Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
13.1.12 07:26

Ahoj holky,

Díky,železo opravdu brát nebudu,když se držím od začátku na stejných hodnotách,tak mi asi stačí,to co mám v jídle.
Dneska jsem se konečně trochu vyspala,probudila jsem se jenom jednou :)
Na monitor (pásy) půjdu poprvé za 14 dní,tedy ve 37tt a to ještě u svého doktora.Pak už budu chodit do porodnice a v té u nás prý monitor na každé kontrole nedělají,ale zase pokaždé dělají utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.1.12 08:22

Ja byla od 31.tt na monitoru pokazde, tj kazde dva tydny u meho gynekologa. Asi si to kazdy doktor dela jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
13.1.12 09:23

Dobré ráno, holky..:)
Kattarina, já byla poprvé ve 35.tt Asi je to u každého doktora individuální, ale myslim, že jsem někde četla, že standartně se chodí od 37.tt.

Dnes konečně sbalím tašku pro malého do porodnice, asi tady zase všechno „přerovnám“, na vše se podívám, řeknu si, jak by to bylo hezký, kdyby už to tu bylo a budu dál čekat.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.1.12 10:46

Ahoj holky!
Tak já sem se dnes taky dobře vyspala.ještě ke všemu má manžel pá,so,ne volno, tak je to super,že budeme tři dny zase jen spolu.
Jinak na monitor půjdu poprvé až ve 38.tt,ale nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.1.12 10:49

Tak jsem dnes nastoupila na mateřskou,udělala jsem si výlet do práce a všechno vyřídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
13.1.12 11:34

To je paráda, Ivčo..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
13.1.12 17:49

Tak takhle na me Adamek vystrukej zádička a zadeček a nožičkama je zapřený o pravou stěnu :) docela komicke mit s pupku šišku :) JInak dneska konečne 36tt :) No já jedu na kotroluv pondeli a hned odpoledne se objednam na pásy do porodky..je rozdil dat 20kč za bus než 100kč za bus do brna :)V pondělí budu mit posledni fotečku toho meho roštaka :) ale uz jen obličej :) :* Jinak citim nožičky už pod pravým prsem ..mam obavy že se mi nejak moc rychle otačí …:( to železo vám nezávidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
13.1.12 17:53

Abych nezapoměla opět sem blbě naletěla s monitorem dechu ..dalších 150kč pryč:) takže ponaučení !!!!!!!!už nikdy nebudu nic objednavat přes NET.. :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.1.12 18:06

Terko,to je super boulička,já to snad taky začnu fotit :)
S těmi monitory máš tedy smůlu,to nefungoval ani ten od té druhé paní?A tamta už ti poslala alespoň peníze zpátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
13.1.12 18:33

penize prvni pani poslala ale druhy mi pro zmenu ani neprisel a posilala jsem ji na ucet poštovne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.1.12 18:34

Přitom se ta druhá tvářila slušně a nemůže ještě přijít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
13.1.12 19:24

AHoj holky..Terko, dobré bouličky..:))

Zatím nezoufej, na poště jsou někdy trošku pomalejší. Já objednávám přes net neustále, všechno platím přes účet a někdy mi to všechno přijde hrozně pozdě..
Důležitý je, jestli se Ti paní ještě ozývá, třeba jestli jste v kontaktu přes mail??
Přeju Ti, ať to dobře dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
13.1.12 19:45

ted se mi konecne ozvala..ale kdyz me dala cislo baliku a ja si hledala na netu kde zrovna je ukazalo se mi doručeno :usti nad labem což je uplne jinde..tak nevim co si o tom mam myslet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
13.1.12 21:39

To jako že napsala špatnou adresu?? To je divný..zkusila bych to řešit tedy přes poštu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
13.1.12 21:48

asi si myslí že me opije rohlikem..prdnim na to v pondeli me napsala ze mi posle penize zpet..a asi si ho pujcim v porodce na pul roku a kaslu na to ..:( uz na to nemam nervy…nikomu se neda verit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny