Připadám si zbytečná na světě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17024
18.6.26 11:48

@Rebelent - i to už jsem zažila - táta mi umřel na rakovinu. A jo, pro něj to bylo vysvobození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.26 11:49

Zakladatelko,
napsala jsi hrozně málo informací o sobě…..
V určitém smyslu tě chápu – taky jsem zůstala úplně sama – přesněji řečeno bez rodičů, sourozenců, přátel a i bez manžela, který mi zemřel.
Chodíš aspoň do práce? Já ano – aspoň to mi zůstalo, že jdu mezi lidi. Strašně mi chybí ale rodina – Vánoce a podobné „rodinné svátky“ jsou pro mě k nepřežití…bohužel, protože se schází rodina a tu já právě nemám

• Citovat
  • Upravit
20
18.6.26 11:55
@Anonymní píše: Více

Tak to sis měla domyslet důsledky ještě předtím, než jsi všechny pozvala na smaženici z muchomůrek… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.26 12:03
@Rebelent píše: Více

jako vtip je to dobrý :roll:

ale bohužel i takový je život, že člověk zůstane sám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29
18.6.26 12:06

Nebaví mě žít, zkrátka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.6.26 12:15

@eorminna odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.6.26 12:16

I bez přátel? V práci, kolegove, známí, nikdo? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.6.26 12:17
@eorminna píše: Více

Nad odbornou pomocí jsi přemýšlela? Podle mě máš solidní depresi. Nejsem odborník, ale pokud máš podobný stav déle nez 14 dní, zvážila bych odbornou pomoc.
Rady uživatelů zde jsou fajn, ale k tomu se ted myslím nevybičuješ. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.26 12:28
@Centropen píše: Více

pouze kolegové - ale ne tak, že bychom po práci se někam chodili bavit apod., na to nikdo nemá čas.
Přátele nemám, žila jsem víc než 10 let v prostředí DN, kdy jsem se strašně bála ve volnu kamkoliv chodit, takže postupně jsem se všemi kamarády a přáteli kontakt ztratila…

pro mě jsou k nepřežití ty rodinné svátky, kdy je rodina pohromadě - já nikoho nemám. Vánoce vyloženě nenávidím - bohužel :,(…jinak to jde celkem přečkat…
a jako introvert společnost nevyhledávám, chybí mi hrozně někdo z rodiny…nic nenadělám, někdy jsem s tím smířená, někdy to člověka mrzí…

Příspěvek upraven 18.06.26 v 12:34

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.26 12:30

@eorminna

pokud tě „nebaví žít“ - je to vážnější, než se zdá…můžeš mít depresi nebo náběh na ni, chtělo by to odborníka :hug:

Já - i přes tu osamělost - tyhle myšlenky třeba nemám…

• Citovat
  • Upravit
29
18.6.26 12:50

Nenávidím se, jsem zbytečná hmota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34038
18.6.26 12:51

No a proč se ti tvůj život zdá tak hrozný? To je těžký, když nenapíšeš víc informací. Čekala jsem, že diskuze je proto, aby ses poradila, pokecala si. Ale o to asi nemáš zájem. Chodíš k psychologovi aspon´?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.6.26 12:54

Nevím co je DN, ale nevěřím a ani nemám zkušenost s tim, že pokud nekdo chce, že si cas nenajde. Za mě jsou to jen výmluvy.
Pokud se někdo s někým vidět a potkat chce, tak to udělá.
Jo, ty Vánoce jsou blbé, ale tak co třeba na to období někam odjet? Na týden do zahraničí? Ideálně tedy do arabské země, kde se vubec neslaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.6.26 12:55

Upaluj k praktikovi pro žádanku na psychiatrii. Nech si tam dát áčko, jakože akutní stav. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová