Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky, tak se po delsi dobe za hlasim…
Dnes jsem 38+0, po kontrole v porodnici to vypada, ze budu tehotna naporad
CS 1,5 a branka pevne zavrena, takze se pomalu ale jiste smiruju s moznosti vyvolavani ![]()
A jak vy? Mate uz vsechno pro prcky nachystano?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terko, tak to je teda síla.Se divím, že si takoví lidi, dají tu práci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Petulino!
Já mám stejný pocit s tím těhotenstvím.myslím si, že kdyby to šlo, tak vydržím snad až do léta.
každopádně sem zvědavá co mi zítra řeknou.Jdu na první kontrolu do porodnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terko,ta si tedy opravdu dala záležet a chudáci ti všichni,co jí naletěli ![]()
Petulino,neboj,ono se to může změnit i z hodiny na hodinu.To jsem si vyzkoušela v listopadu,kdy ve dvě hodiny u doktora vše naprosto v pořádku a ve 4 hodiny v nemocnici CS2.Na vyvolávání je ještě času dost.A jak to probíhalo v Krči?Nějaké nové postřehy?Na jakého jsi narazila doktora?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vau ja jsem v patek 38tt a mam CS 2…
pekne me ten pupik dava zabrat..Ju MArtinko ja jdu zítra taky do porodky
tak jsem taky zvedava co nam reknou za novinky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivco, v Krci klasicky dlouhe cekani, ale sestricky mile, dnes jsem mela monitor…A tentokrat jsem mela mladou doktorku, jmeno si bohuzel nepamatuju ale taky byla celkem ok, delala i utz, kontrola prutoku pupecniku a vseobecne jak se mimcu dari, takze s peci jsem tam vazne spokojena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PetulinaP píše:
Ivco, v Krci klasicky dlouhe cekani, ale sestricky mile, dnes jsem mela monitor…A tentokrat jsem mela mladou doktorku, jmeno si bohuzel nepamatuju ale taky byla celkem ok, delala i utz, kontrola prutoku pupecniku a vseobecne jak se mimcu dari, takze s peci jsem tam vazne spokojena
Tak to moc ráda slyším,já se tam chystám prvně příští týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
achojki holky jsem tu novaček
je mi 19 v březnu 20
termín mam 17 unora. Co čekam to mam jako překvapení
Já byla na ctg v utery a mimčo stavkovalo ne a ne ho vzbudit
Cs mam jako terka
terka me už drobet zna
tak snad me mezi sebe příjmemete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Šáriško,to víš,že tě přijmeme mezi sebe ![]()
Ty budeš ale mladinká maminka,mě už je 28.A jak zvládáš těhotenství?Už si přeješ mít to za sebou?Já jsem si to teď konečně začla trochu užívat,protože jsem se celé těhu klepala,aby všechno dobře dopadlo,teď už jsem v klidu,protože jsme to s malým dotáhli až sem.
A odkud jsi a kde budeš rodit?Už máš všechno nachystané?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky..
Vítám Tě, Šári..
To jsi teda dobrá, že sis nedala říct pohlaví, já bych to asi nevydržěla..
Mě bude za dva měsíce 26 a čekáme s manželem kluka..rodim za 4 dny císařem a začínám asi chytat nerva.. ![]()
JInak jdu dnes v 10 na monitor s prcíkem, naposledy k našemu panu doktorovi, tak mě zajímá, jestli si ho ještě orientačně nepřeměří. Já dnes na váze opět po týdnu a půl kila zase dole?? Nějak mi to hlava nebere, přitom mi připadá, že někdy už tu dietu flákam a dávam si větší porce, než bych měla a toto…??
Tak snad nestrádá malinkej.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
achojki ivi já jsem kousek od domažlic a rodin budu v domažlicich
. No mlada to jsem ale když se kouknu že maj dite i 15 nactky tak si přijdu nekdy i stara teda
. A tehotenství jak prožívam jak kdyby tehotna nebyla až na to že mam balon jinak vše ok
3patne mi není ani ze začatku mi blbe nebylo. Mela jsem křeče v nohou ale od ty doby co mi dr napsal železo tak je vše ok
občas trpím na palení žahy ale ted od 7 mesíce mam bolení zad což je normalní
. Já se ani neklepu že bych mela až tak nejaky strach z porodu jen mam strach ay mimčo bylo zdrave. Sice mi na genetice mi řekli že ty nejvetší postiženy nemá ale tak stejnak mam strach
a ted po slední dva dny se mi zda o porodu a dneska se mi zdalo že jsem nemela mlíko
no už aby to bylo venku
abych se nezblaznila ještě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teda veru tak držím palečky at je vše v pořadku
no jak já chodím každej tejden k dr tak vždy mam kilo nahoře což nechapu páč se nepřejídam a jim normalne ani chute nemam
Bych řekla že malinkej nestrada teda
tak at je vše v pořadku
no já jsem si pohlaví nechtela říct páč sousedka ty řekl doktor že čeka holčičku a nakonec byl chlapeček
a taky proto že bych se soustředila třeba víc na ružovy nebo na modry takhle mam neutral
pro druhy mimi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru,tak ať monitor dobře dopadne a s váhou si nedělej starosti,prostě to teď na konci dobře spaluje a ty jak tě znám,tak pořád někde poletuješ.Já se jen válím a přibírám stále půl kila za týden,ale celkově mám zatím jen 8 kilo nahoře,tak jsem docela spokojená,že je to tak akorát.
Šári,to je dobře,že máš těhotenství v pohodě,to ti moc přeju a určitě to bude pokračovat i při porodu a s miminkem.Taky mám občas strach,jestli bude všechno s malým v pořádku.Navíc mi nevyšly úplně v pohodě triple testy a na plodovku jsem nešla.Sny o porodu mám snad od začátku,sice nemám pocit,že bych se toho nějak zvlášť děsila,ale podvědomí si asi myslí něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JO, holky, toho si přeje asi každá normální ženská, aby její miminko bylo hlavně zdravé!! Ale určitě budou
nesmíme myslet na nic špatného!!
Já se dnes v noci zase probudila a začala přemýšlet o různých věcech..to byste nevěřily, co všechno mě v noci napadne.. ![]()
Ale tak jsem si říkala, co mi asi manžel bude do porodnice nosit za svačiny, když kojící mají jíst pravidelně i svačiny, v nem. dostaneme jen tři hlavní jídla a kojící matka kvůli prdíkům může jen velice málo věcí..??? Tak jogurty? Co jiného..ovoce ne, zelenina ne, leda starej chleba se sýrem??? A to jestli nechytnu ten nadstandart, tak si to jídlo ani nemam kam dát, protože na pokojích nesmí být.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ivi to si myslím taky na porod nejak nemyslím
ale pod vedomi sík trochu jo
Mamina mi říka když to šlo do vnitř tak to musí i ven
zatím bydlím u rodiču no než si s přitelem najdem byt v najmu kterej bychom zvladli
a ty jsi tehu a v kolikatym tt ?? no já už mam nahoře 16 kilo ale nejak to moc neřeším
hlavne že mimčo bude v pořadku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06