Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.6.26 11:32
@Josef_t píše: Více

myslím, že Ven už je celá žhavá :mrgreen: brzy to bude na ten kardiostimulátor :mrgreen: a já se díky tobě dneska válím smíchy, dík :*

• Citovat
  • Upravit
71
18.6.26 11:35
@Anonymní píše: Více

jj, Epstein je sokujici… jak se vsichni z jeho kasty znají mezi sebou, jeho mail o" zasvecovani" deti do sexu, do ceho investoval, v cem mel namocene paprce, jak se mocna „elita“ z celého sveta zna mezi sebou, elita v uvozovkách, protože ve skutečnosti jsou na spodních prickach lidské společnosti.

Příspěvek upraven 18.06.26 v 11:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106898
18.6.26 11:37
@MyMelody píše: Více

Ano, pokud nefungují ve všem jako partneři
Jak jsem psala včera pokud se nepropoji rodiny, pratele. tak to nepovažuji za vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8683
18.6.26 11:38

Ty ses do toho obul :D..bys nám pak Ven nesbalil… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
18.6.26 11:39
@Venetia píše: Více

Takze vlastně zjišťujeme, ze exaktni definice milence není, ze každý považuje za milence/prtnera nebo jiny a nejde říct, kdo je/neni milenec a kdo partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
18.6.26 11:42
@sirikit píše: Více

Ale vždyť otázka co na sebe padla.
A jen jsem detailněji rozepsal kdy a kde.

Připouštím, že faktor utajení by se dal považovat za stresující faktor, takže správné naladění je z poloviny zajištěno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
18.6.26 11:43

ja myslim, ze tenhle cirkus je kontraproduktivni. Videli jsme to tu nedavno u schuzky LX s Martinem - prvni 2 schuzky se vybicoval udelat dojem a na treti se ukazal v pravych barvach a vysledek je 0 bodu. Lepsi je se u vecere ukazat tak, jaky jsi v 95% casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
18.6.26 11:45
@M_Vladim píše: Více

To je složitější. :think:

Mě by třeba poletující sněhové vločky nevadily, ale připouštím, že většina lidí to má jinak.

Na druhou stranu, teplé letní počasí zase povede ženu k lehčímu odění, dokonce snad i k vynechání nějakých částí spodního prádla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8683
18.6.26 11:47

Tak ono stačí, že si Andy nabrnkne oficiálku…zas to tak nehroť :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
18.6.26 11:52
@Adull píše: Více

Trvam na tom, ze Son Andruse za milence mit nebude, dokud se nevda, nebo si nenastehuje jineho Helmuta k sobe, ale do te doby bude Andrusak partner, formulujme presne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
18.6.26 11:53

To je právě ten problém, přijdeš do obchodu a nevíš který rohlík nebo housku vybrat.
Lidi přebírají, vyberou a pak stejně přemýšlejí, jestli ta houska vedle by nebyla lepší.

Variantně si vysní ideální ručně pletenou housku, ale nejsou ochotni pro něj do té malé pekárny zajet a akceptovat cenu.

Variantně vezmou včerejší rohlík ve slevě a pak nadávají, že všechny rohlíky stojí za…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15566
18.6.26 11:54

Já myslím, že Andre není typ na dlouhodobého milence… spíš na krátká milostná dobrodružství…o sex mu nejde.. spíš o dobývání… jiskru, novotu, dobrodružství… vidíte, že o nějakou pravidelnost on moc nestojí. Možná se i bojí, že by to pak zavánělo závazkem…už jen ta jeho fobie z těhotenství :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37668
18.6.26 11:57

„Slečno, já se potím jako prase, potíte se taky tak?“
:mrgreen:
(Návštěvní večery Š + G )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76046

V klidu.
Seznamování je pudová záležitost: buď to pude, nebo to nepude. 8)
Běžně přece nečekáváš ženu doma v kvádru, vyvoněn a s karafiátem v klopě.
I když ty možná jo. :think:
Prostě se, přesně jak píše Fakáč, chovej tak, jak se chováš většinou, a vypadej jen o trošku líp.
Stejně nemáš tucha, co ona přesně očekává, takže proč se bičovat s oblečkem a básničkama, když se, jako třeba v mém případě, klidně může stát, že dáma preferuje padnoucí džíny, triko, rockové náramky korálky a pozvání na metalový koncert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
@Luxusnixicht píše: Více

Kratkodoby, nebo dlouhodobý, to je fuk, milenec nebude, dokud se nevdas. :D

Příspěvek upraven 18.06.26 v 12:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek