Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fukitol píše: Více
Netuším sice co je LX a Martin…
Trochu si tady z toho utahuju, ale když uděláš přesný opak.
Dáš si první rande v nějakém nepřátelském prostředí, ani jeden nebudete naladěn.
Tak to samozřejmě dopadne tak jak to dopadnou musí, oba to budete vyhlížet servírku, aby se zaplatilo a vypadlo.
@MyMelody píše: Více
Dyť je to tak jednoduchý
Jsi vdaná = manželka
Randíte spolu bez kroužku = přítelkyně
Oba ( či jen jeden) máte doma kouli na řetězu a kdyby jste neměli, tak jste nejspíš spolu = milenka.
Ty mě nic, já tobě nic, jsme nezadaní nebo zadaní, ale jde jen o sex = KSV. ![]()
@Fukitol píše: Více
Presne.
K čemu luxusní romanticka večeře, když na třetím rande začne prudit s babovkou
Myslím, že jde o nepochopení celé kauzy. Že si mocní často dopřávali i zakázané věci, to se táhne celými dějinami.
Jenomže… Jinak to vypadá u nějakého starověkého tyrana, třeba v Římě a jinak u volených zástupců, co by měli řídit stát a ne se chovat jako ten tyran. Dnes se tak třeba chová každý druhý mafiánský boss. Tím neříkám, že to je OK, ale to, že to vlastně není to, čím skandál vyniká. To zaprvé.
Za druhé, čím jako prů..er vyniká a co tiše a podle mě úmyslně zapadá pod závojem sexuálního skandálu je, že se tam scházeli lidi, kteří si vzájemně předávali státní tajemství. ![]()
@Adull píše: Více
A je to jasny, uz rozumime, tedy Andrusak od Son je pritel, připadne kamarád s výhodou, ale ne milenec.
Tak vzhledem k tomu, že teď neměli ještě ani jedno rande…jakože nezadaní…tak zatím je to akorát tak Bambi ![]()
Předtím přítelkyni měl, tak by bývala byla mohla být milenka nebo KSV… ![]()
@Josef_t píše: Více
To neznám… já se řídím jen citem… případně pudem
A časem zjišťuji, co dál.
@Adull píše: Více
Nevime, Son psala o nějakých hamburgerech a ze ji napsal, at mu neposila foto, ze nekoho ma, takze je možný, ze když on nějakou splasil, se Son uz nic nemel, takze byl pritel, pak nebyl pritel a teď bude pritel, anebo kamarád Bambi s výhodou. ![]()
@Josef_t píše: Více
Základ je ovšem ten, že partner musí být chemicky kompatibilní
To prostě nepřečůráš
![]()
@Arturie píše: Více
To by ale musela být kyselina pičistá HPiO4 anebo pičová H2PiO4.
![]()
@M_Vladim píše: Více
To bude taky vazane na ten typ žraloci, predatorske osobnosti, kumulující moc a prachy, chteji extrémní stimuly, extrémní perverzitu a ublizovani dětem a adolescentum, jim dela potěšeni. ![]()
Jsem poslouchala napriklad rozhovor s holkami z Dubaje, ze tam jsou casto holky znasilnene, dobite, rikaly, ze mocni muži casteji preferuji extrémní a nasilny sex.
Zase na druhou stranu, to, že se umíte bavit a povídat o všem možném, i nemožném, u mě osobně nic neznamená…a často takový muž zůstane jen kamarád
Já potřebuju k chlapovi i vzhlížet…musí tam být trochu ta nervozita, napětí…ne moc, ale trochu ano… já měla tohle takhle hned zkraje, jen s Andym, přiměřené porozumění versus přiměřené napětí…bylo mi s ním taaak dobře…a AI mi řekla, že to je dobré znamení, že tělo ví dřív, než hlava
A on byl jedinej, u kterého mi nevadily žádné doteky na prvním rande…naopak… byla jsem jak omámená
A mozek si tohle pamatuje… proto pro něj mám přes to všechno pořád slabost.