Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
237
4.1.12 21:28

už mam domluvenou jednu hodnou pani a pojedu si pro nej osobne do Brna a aji si odzkouším :D no me to říká každej že prej to je malej satan ..a to je každy den celej den proste vidím kde ma zadeček a zada ..nevím cim to je že to jde tak videt .. :) ale jsem i rada ze se mi tak často hybe aspon vim že je vporadku .. :) hlavně miluji když sitim jeho ručičku v pupiku :) a zrovna kdyz tam mam prst..fakt uzasny pocit..Jinak sem byla na testech krve na železo a všechno ok ..oddychla jsem si jelikož sestra musela mit železo i malej aji dlouho po porodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.1.12 06:41

Ahoj holky,

Terko,náš malej se taky pořád takhle boulí a cítím každé jeho ťuknutí,včera mi přišlo,že se nezastavil,dneska je zatím trochu klidnější.Teď má oblíbenou polohu vší silou se nožičkama opřít o pupík a pak mám břicho úplně špičaté :lol:

Ta paní s monitorem je tedy pěkně natvrdlá :cert: .Přeju ti,ať ti peníze konečně pošle a nový monitor je OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.1.12 11:15

Ahoj holky,tak se hlásím z dnešní kontroly.Máme 2340g a když sem se zeptala dr.jestli mi může asi tak odhadem říct,kolik bude mít malá porodní váhu,tak mi řekl, že z koule zatím nevěští.Tak sem si myslela, že ho v tu chvíli pošlu s prominutím do prdele,jak sem byla vytočená. :pocitac:
Příští týden jdu zase,na nějaký stěry.nevíte co to je za stěry?Jo a do prodnice budu chodit až od 38.tt.A bříško mám pořád vysoko :nevim: ,tak snad klesne.
Malá se mi tam taky tak boulí,ale jak Terezce to teda ne :lol: To je vážně sranda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
5.1.12 11:40

Marti, to je stěr z pochvy, jestli tam nemáš streptokoka. Já se výsledky dozvim dnes. Snad to bude ok, ale neni to žádná specialita v těhu. Má to každá druhá a je tam jediné riziko, aby se nenakazilo mimčo, až půjde z porodních cest ven. Ale když se to zjistí takhle brzo a bude se to eventuelně léčit, neměl by být problém..
Ale zatim budeme doufat, že jsme zdravé..:)
Já dnes ve 13:00 na monitor. Z toho doktora si nic nedělej, asi se ho na to ptají ženský často.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
5.1.12 11:42

Jo a cestou od doktora půjdu asi vykrást lékárnu, protože toho je ještě tolik!!!!! co musím koupit.. :zed: :zed: tam necham 2000, už to vidim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.1.12 12:26

Marti,tak to malá krásně roste :palec: .Orientačně teď přibírají tak 200g za týden,tak si to zkus spočítat.Náš malej by podle toho měl mít 3100g,tak jsem zvědavá :)
Jinak jsem dneska byla na sepsání porodopisu v porodnici.Tak jsem vyplňovala asi milion papírů a mám se objednat poprvé do poradny,až mě odešle doktor,tak si myslím,že to bude tak 36tt.
Stěry mi ještě nedělal,tak doufám,že to bude dělat příští týden.Dělá se to v nějakém konkrétním týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
5.1.12 12:40

To nevim, Ivčo..mě to dělali ve 35.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.1.12 12:51

mě ty stěry bude dělat doktorka taky v 36.tydnu … tak doufám , že ot bude ok :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
5.1.12 16:02

Tak holky..
takže mam i streptokoka - na to mi bylo řečeno, že to má téměř každá, takže dostanu před porodem jen nějakou infuzi, ale mám tam i E.Coli, takže na to jsem dostala pěkně globulky už teď. Mi řekněte, kde se to tam vezme.. :zed: navíc žádný problémy nemam. DOkonce jsem si říkala, jak jsem pořád trpěla na záněty před těhu, jakej mam teď klid a ono tohle..
No nic. JInak monitor ok, nic se neděje, takže to vypadá, že mě to stihne stejně až toho 30.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.1.12 16:46

Jé Veru,tak ty si to tedy vybíráš :| .Ten streptokok je myslím normální součást mikroflóry,takže tobě to nic nedělá,ale malýmu by to nemuselo dělat dobře.I když u císaře by to asi vadit nemuselo,ne? :nevim:
Hlavně,že alespoň ten monitor máš v pořádku.To jsem tedy zvědavá,jak dopadnu při těch stěrech já.Ale snad tam nic nebude,protože mi dělali stěry v neocnici v tom 26tt a bylo to OK,tak snad jsem k něčemu ještě nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
5.1.12 17:51

Přesně tak.. :D já už jsem se musela smát, že by spíš bylo divný, kdybych nic neměla..:) Ale což, snad to bude ok a taky jsem si říkala, že přo císaři, když malej nepůjde bezprostředně porodníma cestama ven by to nemuselo vadit.
NIcméně, zaléčit je to nutný a toho streptokoka má prý vážně snad každý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.1.12 17:53

Holky, tak já jdu na kontrolu příští čtvrtek.Sestřička mi řekla, že v tom 36.tt dělají ten stěr,takže proto musím jít.
Veru,to je paráda, že máš monitor v pořádku.
Terko a kde ty budeš vůbec rodit?V Brně nebo jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.1.12 17:54

Jinak já jsem taky zvědavá jak dopadnu,ale stejně pokud to má každá druhá,tak si myslím, že to nemine ani mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.1.12 17:58

Chtěla jsem v Brně ale asi zvolím Ivančice..mam to autem 5 minut od baráku ! Bude to lepší jak pro moje přátele tak i pro mojí rodinu, že to je blíž kdybych cokoliv potřebovala ;) s mým štěstím , mě to vyjde taky pozitivní :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.1.12 18:00

Holky, nebojme se,sme šikovný a zvládnem i tohle. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů