Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako on ti teď nakecá cokoliv, ale pravda bude jinde. Nicméně máte dítě a druhé na cestě, moc možností nemáš.
Každopádně mě udivuje, že ti ukázal celý chat, že ty ses s ní spojila
, a že ona ti ten chat poslala
Tak to jako zírám, co si lidi nechají líbit. A teď mluvím o té svobodné holce, která k tobě nemá žádné závazky.
@Anonymní píše: Více
Jo, myslím že si rozumíme. Ono třeba má partnerka je fajn a kdyby nebudila zájem nikoho jiného, bylo by to vlastně divné a nepřirozené. Že ji nejspíše spoustou věcí štvu, ikdyž se snažím vše dělat nejlíp jak umím, to je vlastně též jisté. A správně píšeš i o tom, že někdy jsou prostě slabé chvilky…
Myslím, že to pravděpodobně zvládnete. Tvůj chlap nemusí být vůbec špatný.
Co ti měl říct, je krásná a líbí se mi???
Bože ty jsi naivní, ano líbila se mu a chtěl s ní mít sex…Pokud si myslíš že existuje věrný chlap, vyvedu tě z omylu, NE věrný chlapi nejsou
Pokud hledáš věrnost, zůstaň sama…Nebo si namlouvej jeho lži, že tě nechtěl podvést a že ona je ošklivá
Tohle totiž běžně nevěrný chlapi delaji
No říkám si, zda kdyby to bylo opačně (její partner a ty jako zakladatelka si takhle psali a posílali fotky), tak jestli by to taky ti dva brali s humorem ![]()
Manžel je lhář no. Lže i v tom, že tam nebyla tělesná přitažlivost. Muži takhle nevypisují ženským, které je nepřitahují. Vypisují si vždycky s těmi, se kterými by chtěli spát. Takže je to spíš tak, že se nic nestalo jen proto, že ona ho nepustila. Takže za to, že nedošlo k fyzické nevěře vděčíte jí - ne tomu, že by váš muž měl nějaké hranice. S tím neškodným flirtem je to jenom výmluva. Ale to už vám nejspíš došlo… Jestli to po nevěře může být lepší, než před ní? Jen v jediném případě. Pokud předtím byl ten vztah plný problémů, které ani jeden neřešil. A po té nevěře se je oba rozhodli řešit a vyřešili je. Ale to je pak tím, že zmizely ty problémy, ne tím, že nevěra by mohla něco zlepšit. Pokud ten vztah žádné takové problémy neměl, byl normálně funkční, byla v něm důvěra a všechno bylo jednoduše ok, jen se pak ukázalo, že jeden je hlupák, co měl potřebu si něco dokazovat s někým jiným, tak tam to po nevěře lepší fakt nebude. Vždycky to spadne aspoň o něco dolů. Už víte, že ten člověk je toho schopný. A budete to vědět už navždycky. I když projdete dvaceti terapiemi. Protože terapie vám pomůže se s věcmi srovnat a přijmout je, odpustit je. Ale není tu od toho, aby vás učila předstírat, že věci jsou ok, když ok nejsou… Bude to stejně nakonec celé stát a padat na tom, zda dokážete přijmout, že toto, co předvedl váš manžel, je jeho součástí. I tohle je on. Dokážete s takovým žít, být s ním spokojená a milovat ho tak? Za mě je něco jiného, když to někde na party ve dvaceti ujede klukovi, co je se slečnou týden i s cestou a něco jiného je, když to ujíždí dospělému chlapovi, který má roky ženu a na cestě druhé dítě. A ještě mu to „ujíždí“ dva roky… Pro mě by na tomhle bylo nejtěžší smířit se s tím, že zjevně není tím, kým jsem myslela, že je. A pak taky není tak úplně tím, koho jsem si myslela, že si beru a komu rodím děti. Kdybych se nakonec rozhodla kvůli dětem zůstat (což je v té situaci i pochopitelné, že žena s velmi malými dětmi neodejde kvůli vypisování hned), tak by ten vztah hodně změnil dynamiku, protože bych tomu už nikdy nedávala 100 %.
@Lolinka94 píše: Více
Věrní chlapi existují. Jejich ego a sebevědomí nestojí na tom, kolik cizích žen jim věnuje pozornost nebo s nimi flirtuje online. Vědí, že prvotní zamilovanost časem opadne a že i ten nejlepší a nejvášnivější vztah může zevšednět. Být věrný je vědomé rozhodnutí.
Pro toho, kdo nemá příležitost je to jednoduché. Kdo jde příležitosti naproti, ten se v tom může snadno ztratit. Plyne z toho energie, která ovládne i ty silné. Je velmi snadné si nalhávat, že má člověk tyto věci pod kontrolou.
A jak víte, že jí osobně nikdy nic nenabídl, nesedl si k ní? Z toho, co říkal, že? Předpokládám, že když se s ní osobně vídal, tak jste tam nebyla a tudíž nevíte, jak to bylo ve skutečnosti. Jenže vy už teď nemůžete 100% věřit tomu, co říká… Každý nevěrník se bude snažit snižovat dopady jeho hlouposti na minimum. Takže bude tvrdit, že sice udělal tohle, ale tamto, to on by nikdy… Jinak řečeno když už něco přiznají, tak jen to, na co jsou důkazy. Je vaše volba, jestli si to chcete malovat a věřit usvědčenému lháři… Mimochodem, mě by zvedl ze židle i tím, že by jako nějakej chudák šel vykládat o tom, co provedl svým a mým rodičům. Partnerské problémy se s rodiči ani jednoho NIKDY neřeší. Protože rodiče si pamatují a neodpustí. A vy dva budete mít dávno vyřešeno, ale v rodičích to dál bude a už vašeho partnera uvidí jako nevěrníka. I když vy už to dávno řešit nebudete chtít, oni se přes to obvykle takhle nepřenesou. Chce vypadat, že to žehlí a že není takový zmetek, tak do toho bude kvůli tomu tahat moje rodiče? Absolutně neexistuje. Takhle dospělí problémy neřeší…
protože na to musí být dva? on nadhazoval hotel, ona se nepřidala
Někdo se poučí a někdo zase ne. Tvého manžela neznáme. Může se naučit nastavit hranice, za které nepůjde. Pokud ale bude flirtovat dál, tak ho to bude ovládat jako třeba alkoholika pivo.