Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak dnešní noc byla holky asi ta nejhorší v mém životě s brekem sem si už dávala věci do tašky a byla jsem pevně rozhodnuta , že probudím dědu a pojedeme
fakt taková bolest se nedá ani popsat
spánek nulový spala jsem jen do 2 do rána a až do těd sem nespala
takže jsem uplně vyčerpaná !! JInak peníze za monitor dechu už mám doma … naštěstí
ale silně pochybuji , že moje dítko vydrží do termínu
každy den je to horší a horší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terko prosim Tě a jaké máš bolesti?? Jestli to jsou nějaký výrazný a zpravidelňujou se, tak bych si určitě do nemocnice radši zajela. Tam Ti natočí monitor a aspoň se zjistí, jestli se něco děje…
Ale přece nemlžeš být v takových bolestech sama doma…!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky!
Terko, to jo,já bych jela.Radši 100 krát zbytečně než jednou pozdě…
Jinak holky, teď mi volala mamka, že jdeme 31.3.na svatbu bratránkovi.Jeho přítelkyně je těhotná,takže se narychlo berou.Myslíte, že můžu s tak malým mimčem courat po takové akci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak v té době už bys měla mít šestinedělí za sebou, ne??
To je podle mě spíš na Tobě, že si to sama neužiješ a mimčo bude možná plakat, rušit na obřadě, atd..Já jsem si říkala, kdyby nastala nějaká taková situace, že bych tam buď radši nešla nebo nechala mimčo na chvíli hlídat někým z rodiny..to je u Tebe složitější tím, že rodina bude na obřadu taky..
Asi uvidíš sama..v tý chvíli, až to bude aktuální, budeš sama nejlíp vědět, jak to vyřešit.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snad to zvládnem.uvidíme jaká bude.Jestli bude hodná, tak se to dá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jsou to posličci
ted mám zase klid ale jsem si jistá že to večer zase začne
hold nekdo je ma malo bolestivé a nekdo hodne!!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Terko,to bych tedy byla pěkně nervózní,mít takové bolesti.Mě sice břicho každou chvíli tvrdne jak blázen,ale kromě toho,že je to takový nepříjemný tlak na plíce a močový měchýř,tak to nijak bolestivé není.Tak ať tě to dneska netrápí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
jak se dneska máte?DOufám,že už žádné bolístky?U mě fajn,včera jsme s manželem vyžehlili všechny oblečky,ale asi ještě budeme muset trochu nakupovat,jinak budu pořád dokola prát jednu věc,aby měl malej co na sebe.Kolik máte prosím malých bodiček 56,62?
Jinak přikládám aktuální fotky pupíku ze včerejška 34týden.Tak co myslíte,je nahoře nebo dole?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Ivi, já teda myslím, že už je dole.Já se totiž taky pořád pozoruju a mám ho pořád nahoře.
Jinak bodíček mám ještě starý po mě, ale mám hodně takových těch košilek co se zapínají na cvočky(těch mám asi 15) a k tomu ty polodupačkové kalhoty.Ale myslím si, že toho mám zbytečně moc, že ty malý velikosti vůbec neobnosíme..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to mám břicho dole už od začátku
Mám ho tak nějak pořád stejně.
Taky jsem si právě říkala,že toho malého oblečení nemá cenu moc pořizovat.Většinu toho mám z bazárku od našich.celkově mám tedy asi deset bodíček 56,jenže když je porovnám,tak je stejně každé úplně jinak velké a k tomu jsou barevně každé jiné,takže by se mi to nechtělo prát dohromady.Koupím tedy ještě asi 5 bílých 56 a 5 62,to se mi neztratí.Dupaček máme spoustu,pak ještě nějaké kalhoty,trička,kabátky,mikinky.Tak snad to bude stačit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj holky..
Ivčo, krásné bříško..já si myslim tedy, že už je taky spíš dole..ale těžko říct, když jsem Tě neviděla předtím.. Úplně Vám závidim, jak máte všechny bříško bez jediný strie..:( Já nevim, že mě v tom těhu taky musely potkat všechny neduhy..:(
Bodýček mám dost…sama jsem si pokupovala hodně, v tescu a po bazárcích a taky mam hodně od kamarádky.ale sama nevim, kolik kus§..stejně si myslim, že to ani všechno neunosíme..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě.Já mám zase ty větší velikosti slíbené od kamarádky, že mi je půjčí, má půl roční holčičku, takže nic tak kupovat nebudu.
Jinak strie se mi zatím vyhýbají, ale co není může ještě být, že?Každý týden se měřím přes břicho a co týden to 3 cm,takže si maslím, že se mi tam nějaká ta strie stejně ukáže.Ale natírám se poctivě jako blázen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky podstivě mažu každý den tím ElastiQ,ale myslím,že největší význam v tom má to,že mi břicho roste tak nějak rovnoměrně od začátku a kůže má tak dost času se přizpůsobit,ale přesně,co není může být,tak se necháme překvapit,jak to bude vypadat před porodem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, holky..tady má podle mě stejně největší význam dědičná dispozice…
já se mažu od prvního dne co jsem zjistila, že jsem těhu, někdy i 2×-3× denně. Do Elasti Q jsem dala majlant, zkusila jsem snad všechno..indulonu, Hipp olej na strie, Elasti Q, Dermacol krém proti striím, věpřové sádlo, olivový olej a teď poslední dny mažu měsíčkovou mastí, protože ta je dobrá na jizvy..ale je to děs..jsem z toho docela zoufalá.:( Mám je na vnitřních stranách stehen, na bocích trochu a nejvíc zespoda na břise..u pupíku a nahoře zatím nic, ale stejně je to děs běs..:( trápí mě to při každým pohledu do zrcadla..ale vždycky si holt řeknu, že jsou mnohem důležitější věci, aby byl malej zdravej a tak..:)
NIcméně jsem se rozhodla, že půjdu asi po porodu na ten laser..je to poměrně drahé, ale když se tam jde hned zezačátku, dokud jsou strie ještě červené, tak je mnohem větší úspěšnost, že zmizí co nejvíc..i když úplně už nezmizí nikdy..:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, nic si z toho nedělej.Hlavní je že maličkej bude v pořádku a zdravej.Sou horší věci na světě…Ale i když chápu, že každá maminka chce být krásná.Mě třeba už teď trápí ty nabraná kila a už teď vím, že budu mít hodně velkej problém je shodit,když třeba nebudu kojit.a s tím mě mamka straší, že kojení je dědičný,že ani babička nekojila ani mamka nekojila, takže se mám připravit na to, že ani já nebudu.tak pořád doufám, že budu vyjímka…Hlavně se nestresovat nebo si to ještě vsugeruju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Těhotná v MŠ – odejít na rizikové, nebo...
- 26.5.26 21:55
- Anonymní
- 5
Jarní cibulka při kojení?
- 26.5.26 23:30
- ugluk
- 5
Dotaz na “zahradnice”
- 26.5.26 22:49
- AndrejkaN91
- 10
Potřeba sexu, ale bez nevěry. Co mám dělat?
- 26.5.26 21:57
- andiedvorakova
- 26
Zara parfémy: Na jaké pobočce v Praze jsou?
- 26.5.26 22:06
- Aneeek
- 5
Zaujala jsem ho?
- 26.5.26 22:05
- Anonymní
- 41
Chronicka pankreatitida
- 26.5.26 22:15
- Bahha
- 16
Může mít dítě ve školce opalovací krém?
- 26.5.26 21:56
- Ladi27
- 16
UPOL psychologie – přijímačky 2026
- 26.5.26 18:20
- obloha241
- 5
Pečovatelka, sanitář (budoucí zaměstnání)...
- 26.5.26 22:55
- Masina
- 21
Nové příspěvky
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 26.5.26 23:52
- Nimie
- 293
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky...
- 26.5.26 23:42
- Prelesta
- 935
Přítel poslal mé nahé fotky kamarádovi
- 26.5.26 23:40
- Andy00000
- 167
Svatba ve dvou na úřadě - jsou tyto šaty...
- 26.5.26 23:36
- Lenka0505
- 43
Jarní cibulka při kojení?
- 26.5.26 23:30
- ugluk
- 5
Milenky sem nová diskuze
- 26.5.26 23:29
- Luxusnixicht
- 107865
Nemáme rádi léto
- 26.5.26 23:21
- adresa
- 9340
Chirurgická extrakce horního zubu a...
- 26.5.26 23:15
- Evkad
- 11
Kaz pod bílou plombou - lze reklamovat...
- 26.5.26 23:02
- Amassakoul
- 31
Pečovatelka, sanitář (budoucí zaměstnání)...
- 26.5.26 22:55
- Masina
- 21