Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
22.1.12 12:47

Jé,tak promiň,že jsem ti to o další den prodloužila ;)

Fakt toho moc dělat nemůžu,stačí,když deset minut stojím a břicho mám úplně tvrdé,což by až tak nevadilo,kdyby mi pak ta děloha netlačila na močák a na plíce,občas to už i trochu bolí.Naštěstí je manžel napsosto vzorný pomocník,takže hodně pomáhá.Já akorát peru,žehlím,vařím rychlovky a maximálně někde něco pozbírám.Pro malého máme naštěstí už téměř všechno nachystané,takže ani nerozdávám nějaké speciální úkoly.

O vaření po propuštění z nemocnice taky přemýšlím.Navíc manžel si asi vezme na 14 dní dovolenou a opravdu vůbec neumí vařit,takže navíc musím ještě nějak myslet na jídlo pro něj.Navařit dopředu a zamražovat taky nemám v plánu.Částečně mi s tím asi pomůže mamka a pak asi něco rychlého uvařím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.1.12 12:54

Marti,tak to budeš mít super servis.Taky bychom to možná mohli vyřešit tak,že bude manžel chodit chvíli pro obědy k nám do práce do závodky (asi 5 minut od nás),ale nevím,jestli to bude zrovna strava pro kojící.

Veru,tedy to to manželo moc dobře nevyšlo a jak dlouho bude pryč?Už to ale určitě budeš s miminkem zvládat a po císaři už se ti to taky zahojí.Kamarádka říkala,že nejhorších je těch 14 dní a pak se to všechno urovná,tak se tomu snažím věřit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.1.12 13:39

Veru,tak to ti nezávidím, že jede manžel pryč a ještě k tomu tak moc daleko.Ale neboj, to zvládneš.Ivi, a ty se zase máš, že bude mít manžel 14 dní dovolenou.To ten můj si to bohužel nebude moct dovolit.Budeme doufat, že nám to vyjde ty první dny na jeho volný víkend…snad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
22.1.12 13:58

To jo, Ivčo, to je paráda, že budeš mít manžela doma.:)
Můj manža odjíždí každoročně začátkem února na Mallorcu na soustředění, jen letos to musel trošku přehodnotit, takže byl už v prosince jen na 9 dní a právě teď po porodu poletí zase jen na 9 dní. Ale pak to začne, vždycky přijede max. na týden, 14 dní a hned zase někam odletí..:(
Takhle to bude až do března, takže fakt tady budu na všechno hodně sama..
Svoje rodiče mam daleko, až v PLzni, ale snad mi pomůže ta tchyně ze začátku a pak až si na sebe s malým zvyknem, tak to bude určitě ok..) musela jsem to vydržet vždy, tak i teď..ale pravdou je, že ty jeho odjezdy vyjdou vždycky tak blbě, kdy bych ho tu nejvíc potřebovala.:(
Předloni jsem nastoupila do nové práce a on tu nebyl, vloni jsem přišla o miminko, když byl pryč a letos budeme mít prcka a on si jede pryč.. :mrgreen: holt nám to tak nějak vždycky vyjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.1.12 14:01

Manžel má hodně dovolené ušetřené z minulého roku,protože jsme ani nikam nemohli na dovolenou a vždycky jsme ještě jezdili v únoru na hory,takže letos bude mít místo lyžování přebalování ;) .Ještě to tedy není 100% jisté,ale snad mu to vyjde.Sice malé novorozeně snad v životě neviděl,natož aby o něj pečoval,takže s ním mi asi moc nepomůže,ale může mi alespoň dělat pomocný servis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
22.1.12 14:05

To si jen myslíš, že Ti nepomůže..uvidíš, jak si rychle zvykne a půjde mu to.. ;) a mít někoho k ruce, obzvláště manžu-k nezaplacení.. ;)
Já třeba mám větší strach z té tchyně..na jednu stranu se bojim, že mi bude do spousty věcí ohledně malýho mluvit a to já fakt bytostně nesnášim!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.1.12 14:37

No tak to sme na tom stejně.Taky už se na to nesmírně těším :cert: Třeba dnes mi zase říkala, že bude chodit na dlouhý procházky s kočárem a ve mě už to zase pění.Takže si malé snad ani neužiju nebo co.Možná, že za to nakonec budu ráda,když někam vypadnou a já budu mít klid,ale zatím to vidím úplně jinak.Ještě by nám třeba mohla říct, když budeme chtít jít s manželem na procházku , že půjde s náma,ne?!To bysme mohli nakonec říct celé rodině a mohli bysme chodit jak Hujerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.1.12 14:39

A taky už vidím, jak je u nás pořád nalezlá,tak to by mě vážně švihlo.Ona je jinak super ženská, ale tohle nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
22.1.12 15:02

Ahoj holky, no já mám tchyni taky blíž jak svoji mamku, tak se toho taky docela děsim. Ikdyž přítelovi rodiče jsou už starší, takže nák moc hlídat nebudou moct,ale už si taky plánujou, jak sem budou pořád jezdit a chodit na procházky s kočárkem. To mě dovádí k šílenství! Jak říkáš ty Marti, jsou v pohodě ale.. nemám ráda, když mi někdo do něčeho kecá.
Přítel si taky plánuje vzít si dovolenou až se narodí, tak snad mu ji dají, alespon na týden. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
22.1.12 15:18

Tak koukam, že to máme všechny podobně.. :mrgreen:
I já je mám ráda, jsou super, hrozně nám pomáhají, ale úplně vidim, jak tady budou zvonit denně!!
Už jsem nedávno řešila s manželem jednu věc, přepadla mě totiž v návalu hormonů děsná lítost, že moji rodiče uvidí malého mnohem míň, zatímco manželovo rodiče tu budou určitě denně a to já už asi pak budu nepříjemná..tak on jim to nakonec řekl, že chce pro oboje prarodiče stejný podmínky..tak jsem zvědavá, jak to budou dodržovat. Jestli to bude stejný jak když jsme si pořídili psa, tak to teda potěš!!! :zed:
Samozřejmě si ráda nechám pomoct, ale všeho s mírou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
22.1.12 15:29

Jojo přesně tak, všeho s mírou.. Přítel o mých obavách taky ví a věřim, že jim to poví, minimálně až si začnu stěžovat, když tu budou opravdu každý den! Já bych hlavně chtěla být po porodu s malou doma, jen s přítelem, žádné návštěvy a když už tak jen na chvilinku.Alespon týden! Myslim si, že toho budu mít dost po porodu a než se s malou zaběhnem do stejných kolejích. Obskakovat návštěvy se mi fakt nechce, ale už vidim jak to bude v reálu… Každý se bude chtít přijet podívat atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
22.1.12 18:09

ahojky holky..moc vám to nezavidim ten císař :( já už to nejak nedavám zitra posledni KO.. a v utery se jdu nahlasit do porodnice KONEČNĚ!!!!!!!!! nespím uz pomale ani nejím..tašku mam zbalenou jak kdybych se stěhovala :( ale už se toho maleho uzlíčku nemuzu dočkat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
22.1.12 19:53

Jéé, Terko..:) ahoj.:)
My jsme si mysleli, jestli už nerodíš.. s tou taškou do porodnice to mam totéž, úplná krosna!! A už to vydržíš, uvidíš..máš to taky za pár.. ;)

Leni vidim to úplně stejně. Taky bych byla ze začátku nejradši jen já, manža a malej. Abysme si na sebe hlavně zvykli my tři + pes a na návštěvy taky nebudu mít vůbec náladu.. :(
Ale já jim to asi pak na férovku řeknu, že prostě ještě nejsem připravená na návštěvy. To by pak měl mít člověk i něco připraveno atd..a na to prostě nebude čas!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.1.12 20:03

Holky, s těma návštěvama to bude i u nás stejný.Nám už každej volá a pomalu se hlásí, že už přijde na návštěvu :zed: KATASTROFA!!!!!To mají teda smůlu, protože na návštěvu se chodí až po šestinedělí a já bych fakt nechtěla,aby na malou každej hned prskal a fuňel.To teda ne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
22.1.12 20:13

Přesně tak…taky jsem říkala, že jen rodina. Všichni ostatní ať si zůstanou se svýma bacilama až po šestinedělí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny