Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
278
11.1.12 19:47

děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.1.12 19:48
Kattarina2 píše:
děkuji za radu

Nemáš za co,hlavně ať to pomůže a nezhoršuje se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.1.12 19:48

Ivi a co to znamená?Že už si na 3 cm otevřená nebo jak?Já tomu nějak nerozumím.
Mě teda říkal, že se nic neděje.Čípek uzavřený a břicho moc nahoře.Takže se toho přenášení docela bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.1.12 19:51

Kattarino, já sem slyšela, taky, že se mají dát nody nahoru.Ale jedna kámoška co má termím přesně jak já, skončila ve špitále,protože ji bolela noha a zjistili jí, že má trombózu,tak musí jen ležet.Ale nevím jestli to souvisí s křečovýma žílama.Ale buď klidná.já je mám taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.1.12 19:54

Mě doktor pokaždý do průkazky vyplňuje cervix score zkratka CS - je to takový údaj,kterým se popisuje stav čípku (zkrácení,tuhost,otevření,to jestli mimi na čípek těsně naléhá).Na začátku jsem měla CS0 (nic se neděje),pak ve 30týdnu už to CS3,což znamená,že mám čípek zkrácený,měkký a otevřený na špičku prstu.Na 30 týden je to prý docela dost,ale třeba před porodem může být až CS7.Takže se to ke konci může normálně trochu zvedat.
Nemáš v průkazce nějaké takové číslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.1.12 20:10

Ivi, tak se dívám co nevíc můžu a vůbec nic tam není.Pokaždé mě tam napíše:
PP+ OP+, což namená pohyby a srdeční ozvy a jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.1.12 20:21

No každý doktor má jiné metody,mě tam třeba zase nepíše pohyby.Ale kdyby se něco dělo,tak ti to určitě řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.1.12 20:44

Snad jo,uvidíme zítra co poví.Ale jelikož už mám poslední prázdnou kolonku v průkazce,tak si myslím, že už tam jdu naposledy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
11.1.12 21:41

Čau holky…tak na cvičení dneska pediatrička opět ne e..se jí asi už nedočkam :zed:

Kattarina, zkus si koupit Lioton 100000. Já ho používala v práci a vždycky mi pomohl. Nejsem si jistá, jaké tam budou eventuelní kontraindikace v těhu..??? To bych kecala..

Marti, s hemoroidama mam taky problém.:( to je snad jediný důvod, proč se těším na toho císaře, protože ˇmi aspoň nevyhřeznou ještě víc, než je mám..:(
A s těma tchánovcema jsem na tom úplně stejně..jelikož bydlí kousek od nás, jsou u nás skoro pořád, mě už to leze na mozek a hlavně se mě neustále ptají, jestli malej kope a jstli už nerodim…nemůžu ani zavolat, aniž by zvedli telefon a ptali se mě, jestli rodim..nemůžu vytahnout paty z baráku a někam jet, aby si nemysleli, že jedu do porodnice…dost mi to štve, ale furt se nějak držim a hlavně to přisuzuju těm mým náladám, kdy mě prostě fakt každej vadí!!!!!

Co se malého týče, tak nějak poslední dobou cítim úplně jiný pohyby a fakt mi to úplně vystřeluje v křížový bolesti..:( nic příjemného..
A já do porodnice potřebuju úplně všechno..nic nám nedají. Takže mam svoje vložky, do podprdy taky, plenky pro mimi, vše..košili jsem si koupila kojící taky, ale když dají erár, tím líp..
Další věc, která se dnes řešila na kurzu a všechny nás to dost překvapilo - jestli se platí za mimi v nemocnici…byly tam totiž názory, že prý ano, že to mají potvrzené..tak se rozjela debata jak blázen a bude se to všemožně zjišťovat. Ale jestli ano, tak teda mi to mozek nebere!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.1.12 22:48

No holky, já si myslím, že se platí za mimčo snad všude.vyjímky sou akorát děti co leží dlouho v inkubátoru,ale to nevím na 100% :nevim: Jinak je to pěknej hnus!!! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
11.1.12 23:05

Tak to je pro mě teda novinka, protože jsem několikrát slyšela, že za mimčo se neplatí…až dneska poprvé tahle informace a docela mě to zděsilo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.1.12 06:28

Ahoj holky,tak dneska to byla zase noc,asi pětkrát jsem se vzbudila tím,jak mi ztvrdlo břicho a bylo mi nějak divně.Nevím,jestli se malej nějak posunul nebo závratně od včerejška vyrostl,ale najednou mi je i nějak špatně od žaludku a tak.No zachvíli už si taky začnu říkat,ať už ten porod konečně přijde :)

Dneska jdu do poradny,tak jsem moc zvědavá,jak na tom jsem.

Nevím,jestli od letoška něco neměnili,ale někde jsem to hledala a za mimi v porodnici se prý neplatí.Platí se až za dítě,které je v nemocnici hospitalizované následně.Tak nevím,doufám,že to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
12.1.12 08:56

Čauky..
No mě by to přišel holý nesmysl, chtít po miminku, který stejně kojíme a je jen pár dní na světě, 100 Kč za den v nemocnici..to už mi přijde vážně vrchol..:(

Ivčo, držim palce na kontrolu, i já dnes razím do poradny, na monitor atd..
Dobrá zpráva je, že už nepřibíram vůbec nic, od 16. listopadu se mi váha nehnula, tak jsem ráda, ta dieta má asi něco do sebe a bere si jen mimčo, co potřebuje..:)
Přeji všem krásný den.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
12.1.12 09:27

Ahoj Marti. Děkuji za radu. Přemýšlím, že zajdu k doktorce, protože mě ta jedna noha už druhý den pobolívá. Stáhla jsem si to obinadlem a uvidíme. Mám s toho taky docela strach z té trombózy, tak dneska zatím ležím a mám nohy nahoře. Poradnu mám až v úterý a nevím, jestli to do té doby vydržím. Pamatuji si, že když mamka čekala segru (před 12 léty) tak tu trombózu měla taky, ale až po porodu. Dostala sádru a musela mít klidový režim. Tak snad mě to nepotká taky.
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
12.1.12 09:58

Ahoj holky!
Tak sem přišla z kontroly.Dělal mi stěry na streptokoka,výsledky budou za týden i s další kontrolou.Dnes mi řekl, že to vidí na porod mezi 14.-22.únorem :,( Spíš prý druhá polovina února,takže mě to přenášení nemime :,(Jinak se nic neděje,čípek uzavřený a mimčo stále vysoko :,( Ach jo…
Veru a Ivčo,přeju bezproblémové dnešní kontroly.
Katarino nemáš zač,ono to není sranda,tak bych si radši zašla k doktorce.Uvidíš, že to nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny