Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
27.1.12 11:05

Ahoj holky!
Tak mě teda žádný papíry ještě nikdo nedal.Asi to budu vypisovat fakt před porodem :lol:
A jinak s tím porodným:my taky nic nedostaneme,i když bysme se do toho normálně vešli, protoře manžel má na výplatní pásce přiznáno mimimum.Ale jelikož bydlíme s tchýní a ještě má u nás trvalý bydliště manželův brácha,tak máme smůlu :x Je to fakt nespravedlivý,i když máme všechno svoje, jako kuchyň, koupelnu a podobně, tak prostě nic.Ale že žijeme pomalu od výplaty k výplatě a splácíme hypotéku jako kráva, tak to nikoho nezajímá.
Jo cikáni se mají holt nejlíp.U nich je plnej barák lidí a to je v pořádku.A slušnej člověk musí ostrouhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.1.12 11:08

Veru, a kdy v to pondělí nastupuješ?Já bych nespala asi celej víkend,jak bych byla napnutá :lol: Každopádně na tebe budeme všechny moc myslet. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
27.1.12 11:09

Ivčo, tak kontrola super, ne?? :palec:
Marti, moje řeč. Je to prostě stát hlupců, kde se maj ty černý nejlíp a eště řvou, jak jsou diskriminovaný!!! Jak já je nenávidím!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.1.12 11:13

Jsem moc ráda,že kontrola dopadla na jedničku.Ptala jsem se,jestli náhodou nebudu ještě přenášet,když se to za poslední měsíc nezměnilo,tak to říkal,že to nevypadá,tak uvidíme.Každopádně už si to konečně můžu začít užívat :)

A jak je ti Veru,co ten tvůj tlak?Doufám,že jsi se z toho vyspala a byla to jenom nervozita z doktorského pláště.Taky na tebe budu moc myslet a držet všechny palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
27.1.12 11:40

no marti ale podle me se počíta do porodnyho jen ty a přítel zbytek domacnosti ne. Ale zkusila bych zažadat o porodny páč by byla škoda kdybys to propasla zkus se ma všechno :) ale jak říkam podle me se do porodnyho počítaš jen ty a partner.
No me dr papíry dala asík je to u nas nejaka vyjimka teda :D jsem se musela smat je tam kolonka zda tve předešli deti nebyli žluty :D no aspon se přitom vyplnovaní zasmeju :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
27.1.12 11:43

Šári já myslim, že ne..počítá se společná domácnost, tedy mam pocit platy všech, kterí tam bydlí..?? Ale taky nevim, v tom aby se čert vyznal..

Ivčo, moc děkuju..:) cítim se fain, tlak je ok, snad se to už nezhorší. To by byl pech, kdybych tři dny před plánovanám císařem musela najednou akutně.:) navíc, když se mi toho 30.1. líbí a má tam být ten super doktor :)
A Ty si užívej, už to máš taky za pár.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
27.1.12 11:47

juu mě to nikdo ani neřekne kolik mimis má :( naposled ho vážila v 31 tt a mel 1500 gramu ..no moje dr je fakt ukacena :( stesti že me budou delat KO ve čtvrtek tak uvidime..****Ivčo**** při tvrdnutí 45 …já mela do toho posličky a čislo mi vyšvychlo na nejakych 90 :( a sestra se me ptala jestli jsem to citila jak mi tvrdne bricho a já že vubec :(vubec ani nevim co to je..nevím..:( bud mam malo tuku nebo malo plodove vody nebo nejsem zavodnena..pokud pujdu rodit tak to 100% poznám jelikoz se malemu pohne prdelka do leva..porad ji ma napasovanou u žeber.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
27.1.12 11:47

já se zeptam na socce a dam vedet ale veru já si myslím že tohle platí jen když chceš žadat o přispevek na bydlení že se posuzujou všechny lidi v domacnosti. já se zeptam a uvidím a řeknu ale až tak v pondeli. ale určo to pujdu zkusit za to nikdo nic neda. Páč já kravina aby dostal se počítal do porodnyho i ten kdo s dítetem nic jako by nema společnyho že jo :D no zeptam se a uvidím :) ale plno lidi mi říka že na porodny mam narok i když bydlím s rodičema. tak ja nevím ted ma v tom gulaš :nevim: :nevim: počkam do ondelka co mi řeknou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
27.1.12 11:48

šarinko včera mi volala kamaradka jeji mama dela u nejvyššího soudu v Brne a řekla mi , že na porodný právo mám!Ale nemam pravo jen na prispevek na bydlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
27.1.12 11:52

no me tvrdlo břicho ze začatku tehotenstvi jako by se mimčo opřelo o břicho teri :) no musela jsem chodit na prochazky jinak bych to nerozdejchala :) Ale pořad se rodit teda nechystam na tož je je termnin cca za 14 dní tak žadne naznaky teda :D tak jsem zvedava v utery :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
27.1.12 11:54

no vždyt jsem to říkala ne :mrgreen: :mrgreen: terinko :* my se okrast nenechame !!!!! jj to vím já taky pravo nemam na příspevek na bydlení když budu s rodiči ale až se odstehuju tak si zažadam teda bud mi schvali nebo nechvali a marti já byt tebou tak taky zkusím zažadat o porodny bud ti schvali nebo ne :nevim: ale aspo bude lepší pocit že jsi to zkusila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.1.12 12:05
Terka21 píše:
juu mě to nikdo ani neřekne kolik mimis má :( naposled ho vážila v 31 tt a mel 1500 gramu ..no moje dr je fakt ukacena :( stesti že me budou delat KO ve čtvrtek tak uvidime..****Ivčo**** při tvrdnutí 45 …já mela do toho posličky a čislo mi vyšvychlo na nejakych 90 :( a sestra se me ptala jestli jsem to citila jak mi tvrdne bricho a já že vubec :(vubec ani nevim co to je..nevím..:( bud mam malo tuku nebo malo plodove vody nebo nejsem zavodnena..pokud pujdu rodit tak to 100% poznám jelikoz se malemu pohne prdelka do leva..porad ji ma napasovanou u žeber.. :zed:

Tak to já tam měla břicho jak šutr,ale zase u toho necítím žádnou bolest,tak taky 45 není oproti tvým 90 žádné číslo.90 už snad je i při porodu.A to mám na 37tt docela mini břicho,pořád mi to každej říká,že nevypadám,že bych měla za měsíc rodit,takže asi tuku,vody ani plodovky moc nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
27.1.12 12:07

švica me rikala ze mela u porodu hodnoty kolem 200 ten nevim u ceho :D no jo ale ja do toho mela bolesti:( u porodu mas vic aktivní dělouhu..me to strasne skakalo jelikož adamek se proste vrtel kopal prevaloval.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.1.12 12:08

To víš, že to zkusíme.Já jim taky nic nenechám.Říkali sme si s manželem, že je oberem o včšechno co půjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.1.12 12:10

Tak mě včera taky doktorka říkala, že mám malý bříško, tak ho měřila a měřila mě i pánev a všechno dobrý.No u některých maminek, který tam se mnou včera čekaly, sem se divila, jaký mají obr břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny