Existují citově založené ženy?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
36200
25.5.26 06:19

Citlivých žen je spousta, ale ty si mi krajně nesympatický jen z těch par vět tady. Tak snad tu svoji „blbku“ :roll: někde najdeš.

• načítám...
167
25.5.26 06:58
@LWalkstar píše: Více

Ano, existuje mrak ženských, které umí milovat. To nevidíš kolem sebe?
Pro tebe je důležité, aby z toho mraku jedna milovala zrovna tebe.
Tu je potřeba najít a neodradit.
Mě třeba silně odrazuje ten tvůj mentorsko-patetický tón.
A jakmile někdo zmiňuje „dnešní dobu“, tak na to jsem vyloženě alergická.

• načítám...
34086
25.5.26 07:05

Jasně že existuje, ale jestli píšeš i inzerát takhle, tak to opravdu dost odradí. Není potřeba vypisovat úplně všechno, to přece můžeš říct časem.
Když napíšeš, že žiješ sám se synem, kterého máš ve své péči, tak to prostě stačí.
No a to o blbkách taky vynech, nepůsobí to dobře, i když to myslíš jinak.

• načítám...
107089
25.5.26 07:32

A ze existuje ti stačí ke stesti
To přece neznamená, že takovou někde potkáš a že o tebe bude mít zájem

• načítám...
2025
25.5.26 07:43

Citově založené ženy? Co to je?
Citove založení jsou přeci jen muži. 🫣
PS: Tebe bych taky nechtěla

• načítám...
12660
25.5.26 08:40

Spatne se to popisuje, ale chlap ktery hned primarne napise ze se cit a hodnost se nenosi v nasi dobe, x krat zdurazni, ze on trubka takovy je pusobi ze ma problem sam se sebou a priznavam, ze bych nemela energii tomu celit..apropo, klidne priznavam, ze jsem s chlapem sexovala uz pvni rande co jsme byli sami jak me pritahoval, a svete div se partneri jsme porad. To ze se s tebou zenska vyspi na prvnim rande nemusi znanenat, te uz te nechce ani videt. Mne vice nez zduraznovana citlivost pritahovalo, ze chap je sectely, ma rozhled, inteligentni..to bylo obrovske afrodisiakum a take me musi pritahovat.

• načítám...
1368
25.5.26 11:04

Promiň, zakladateli, přijdeš mi jako nevyrovnaná osoba. Zkus terapii, zapracovat na sobě. Souhlasím s ostatními, že tím vystupováním hrozně ženskou odradíš

• načítám...
18735
25.5.26 11:13

@LWalkstar samozrejme, ze existuji. Ale takova citliva nezna duse chce muze a ne dalsi zenu. Kdyz jsi zenska ty, neni prostor pro dalsi a holt pak mas okolo sebe spis ty muznejsi typy zen.

• načítám...
Anonymní
25.5.26 12:22

@LWalkstar Mě by spolehlivě odradily ty homofobní kecy o pošahané orientaci.
Koukám, že jsi z Brna a synovi říkáš Maty. Nejsi náhodou ze Starého Lískovce? Máme v baráku pána, který má na vizitce taťka a Maty xy.

• Upravit
324
25.5.26 16:20

Citlivé a milující ženy určitě existují, stejně jako muži. Ale z Tvého úvodního příspěvku bych leda získala dojem, že jsi vyšinutý manipulátor a bála bych se si s někým takovým cokoli začít.

• načítám...
1038
25.5.26 16:48
@Serpentini píše: Více

Jsem mu fandila a po tomhle jsem prestala cist :D

• načítám...
29
25.5.26 20:15
@Anonymní píše: Více

Bohužel to nejsem já, ale daleko to není.

• načítám...
29
25.5.26 20:25

Musíte mě brát s rezervou a nadhledem… :mrgreen:, není nic myšlené jako narážka na ženy, a to s tou homofóbií bylo též obrazně…akorát přidání smajlíka k tomu pro příště, by vás trochu nasměrovalo, z jaké strany je to myšlené…
Nehledám tu ženu teď a tady dámy, i tak ale děkuji na reakce těm, kdo by do mě hned nešel :P :palec: :mrgreen:
Jen mě stačilo ujistit a teď se fakt dívám, že jsem opravdu si mohl ten příběh odpustit… :palec:…avšak díky vám, příště stejnou chybu již neudělám :palec:, rád se vynasnažím na sobě zlepšit vše, dle vašich rad…
Všem moc moc díky za odpovědi… :palec: ;) :potlesk: mějte se všichni nejlíp jak budete moct a bojujte ;)

• načítám...
29
25.5.26 20:29

Ještě se zeptám, nevíte někdo jak se dá tohle vlákno uzavřít nebo smazat?

• načítám...
36200
25.5.26 21:05

Ne smajlíky to fakt nevylepšíš.
O uzavření musíš napsat adminum.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová