Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
13.1.12 22:22

Ahoj holky!
Terko, super bříško.Mě malá dělá něco podobnýho :lol: Jinak s tím monitorem, to je fakt pech :cert: Já taky objednávám hodně přes net a účet a ještě sem nenarazila na nepoctivýho člověka…
Ivčo,vítám tě mezi námi mateřskými :lol:

Dneska nebyl nějak čas napsat až teď.Celej den sme něco dělali.Aspoň to rychle uteklo.A zítra jdeme na oslavu ,,30´´

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
15.1.12 17:23

Holky zítra nás s mimiskem čeká poslední kontrola , tak na nás myslete.. :( same testy a doufám že se mi maly jeste ukaze..a necham si ho vyfotit.. :dance: zitra napisu jak sme na tom :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
16.1.12 08:55

Ahoj holky,
jak se máte po víkendu?Terko ať dneska kontrola dopadne v pořádku a malý se ti hezky ukáže ;)

Já jsem se nakonec rozhodla koupit ještě kolébku,pořád řeším,jak to udělat,abych mohla mít malého u sebe v obýváku a v kuchyni a taky kam ho položím v pokojíčku,když ho budu přebalovat a něco si zapomenu vzít ze skříňky (abych ho nenechávala bez dozoru na přebalováku).Takhle vyřešíme zároveň taky málo místa v ložnici na postýlku.
Objednáme asi tuto:
http://www.spuntik.cz/…kolebka-buk/
http://www.spuntik.cz/…olebky-meda/ a povlečení v modré barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
16.1.12 09:23

Čauky holky..:)

Terko, taky držím palce.. ;)

Ivčo, kolíbka je moc krásná! Já s Tebou naprosto souhlasim. Jak jsem už z dřívějška vypochopila, máme podobný byt a řešíme stejné problémy, takže i já jsem si objednala košík a věřim, že ho fakt využiju. Bohužel je to jen do určité doby, než se malej začne sám posazovat, ale i tak je to podle mě aspoň do půl roka super pomocník. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
16.1.12 09:55

Nakonec půjdeme asi do kolébky,protože si říkám,že ho to kolébání třeba bude dobře uspávat a je taky trochu větší.Tak uvidíme,jak dlouho tam vydrží.Jak jsem ještě řešila monitor dechu,jestli se může nebo nemůže použít v kolébce nebo v košíku,tak mi včera kamarádka řekla,že se nemůže použít podložkový monitor v postýlce s tvrdou matrací (kterou samozřejmě v postýlce máme),takže monitor asi nakonec půjčovat nebudeme.Mám už kolem sebe hodně maminek,které ho nepoužívají a zvládají to dobře (jedna je navíc mnohem větší nervák než já,tak to snad taky zvládnu bez toho).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.1.12 10:42

Ahoj holky, tak já sem si taky už konečně objednala povlečení do postýlky,tak by mělo v týdnu přijít.Jinak monitor dechu budu mít jak v koši tak v postýlce.Já sem zrovna ta matka, která se strašně bojí už teď :lol:
Terko, taky přeju ať kontrola dobře dopadne.Já jdu zase ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
16.1.12 10:48

Já totiž od každého akorát slyším,že je ten monitor spíš k vzteku,než že by tě nějak uklidnil.Každý mi říká,že jsi stejně na mimčo tak napojená,že pokud se sním něco děje,tak tě to prostě okamžitě probudí a monitor,že píská při každém španém otočení nebo když bereš mimi z postýlky a zapomeneš ho vypnout.Definitivně se rozhodnu asi až v porodnici,až toho našeho drobka uvidím.
kamarádka mi taky říkala,že spíš než monitor,tak hrozně ocenila váhu na mimi,ale to taky asi hodně záleží na tom,jak probíhá kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
16.1.12 10:50

Marti,ta koukám chodíš na kontroly už každý týden,docela závidím,já jdu až příští pátek a to bude asi hodně intenzivní (monitor,poradna,ultrazvuk).Pak už do porodnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.1.12 10:58

Jojo teď si mě zve každý týden.Ve čtvrtek bych měla mít výsledky na streptokoka.Taky sem zvědavá,jestli už mě konečně vypíše tu žádanku do porodnice na příští týden.Už z toho začínám být trošku nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
16.1.12 11:09

Ivčo jak to myslíš s tou tvrdou matrací??? Jakože záleží na tipu matrace, aby tam šel použít monitor??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
16.1.12 11:19
Veroniqe píše:
Ivčo jak to myslíš s tou tvrdou matrací??? Jakože záleží na tipu matrace, aby tam šel použít monitor??

No včera mi říkala kamarádka,která má teď měsíční holčičku,že nemůžou mít podložkový monitor,protože mají tvrdou kokosovou matraci.Taky jsem na to koukala,nikdy jsem o tom nic neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
16.1.12 11:22

Aha…tak to já ale nevim ani, jakou máme..???
Dostali jsme k Vánocům novou, takže fakt nevim. Holt to vyzkouším až na živo s mimčem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.1.12 11:39

No tak to já se taky zvědavá.My máme taky tvrdou, ale ne kokosouvou.Mimča přý mají ležet na tvrdé matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
16.1.12 11:51

Jí jsem původně myslela,že se ta podložka monitoru dává jen pod prostěradlo a mimi leží přímo na tom,ale prý se to dává pod matraci :nevim:
Možná taky záleží na typu monitoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
16.1.12 12:06

To jo, to je pravda, že se to dává pod matraci. Ale že záleží i na typu, to jsem fakt nevěděla…no, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny