Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky,
Veru,tak to je super,že tam budeš mít takového odborníka,alespoň nějaká satisfakce za toho císaře.A to že tam budeš mít kamarádku porodní asistentku,to taky trochu závidím.Jsem zvědavá na koho narazím já.
Zatím se tady tvářili všichni docela mile,ale to bylo na předporodních kurzech,takže u porodu můžou otočit
No nechám se překvapit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,já ti snad budu Veru toho císaře závidět
Jinak sem taky zvědavá na koho narazím.Ono na těch kurzech se všichni chovají mile,protože to platíš,že?
Taky mi kamoška včera dovezla čtyři tašky oblečení a věcí na mimčo,tak to musím dnes probrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už mám kompletně sbaleno a už jsem to asi dvakrát přerovnávala,tak jsem zvědavá,kolik toho nakonec zapomenu a co vůbec nebudu potřebovat.kamarádka mi teď říkala,jak předtím laborovala,jakou si vezme košili,boty atd a nakonec byla ráda,že si stihla sundat kalhoty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak já už mám taky komplet zbaleno.Teď už jen vyrazit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak už mám taky zčásti zbaleno…Pro malou teda už komplet ale to ještě určitě několikrát změnim, nebo udělám ještě jednu hromádku, jako kdyby byla menší:) Což teda pochybuju ale co kdyby náhodou. Jinak 24.1. jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, co mi poví a jestli mi vysadí už to magnézko. A jdu taky sepsat papíry do porodnice, budou mi dělat UZ, tak se těšim, že ji zase uvidim, prdolu malou. Hlavně by mě zajímalo, jak je už veliká:)
Jinak se mi tam posledních pár dní pěkně mele, hlavně v noci, ve 4h ráno:) to mi přijde jakoby tam měla uplnou diskotéku, jak se mi otřásá břicho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Leni a v kolikátém jsi přesně týdnu,já asi taky magnézko přestanu příští týden brát.Jsem teď 36tt(možná 35tt podle MS - mám v tom teď nějaký zmatek),tak jsem zvědavá,jak moc mi pak bude tvrdnout břicho.teď stačí si vzít o tabletu méně a tvrdne mi snad pořád.
Včera jsem chtěla chvíli ležet v posteli na boku,ale malej tak hrozně začal kopat,že jsem to vzdala a lehla si opět na záda.Nevím,co se mu na tom nezdálo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dneska přesně 35+0, na kontrolu jdu 35+6.. ale myslim si, že by ho už mohl vysadit. Porod v 37.tt je už v pohodě.
Mě ztvrdne břicho, když se tam akorát protahuje nebo co tam dělá, jinak ne.. Bojim se pak abych ho nebrala zbytečně dlouho a nepřenášela třeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak já už bych taky nejradši porodila
Všechno už máme nachystaný,tak už by to mohlo přijít.No uvidíme co mě řekne zítra dr.Ale myslím, že situace bude stejná jako minule. ![]()
Ivčo, kde mám hledat tu tabulku porodů co máš napsanou dole?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje balení bylo docela komicke
jelikož když sem dala do tašky muj hunatý župan nic jineho se mi tam už nevlezlo takže sem si dala plenky,ubrousky a vložky do podprsenky do igelitky..a zbytek budu muset nejak nasrvat do tašky..stestí že pro miminko nemusim brat zadne pbleceni ,to mam vyslovne zakazane ,že prý pouzivaji svoje..jinak bych si musela vzit tasku do ktere se vlezu i ja sama
![]()
holky nevim proc ale posledni dny vubec nespim..uz se nemuzu ani přetočit aby mě s toho nebolelo břísko..Posličky mam co tři hodiny
na vycházce se psem mě chytaji strasne křeče do lytek
někdy se fakt bojím abych sebou nekde nežuchla
jinak k malemu…je to pekny fotbalista..s pupíku si snad dělá balon protoze tam mam neustale kolinka
..
Někdy tak sedim ,koukam na brisko a premyslim jak tam ten muj princ vubec lezi..kdyz me pani dr.rekla kde jsou kolinka spis me nasadila brouka do hlavy co je zbytek…jinak plodovku mam v poradku ..na moji šišku mi jen řekla , že nemam žadny tuk na bříšku proto jde tak krasne videt jak maly leží
jinak v pondělí mě čeká posledni kontrola což sem vubec nečekala a potom nastup do porodnice
…A jak se daří vám holky ??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martina28 píše:
Ahoj holky, tak já už bych taky nejradši porodilaVšechno už máme nachystaný,tak už by to mohlo přijít.No uvidíme co mě řekne zítra dr.Ale myslím, že situace bude stejná jako minule.
Ivčo, kde mám hledat tu tabulku porodů co máš napsanou dole?
Marti,to je k jiné diskusi Začáteční těhulky únor/březen 2012,je nás tam hodně,tak jedna dobrá duše udělala tabulku s termíny.Můžete se klidně přidat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě tenhle týden snad v jednom kuse tvrdne břicho,už nevím,jak si mám sednout nebo lehnout,takže v noci toho tedy taky moc nenaspím.Ale nejsem ani nějak moc unavená a to mě překvapuje,protože všude čtu,jak v posledním měsíci je velká únava,aby si tělo odpočinulo před porodem,asi to mám ještě daleko.
Poslíčky myslím,že ještě nemám,nebo to spíš nedokážu odlišit od toho tvrdnutí,ale předpokládám,že poslíčci bolí a mě to zase moc nebolí,spíš je to nepříjemné.
Příští týden mám rozlučku v práci,tak jsem zvědavá,jak to zvládnu.
Pak ještě 6.únoru jdu ke kadeřnici a pak můžu klidně rodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak mě teda pořád ještě nic není.Nebo aspoň nic nepociťuju.
Třeba včera večer,sem se šla vykoupat a když sem vylezla z vany,tak mě tak šíleně začalo bolet v pravým podbřišku,že mě zachvátila panika, že mám slepák.Tak sem si lehla a asi za půl hoďky to přešlo
A dneska mě to bolí celej den,tak fakt nevím.A poslíčci se poznají jak?Jaká je to bolest?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jdu taky ještě 6,.února na doplnění řas,7.února jdu na kosmetiku a pak taky můžu rodit.nehty už si pravidelně stříhám každý týden úplně nakrátko,abych pak nebyla zaskočená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Kamarád mi dal pusu a já jsem zmatená
- 29.5.26 19:42
- riccius
- 42
Dědictví mezi sestrou a mnou, jak byste...
- 29.5.26 19:27
- Pučálkovic.Amina
- 161
Řešily jste někdy zvýšený kortizol?
- 29.5.26 15:51
- Oriseka
- 3
Kolagenové injekce na záda
- 29.5.26 10:51
- Tools
- 1
Jak byste řešili profil vašeho muže na...
- 29.5.26 18:00
- Catalina123
- 16
Potřebuji radu, manžel mi ubližuje, kam...
- 29.5.26 11:04
- Zvedava1
- 8
Miminku vypadává jídlo z úst
- 29.5.26 19:39
- Markéta188
- 5
Jak rozdělit SJM a nastavit výživné?
- 29.5.26 15:40
- LunaP
- 32
Holky, že je to negativní?
- 29.5.26 19:28
- Zuzik86
- 13
Chybí kondomy- nevěra?
- 29.5.26 18:49
- arinecka
- 126
Nové příspěvky
Bilance ČT - nízká porodnost
- 29.5.26 20:16
- Anna766
- 446
Milenky sem nová diskuze
- 29.5.26 20:14
- jege
- 108481
Manželka se po dlouholetém manželství...
- 29.5.26 20:13
- WhiteCrow
- 131
Kornelije - šetření 2020
- 29.5.26 20:12
- AjaF
- 114065
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky...
- 29.5.26 20:03
- Černá Madonna
- 1334
Co dnes vaříte?
- 29.5.26 19:59
- sharunka03
- 65279
Rostliny podle abecedy
- 29.5.26 19:55
- sharunka03
- 9209
Malý tyran ve školce