Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
237
31.12.11 19:47

taky Vám přeju krásného Silvestra a ještě hezčí :dance: Nový rok.. :) piju vodu a přejidám se chlebíčkama :) užasný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
31.12.11 21:09

Tak o se aspon mas…ja piju jenom tu vodu!! Ani tech chlebicku se nemuzu prejist:D uzjte si to, holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.1.12 08:33

Ahoj holky,doufám,že jste všechny přechod do nového roku zvládly v pohodě.Já jsem měla taky vyloženě těhotenského Silvestra.Asi čtyři vlastní zdravé chlebíčky,neperlivá voda a o půlnoci pokus o nealkoholické šampáňo (ale toho jsem nakonec vypila asi dva mililitry,vůbec mi nechutnalo).Asi v půl jedné jsem si šla lehnout a vstávala jsem v šest.
Jinak dneska jsem zase po svátcích sama doma,tak je to trochu nezvyk.Začala jsem prát věcičky a pomalu si budu balit tašku.Ať jsme připravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
2.1.12 08:55

Čauky..:)
tak já jsem si dala asi v 11 hodin večer tři chlebíčky - radši jsem si potom neměřila cukr! O půlnoci jsem si dala asi deci alkoholického jahodového šampáňa(to jsem si nemohla nechat ujít) a ulehla ke spánku..

Dnes odpoledne razim na porodnici, objednat si termín na císaře..takže třeba Vám už večer napíšu den, kdy k nám do rodiny přibyde ten náš chlapeček.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.1.12 09:38

Veru,tak to jsi dobrá,že jsi zvládla tři obyč chlebíčky,to bych měla ještě teď co dělat,abych to strávila :)
Já jsem teď volala do porodnice,abych se objednala na sepsání dokumentace,tak tam vyrážím ve čtvrtek,jsem moc zvědavá,co se dozvím.

Veru,tak ať jsou tam na tebe hodní a vyberou ti nějaký pěkný termín ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
2.1.12 10:34

Ivčo, já kdybych mohla, tak bych toho na posezení zdlábla hroooozně moc.. :lol: To je tak, když člověk nemůže, tak na to má mnohem větší chuť. Prostě zakázané ovoce.. :lol:

A co jdeš sepisovat za dokumentaci, Ivčo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.1.12 10:44

Když jsem se byla na začátku v porodnici zaregistrovat,tak mi řekli,že si mám zavolat ve 33týdnu a objednat se do prenatální poradny.To jsem tedy dneska udělala a mám přijít ve čtvrtek.Od kamarádky vím,že tam poprvé jen sepisovala s porodní asistentkou anamnézu svojí,manžela,rodiny,ptali se jí na průběh těhotenství a tak.Tak předpokládám,že budou to samé dělat teď se mnou,ale trochu mě zarazilo,že mě objednali už takhle brzo a navíc,že mám jít nejdřív do nějaké příjímací kanceláře a pak do ambulance,tak to snad bude jen o tom papírování.I když vyšetření bych se nebránila,občas neškodí mého doktora překontrolovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
2.1.12 11:07

Aha..vidíš, tak to se tady všechno dělá až při samotném příjmu do porodnice. To slyšim takhle poprvé.
Já jsem taky zvědavá, jak to bude u mě dnes probíhat.. pravděpodobně si mě taky prohlídne nějaký jejich doktor, stanoví, že malej je stále KP, vypočítají mi 38.tt a dají mi termín tý sekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.1.12 11:55

Jsem ráda,že to budu mít sepsané a pak se s tím nebude zdržovat a alespoň to spojím s nákupama v lékárně.Jsem moc zvědavá,co ti dneska řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
2.1.12 13:02

Tak dnešní kontrolu máme s mimouškem za sebou :) Je nádherný , mohla bych se na nej divat porad..Láska na první pohled..Hlavičku mame dole..nožičky zabořené v žebrech a sme zdraví jako rybičky :) 16.teho jdeme na dalsi kontrolu + výtěry a hurá směr porodnice :) :potlesk: pěkně to utíká :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.1.12 13:07

Terko,to je super,že je všechno v pořádku.Já jsem se v tom ultrazvuku už moc neorientovala.Obličej nebyl skoro vidět,jak je nacpaný hlavičkou hodně dole a ostatní jsem taky nějak moc nemohla rozeznat.Ale je to neuvěřitelné,když vidíš,že máš v bříšku nový život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
2.1.12 13:16

Já jsem naštěstí viděla uplně všechno .. :) aji srdičko jsem si poslechla..no užasný :) plná dojmů jako vždycky..a už mame přes dve kilečka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.1.12 13:49

Jsem zvědavá,kolik budou mít až se narodí.Náš je teď trochu pozadu,nemá být po kom obřík,tak doufám,že nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.1.12 14:03

Ahoj holky, tak já jsem Silvestra přežila taky.Bylo u nás asi 14 lidí a dobrá zábava.Dlouho sem se tak nezasmála… :lol: Až mě z toho smíchu bolelo celý břicho a myslela sem, že porodím. :lol:
Jinak pár chlebíčků taky padlo a o půlnoci hlt šampaňskýho,ale vůbec mi to jaksi nechutnalo,takže zbytek večera džus.Spát sem šla ve čtyři a vstávala ve 12.Dneska sem taky po dlouhé době sama doma,tak sem zlikvidovala vánoční výzdobu,odstrojila stromeček a teď se budu už jenom intenzivně připravovat na mimčo.
Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak snad už mě taky pošle do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
2.1.12 16:34

No já doufám , že Adámek bude mít tak akorát..:) ale když sem viděla ty nožičky tak to vypada že me za par let přeroste ras dva :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny