Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Pokud by se ke mně zprávy dostaly, určitě bych Ti odpověděla. Napsala bych Ti, že mě Tvůj zájem potěšil. Pozvání na rande bych přijala, nebo slušně odmítla, podle toho, zda bych s Tebou na něj jít chtěla, či ne.
A obzvlášť, když se znáte z dětství, na tom nevidím nic špatného. Škoda, že ses jí nezeptal na místě, zda by neměla chuť s Tebou jít třeba na kafe a zavzpomínat na staré dobré časy…
Kdyby Tě odmítla, nemuselo by to vůbec souviset se vzhledem nebo s financemi. Jen teda podle textu nepůsobíš moc sebevědomě, což pro ženy není moc přitažlivé. Záleží pak, co vyzařuješ, jak působíš… Možná se ani seznamovat nechce. Ale odepsat teda mohla, to zase jo.
Já jsem třeba zvyklá na zprávy a maily odpovídat/reagovat, ale vím, že jsou lidé, kteří to ve zvyku nemají. ![]()
@Prelesta píše: Více
Krásná pohádka o princeznách, které se vždycky chovají čestně a podle pravidel královského dvora, ale realita je taková, že většina nic neřekne na rovinu a klidně nechají problém prostě vyšumět…
Ale pro klid duše bych ji přepadl a zeptal se jí osobně, to pak člověk intuitivně pozná, jak na tom dotyčná je a jestli by mohlo být něco víc.
Dobrý den,
mám takový dotaz. Měli jsme teď sraz lidí jedné sportovní skupiny po skoro čtvrtstoletí. Abych to zkrátil maximálně, zalíbila se mi tam jedna dáma docela hodně. Já jsem pak na ni našel nějaké kontakty a zkrátka jsem jí poslal na email takový doufám milý dopis, kde jsem jí prostě pozval na rande:D Abych byl přesný, ten email jsem našel až později, poslal jsem jí i podobnou SMS do práce.
Jde bohužel o to, že jsem nedostal vůbec žádnou odpověď, prostě ani tečku, nic. Musím říct, že já osobně jsem někde na pomezí sympatický až pohledný (tedy ne zrovna hezoun, ale vím z minulosti že se líbím i hezkým ženám). Také se mi nedaří zle pracovně, ale tady může být problém, ona je na tom jak jsem pochopil finančně citelně lépe přeci jen. Měla by být asi nezadaná, arogantně nepůsobila. Oběma nám táhne na čtyřicet. Chci se zeptat na následující… Řekněme že jsem prostě špatně odhadl svoji atraktivitu (ona je objektivně prostě fakt hezká) a vzhledově na ni z třeba vůbec nemám, to se mohlo stát. Anebo jí vadí že je ona bohatší než já. (nebo není nezadaná?) Nebo jí vadilo něco jiného…
Vy ženy byste v takovém případě fakt vůbec nijak nezareagovaly? Tedy ani napsat řádek „hele díky, ale nejsi můj typ“? Ani když by šlo o muže, se kterým jste v dětství v tom kroužku trávili moře času? Trošku studená sprcha… Dopis byl samozřejmě slušný. Přemýšlím jestli to snad nebylo tak že ty dvě zprávy třeba nějak nezachytila, ale to si možná nalhávám. Jen mi prostě napište pár řádků co si o tom myslíte, děkuji.