Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
2.1.12 16:40

A kolik má délku stehenní kostičky?Pokud máš nějaký papír s výsledky,tak je to hodnota FL.Náš má 6 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
2.1.12 16:48

mám jen těh.prukaz všechny papiry mam u doktorky ale 16.teho je budu mit u sebe :) tak pak napisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.1.12 16:51

Já jen abych měla srovnání,jestli budeme mít prcka nebo dlouhána ;)
Ale u nás ani v jedné rodině není nikdo z chlapů nad 180cm a ženský jsme tak kolem 160.Takže asi moc velkej taky nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
2.1.12 16:57

Čauky..
Terko, gratuluji ke kontrole..:) a závidím, že jsi z malého ještě něco viděla..my jak sedíme pořád zadečkem dole nevidíme vůůůbec nic..:(

No a abych Vám tedy popsala situaci na porodnici, byl tam pan doktor, který mi řekl, že je jedno, že mám cukrovku a že i když se od 38.tt počítá mimčo jako „hotové“, je lepší, když zůstane vevnitř až do ukončení. Takže mi dal termín 30.1. !!!!!!! A to já jsem si myslela, že už mě za dva týdny vezmou… :,(
Jsem i zvědavá, co na to řekne můj gynekolog, protože ten říkal, že mě určitě vezmou dřív, aby se předešlo tomu, aby mimčo nebylo moc veliký. No jsem na to zvědavá, ale úplně se mi udělalo těžko, když jsem si představila, že malýho budu fakt ještě měsíc nosit..poslední dobou už je to fakt fuška, i když nachodim denně tak 3-4 km se psem, tak není to, co to bývalo a jsem už fakt unavená..Je mi jasný, že jsme na tom všechny stejně, ale už jsem měla takovou radost, že za 14 dní budeme mít prcka u sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.1.12 17:14

Veru,mysli na to,že každý týden navíc u tebe v bříšku je pro malého prospěšný,hlavně pro jeho imunitu.Navíc,třeba si řekne nakonec sám,že chce ven.A ty máš oficiální termín kdy?
Já jsem zatím teprve ve 33týdnu,takže se zatím cítím tak,že bych ten pupík nejradši tahala ještě dalších půl roku.Víc se bojím toho,co přijde po porodu.Ale za pár týdnů to budu chtít mít taky určitě za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
2.1.12 17:25

Ivčo termín mam 1.2. takže o dva dny dřív mi dali termín na sekci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.1.12 22:44

Holky, já jsem zvědavá kdy ty naše miminka vykouknou na svět :lol: Už se těším na čtvrteční kontrolu a dr.mi řekne kolik malá přibrala.Doufám, že už má přes dvě kila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
3.1.12 09:19

Novacek :-)

Ahoj holky, sice tu mate uz rozjetou diskuzi, ale rada bych se pripojila :-)
Termin mam 8.unora a vypada to na holcicku… Je tu nektera z vas co bude rodit v Krci?
Vsem preju zdrava mimca a at ten posledni mesic nejak prezijeme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
3.1.12 09:50

Ahoj Petulino,vítám tě mezi námi.Ano,já jsem z Krče a budu tady i rodit.termín mám na 21.2.,ale pořád mě straší předčasným porodem,tak uvidíme,třeba se tam sejdem.My čekáme chlapečka Lukáška,jak se bude jmenovat vaše holčička?
A chodíš už do poradny do porodnice?Nebo zatím ke svému doktorovi?Já jdu teď ve čtvrtek poprvé do poradny na sepsání nějakých papírů,ale ještě tak do konce ledna budu chodit ke svému dr.Máš už s porodnicí v Krči nějaké zkušennosti?Jak se ti to tam zatím líbí?Byla jsi na předporodním kurzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
3.1.12 09:57

Vítám novou příchozí.:)
No vidíš Ivčo, hned můžeš čerpat info..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.1.12 11:42

Ahojky holky,taky vítám novou příchozí.Já jsem z Brna a čekáme holčičku,jméno ještě nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
3.1.12 12:02

Petulino,máme dvě docela aktuální diskuze na téma porod v Krči,tak pokud budeš chtít,můžeš juknout.
https://www.emimino.cz/…-2012-77438/
 https://www.emimino.cz/…cnice-80464/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
4.1.12 09:57

Zdravim holky..
tak hlásim, že už to u mě asi nebude na takový běžecký maratony, jako jsem doposud byla zvyklá. Včera jsem to asi trochu přepískla všechno, ráno doma úklid, pak vytřít, udělat oběd, se psem na procházku - 2km, odpoledne s kamarádkou na kafe, udělat nákup, večeře, další procházka se psem 2km, večer hora prádla na žehlení. Když jsem se šla asi v 10 osprchovat, tak mžitky před očima, neviděla jsem svůj celej obraz v zrcadle a totální bolest hlavy. Nemohla jsem usnout, asi jsem se fakt přetáhla a dnes opět bolest hlavy.
Jsem si řekla, že dneska nevytahnu paty z bytu a budu se jen válet..moc mi to ale nejde..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
4.1.12 10:29

Ahoj,
tady Veru,ta jsi akční,tohle podstoupit,tak týden nevstanu nebo rovnou porodím.Tak si dneska pěkně odpočiň.Já jsem se dala do praní a žehlení prádla,vyžehlila jsem deset plen a musela jsem si lehnout :)

Včera jsem byla na schůzce s pediatričkou.Bylo nás tam pět budoucích maminek a bylo to moc fajn.Povídali jsme si o porodu,kojení,péči o miminko,příkrmech,očkování,alergiích atd a světe div se zadarmo.Paní dr je moc milá a udělala na mě opravdu dobrý dojem.
Dala nám taky seznam věcí,co mít doma,až bude mimi na světě,tak vám to pro inspiraci napíšu:
mýdlo sebamed,slunečnicový olej z lékárny,líh na pupíček,bepanthen,genciánová violeť,paralen nebo nurofen čípky nebo sirup na horečku,Libenar kapičky do nosu,odsávačka na vysavač,oftalmoseptonex,SabSimplex na koliky,rektální rourka,teploměr,vatové tyčinky,čtverečky buničiny,teploměr do vaničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
4.1.12 10:46

Když já bych toho chtěla ještě tolik stihnout..:(
Holky, zeptám se. Němáte už některá poslíčky??
Já si totiž nejsem jistá, jestli to jsou, ale několikrát denně mě bolí podbřišek, jako při silné menstruaci, za chvilku to vždycky přestane a taky mi několikrát denně tvrdne břicho. Vždycky si rříkam, jestli ty bolesti jsou ok, a snad je malej v pořádku, protože už ho tolik necítím. Asi už tam má málo místa, kdyby čas od času neměl škytavku, ani nevim, že tam je..

Ivčo, super, díky za ten seznam. Určitě něco z toho ještě nemám..My bysme měli mít pediatričku příští týden na cvičení, ale kdo ví, jestli se jí vůbec dočkam, asi 3× to už totiž zrušila.

Jo a mam tedy dnes děsnou náladu. Návaly breku a zoufalství… :zed: asi už mi z toho vážně hrábne!! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny