porodní asistentku, která by mě měla rodit. V podstatě bych si to chtěla jen prohlídnout, protože se to tu všude nabízí. Vždy v úterý, když se tam neděje něco podobného, jako dnes, probíhají prohlídky pro budoucí rodičky. Tak zase, proč se nepodívat, do čeho jdu.. ![]()
Jinak nám dneska konečně přišla chůvička, tam z ní mam veeelkou radost.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Krvaceni po sexu po roce
- 25.5.26 05:11
- Anonymní
- 1
Jak vyřídit vyzivne?
- 25.5.26 06:32
- izabe
- 4
Dluhy z pujček
- 25.5.26 01:42
- Cenarius
- 3
Tip na destinaci s 6 mesicni
- 24.5.26 22:30
- Anonymní
- 1
Sex na pracovišti, hrozí vyhození z práce
- 25.5.26 06:24
- izabe
- 20
Existují citově založené ženy?
- 25.5.26 06:19
- JancaS84
- 16
Výběr základní školy, 1., 2.stupeň - Co...
- 24.5.26 21:49
- nozu
- 9
Elektronická cigareta, jak přestat?
- 24.5.26 18:53
- Lollitka
- 3
Úzkostná porucha, strach z nemocí
- 25.5.26 06:21
- izabe
- 6
Mám neustále nalitá obě prsa, čím by to...
- 24.5.26 15:45
- Jj745
- 1
Nové příspěvky
Slovní fotbal č.2
- 25.5.26 06:51
- mrav
- 20622
Hra - jídlo podle abecedy
- 25.5.26 06:50
- mrav
- 58387
Hra se slovy, aneb - pojďte si hrát :)
- 25.5.26 06:49
- mrav
- 45280
Zeměpisné názvy podle abecedy
- 25.5.26 06:48
- mrav
- 69020
Asociace - hra v diskusi
- 25.5.26 06:47
- mrav
- 135520
Bydlení a veterina: Finanční nouze
- inkakřivák
- 66
Knihy podle abecedy
- mrav
- 10265
Filmy a seriály podle abecedy
- 25.5.26 06:45
- mrav
- 22096
Přestup ze speciální MŠ do klasické s...
- 25.5.26 06:45
- ircav
- 43
Slovní fotbálek
- 25.5.26 06:44
- mrav
- 378238