Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
11.1.12 17:23

Já si taky myslím, že spousta věcí bude zbytečná.Ale až za dva týdny budu chodit na monitory do porodky, tak se zeptám na nějakej seznam a kdyžtak to podle toho ještě přehodnotím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.1.12 17:33

Tady v porodnici rodila před měsícem moje kamarádka,tak mi říkala,že využila vše co máme na seznamu a ještě si byla přikoupit hydrogelové náplasti na hojení bradavek.U nás naštěstí alespoň dávají dostatek vložek a všechny věci pro mimi.Zatím tu tašku ani nemám tak velkou.Všechny hygienické a kosmetické prostředky jsem sehnala v miniaturním vydání,takže to moc místa nezabere.Nejobjemnější mám župan.
Holky,jaké si berete noční košile?Já jsem si koupila dvě kojící s velkým výstřihem,ale nerada bych si je zničila,myslíte,že bude lepší splašit ještě nějakou,kterou pak vyhodím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.1.12 17:50

Já sem si teda žádný nekupovala.Spoléhám na to, že mi dají erární.Nerada bych si zničila ty svoje.A holky, kolik balíků vložek si berete?Já mám zatím dva balíky a mamka mi dnes říkala, že mi koupí ještě jedny a pak se uvidí podle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.1.12 18:11

Já mám jedny doma,v porodnici nám dají,prý jsou ty porodnické potřeba tak maximálně 4 dny a pak už se můžou používat normální.

Teď mě nějak z ničeho nic začalo bolet v kříži a k tomu mám tvrdé břicho,tak mě to docela děsí,protože doteď mě nic moc nebolelo.Tak doufám,že se nic neděje,protože jsem navíc sama doma :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.1.12 18:14

Ivi neboj, to přejde.Já sem taky sama doma.Mě taky vždycky všechno začne bolet, když sem sama…asi to mám psychický. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.1.12 18:30

Teď jsem si na chvíli lehla a je to lepší,tak snad to bude OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.1.12 18:34

Tak je to dobrý :palec: Musí to ti naši drobečci ještě pár týdnů vydržet :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.1.12 18:43

To jo,jen ať si tam ještě alespoň měsíc lebedí.škoda,že nic neprobíhá,tak jak to všude popisují.Všude ti napíší,jak kontrakce nebo poslíčci trvají dvacet vteřin a opakují se v pravidelných nebo nepravidelných intervalech,ale to že máš deset minut břicho jak kámen a v kuse tě u toho bolí bedra,to jsem nikde nevyčetla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.1.12 18:50

To jo, já to taky vždycky studuju na internetu a stejně tam nikdy nic nevyčtu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.1.12 18:59

Musíme věřit tomu,že až se bude něco doopravdy dít,tak to určitě poznáme,to píšou všude a je fakt,že málokdo porodí doma,protože nevěděl,že by rodil ;)
Teď už jsou naštěstí ti naši mrňousci pěkně dotvoření,takže alespoň o obavy méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.1.12 19:28

To jo.Já sem si říkala, že až budu 38.tt, a nebude se ještě nic dít,tak to s manželem zkusíme popohnat nějakýma zaručenýma metodama.Nechtělo by se mi přenášet.Už tak toho mám plný zuby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
11.1.12 19:34

Ahoj holky. Prosím vás, nemáte některá zkušenosti z křečovými žilami v těhotenství?Nějak mě bolí žíla a nevím, co s tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.1.12 19:37

A jak to u tebe Marti vlastně zatím vypadá,už ti doktor říkal,že už se ti třeba zkracuje nebo měkne čípek?Já už jsem připravená docela dobře,takže s přenášením moc nepočítám.Na minulé kontrole jsem měla cervix score 3,tak jsem moc zvědavá na zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.1.12 19:40
Kattarina2 píše:
Ahoj holky. Prosím vás, nemáte některá zkušenosti z křečovými žilami v těhotenství?Nějak mě bolí žíla a nevím, co s tím :nevim:

Já úplně ne,ale kamarádka je měla.Hodně jí pomáhaly studené sprchy a nožky pěkně nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
11.1.12 19:46

Tak to vyzkouším. Uvidíme jestli to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny