Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky,tak jsem zpátky z kontroly.Stav čípku je stejný jako minule,hurááá
.Doktor sice říkal,alespoň ještě tři týdny vydržet,ale já myslím,že nakonec budu ještě přenášet
.Opět jsme měli debatu o železe,přitom hemoglobin ani krvinky mi od minule neklesly,tak nevím,co pořád prudí
,já nic brát nechci,určitě by mi potom bylo akorát špatně a krevní obraz by se nezměnil,radši si dám hovězí.protilátky mám taky negativní a zítra nástup na mateřskou.Jen mě trochu zaráží,že mi ještě nedělal ty stěry na streptokoka,přitom k němu jdu 27.1 naposled a to jsem myslela,že mi dá všechny výsledky do porodnice ![]()
Marti,nic si z toho nedělej,že se zatím nic neděje.Nedá se to vůbec odhadnout.Moje kamarádka byla taky pořád uzavřená na sto západů a nakonec porodila o 14 dní před termínem a porod trval celkově 4 hodiny.Tak na žádné přenášení zatím nemysli. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zítra máme 36 tt ..hrozně to letí … KO až v ponděli ,taky jdu na výtěry a pak rovnou objednavaní do porodky..abych řekla pravdu moc se mi tam nechce
když slychávám jaky tam maji k tehulkam přístup..Jinak já košilu neřeším prý ji ani vyslovně mit nesmim..jako vlastni
bude to tam divoky..jsem zvedva na prvni pasy..Jinak sem rada že mi břísko nepraska..:( doufam , že to nezakriknu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terko,krásné bříško a tetování taky super (vůbec se rostoucím bříškem nezničilo
)
Já už bych do porodky klidně chodila,protože to mám pět minut a ke svému dr mě musí vozit manžel přes celou Prahu,MHD by mi to trvalo hodinu a půl a už bych to asi ani nezvládla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja mam porodnici v druhym měste cc 10 minut autobusem , ale do brna dojizdím nekdy autobusem až hodinu pres tu nasi uzasnou dalnici …taky bych radeji sla do porodky jen kdybych nemela obavy s tech doktoru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vzhledem k tomu,že můj doktor není moc úžasný a v porodnici už jsem byla na pohotovosti a narazila tam na moc milou paní doktorku,tak se toho nebojím.Jen tam budu asi trochu déle čekat než u mého dr,ale času mám dost a mám sedět doma nebo přes ulici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
njn proste jde o to na jaky doktory narazis ..:) me prijde jak kdybych cekala na smrt..ale pritom cekam na meho krasneho chlapecka ktereho budu za chvilku drzet v naruci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, to je super, že kontroly dopadly dobře.Já sem teď dorazila od kosmetičky.Terko krásný bříško. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak já už bych taky radši chodila do porodky, ale ten můj dr.se k tomu nijek nemá.I sestra se divila, že mám zase přijít příští týden
Tak já už fakt nevím.Abych vůbe
c tu porodnici stihla a nerodila doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj holky…Terko, krásný bříško…a krom toho bříška jsi teda jako nic. ![]()
My dnes taky po kontrole, monitor krásný, při vyšetření - malej je prý stále dost vysoko, takže se nemusim obávat, že bych třeba začala v příštích dnech rodit přirozeně.. a hlavička stále nahoře, takže žádná změna se nekoná..
I já zatím chodim k mému doktorovi, ale jsem radši, protože to mám 5 minut cesty pěšky z domu. Do porodnice mě prý pošle asi až ten poslední týden..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru,to je super,že je vše s malým v pořádku.Ty už teď chodíš každý týden na monitor vid?
Holky,jaké máte prosím teď z toho posledního odběru krve hodnoty hemoglobinu?Měli by vám to psát do průkazky.Já mám pořád stejně jako na začátku 117,ale doktor mě zase otravoval s tím železem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo, děkuju!! Jsem určitě ráda, že je všechno ok..:) Na monitor chodim jednou týdně, přesně tak. Ten poslední týden prý budu chodit do porodnice asi každé dva dny, co říkala sestřička.. ![]()
Jinak já mám hodnotu hemoglobinu lepší než na začátku. Takže teď jsem měla 124! Můj doktor se jinak železem vůbec nezabýval, ani si nepamatuju, že by mě na něj kdy nabírali.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mimochodem Ivčo, jestli budeš nakonec ještě přenášet, tak to bude docela vtipný, vzhledem k Tvému celému průběhu těhu, coo?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem se tady radila s jednou hematoložkou a ta mi taky říkala,že hodnota hemoglobinu 117 je na třetí trimestr luxusní a že by železo dávala až tak pod 110.Tak jsem spokojená a doktor ať už mi dá pokoj ![]()
úplně na přenášení to sice nevypadá,čípek mám krátký měkký a malej se hodně cpe dolů,ale člověk nikdy neví.Doktor mi taky říkal,že tam má hodně případů,kdy jsou od 20týdne nálezy pokročilé a pak ty holky ještě přenáší.No vtipné by to bylo,ale když nebude mít malej 4 kila,tak ať si tam je klidně do začátku března ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky!
Veru, taky sem ráda, že to máš vše v pořádku.Jinak hemoglobin mám 130.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem dostala předepsané železo a už ho polykám. Mám hemoglobin 107. Právě jsem se dívala. Tak ty to Ivi máš dobré. Jinak jsem ráda, že vám všem dopadla poradna dobře. Vy už jste v těhotenství dál než já, tak jsem se chtěla zeptat, od kterého týdne vám dávají ty dva pásy na ozvy? Ať přibližně vím.
Terko, máš moc pěkné bříško. ![]()
Přeji všem dobrou noc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Ach ty arytmie
- 27.5.26 20:35
- vokishka
- 2
Tyčový aku vysavač – jaký pořídit?
- 27.5.26 20:50
- Anezka1990
- 28
Karcinom prostaty - léčba
- 27.5.26 20:21
- Anonymní
- 4
Mohu si zítra obarvit vlasy, když mi dnes...
- 27.5.26 21:00
- lleennttiillkkaa
- 12
Domácí příkrmy pro dítě 6 měsíců –...
- 27.5.26 19:19
- Dahlia0409
- 9
Asistentka revizního lékaře – zkušenosti...
- 27.5.26 15:34
- Anonymní
- 1
Jednostranná bolest hlavy na levné straně
- 27.5.26 18:44
- Hanča1234
- 9
Je možná změna gynekologa opakovaně?
- 27.5.26 15:29
- kudrata_indianka
- 3
Recenze a osobní zkušenosti na: Viola...
- 27.5.26 14:10
- alenimram
- 1
Poraďte účinný ale šetrný prací prostředek
- 27.5.26 20:44
- ProfZav
- 16
Nové příspěvky
Přítel poslal mé nahé fotky kamarádovi
- 27.5.26 21:14
- IcePlanet7
- 313
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky...
- 27.5.26 21:14
- jege
- 1168
Nemáme rádi léto
- 27.5.26 21:11
- TRG
- 9361
Dětská skupinka, pomůže s adaptací ve...
- 27.5.26 21:09
- Anonymní
- 22
Nárok na volno - návštěva lékaře
- 884135
- 78
Milenky sem nová diskuze
- M_Vladim
- 108095
Jak přimět dceru k pohybu?
- 27.5.26 21:08
- Anonymní
- 283
Potřeba sexu, ale bez nevěry. Co mám dělat?
- 27.5.26 21:05
- Nevšední...
- 36
Zara parfémy: Na jaké pobočce v Praze jsou?
- 27.5.26 21:02
- migmina
- 6
Mohu si zítra obarvit vlasy, když mi dnes...
- 27.5.26 21:00
- lleennttiillkkaa
- 12