Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já sem si zase našla pár seznamů na netu a dala sem to dohromady a podle toho sem si balila tašku.Jinak už sem holky úplně zbalená až na takový ty věci jako je hřebínek, kartáček na zuby a tak.To mám poctivě napsaný na papírku, abych pak v tom zmatku na nic nezapomněla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
dneska jsem se tedy opět nevyspala,hrozně na mě působí ten úplněk.Tašku už jsem taky dobalila a teď to budu asi pořád dokola přerovnávat a kontrolovat
.
Myslím,že je to všude +/- stejné,jenom v některé porodnici ti dají vložky a někde ne.Já si zase třeba musím vzít pro sebe balík přebalovacích podložek k porodu a po porodu.Někde taky nedávají všechno na miminko (třeba plenky atd).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHojda..
Ani já se nevyspala..:( zase jsem čuměla do stropu asi od 4 do půl 6..
Jinak u nás v porodnici nedají nic..takže mam s sebou skoro krosnu, protože jelikož mě tam nechají minimálně 6 dní, musim mít vše s sebou..a že těch plen, vložek, vložek do podprsenek a všeho ostatního je požehnaně!! Kdyžtak mi manža bude denně ještě vozit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak dnes 37.tt
Už jen 19 dníííííí!!!! ![]()
Odpo jdu na masáž bříška před porodem a večer by na kurz snad konečně měla dorazit pediatrička..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru,tak to už je opravdu za chvilku
.Doufám tedy,že budeš první ![]()
Holky cítíte pořád pohyby stejně?Já tenhle týden pozoruju,že se malej hýbe o dost méně,jen tak trošku,když mu pošlu něco k jídlu.Občas si protáhne nožičku,vystrčí zadek nebo se nacpe do žaludku.Dřív se hýbal skoro pořád a teď zase pořád jen spinká.Jsem z toho už trochu nervózní,ale naštěstí mám zítra poradnu.Asi už odpočívá před příchodem na svět a dělá si zásoby tuku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo já to mam naopak…malej se teď hýbe skoro pořád a cítim ty pohyby hrozně moc intenzivně. Přisuzuju to tomu, že tam má asi už málo místa, ale někdy mi tam jakoby kope do nějakýho orgánu, vůbec nevim, co to je, možná vaječníky a vystřeluje mi to do křížových bolestí..
Ale nebuj, hlavní je, že se hýbe a jinak je pravda, že se jim střídá období klidu a aktivity..já ho ještě před třemi týdny cítila úplně minimálně a teď tohle..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně,hlavně,že se alespoň trochu hýbe,taky alespoň tolik nedráždí dělohu a břicho mi tedy tvrdne o hodně méně,už to asi pochopil,že tam kopat prostě nemá,jinak ho to umačká ![]()
Holky a jak se teď cítíte psychicky?Já začínám být trochu nervózní.Ne,že bych se vyloženě bála porodu,ale je to takový divný pocit,když to prostě může kdykoli přijít,vůbec nevím,jak to bude probíhat a jak si pak poradím s miminkem ![]()
Na nic jiného už nějak nedokážu myslet o to víc,že jsem tady věčně sama,nemůžu ani jít nikam ven a doma taky nic moc nezvládnu.Včera jsem asi třikrát přerovnala věci v pokojíčku a teď budu asi pořád dokola kontrolovat věci do porodnice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak koukam ze nespavost trapi vetsinu, taky se ted uz poradne nevyspim…
Dnes jsem 36.tt a vsechno je nachystano, pokojik pripraven, oblecky vyprany a ted mi nezbyva nez cekat
Snad tech poslednich par tydnu ubehne rychle… pro vsechny ![]()
Pouzivate nekdo malinik a lnene seminko? Ja zacala v nedeli, tak budu doufat, ze to k necemu bude
A i kdyby ne tak me to aspon donuti dodrzovat pitny rezim…
Pro Ivcu Dnes jsem byla poprve v poradne v Krci, sestricky jsou mile, jedine co me trochu zarazi je ze ted dva tydny nebudou delat monitory, zacinaji zase az od 37+5…ale doktor mi delal ultrazvuk, takze kontrola mimca je a asi by zjistili kdyby se neco delo… Jinak jestli muzu doporucit, vezmi si sebou knizku nebo neco na zabaveni, sice jsem necekala az moc dlouho, ale hodila by se mi. Na doktora se po ranu,nebo kdyz toho maji na salech hodne chvili ceka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peťul já piju lněné semínko, prý jsou po tom kluzavá miminka, ale to se mě stejně asi netýká..:( já piju hlavně abych mohla dobře na záchod..
Ivčo, já jsem teď taky jak na trní, ale ne ani z příchodu miminka, ale spíš mě děsně otravujou lidi a vůbec se mi nechce jim na nic odpovídat..každej se Tě jen ptá, tak kdy už to bude, co to bude, ozývají se mi lidi, který mě neviděli 2 roky a najednou je stááášně moc zajímá, jak to zvládam..beztak jen sháhí drby..
Takže jsem většinu času jen na všechny nepříjemná a když už přijdou třeba tcháni a začnou se ptát i oni, tak to už mě chytá nerv a jsem taky neřpíjemná..
doufam, že to porodem skončí..:)
Jinak se mi dnes chce pořád čůrat, si říkam, jestli se tam malej vížně nepřetočil a třeba mě teď hlavičkou tlačí víc na močák. ![]()
Ale to spíš ne..nedělam si iluze, nicméně, zítra opět monitor, tak uvidíme..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě se tam teď malej opět pěkně mele,asi jak dostal oběd,ale už se tam asi chudák vůbec nemůže vejít,přijde mi,že najednou kope úplně všude,asi mi roztrhne břicho ![]()
Já jsem ráda na všechno dopředu důkladně připravená a porod a příchod mimča jsou věci,na které se tedy moc připravit nemůžu,ale říkám si,že to prostě nějak bude a časem na to budu s nostalgií vzpomínat ![]()
Maliník ani lněné semínko raději neužívám,už teď mám porodní cesty docela dost připravené a nijak urychlovat to nechci.myslím,že mi bude bohatě stačit,až příští týden vysadím svoje megadávky hořčíku. ![]()
Peťul,díky za informace.Slyšela jsem,že v Krči nedělají pokaždé monitory,ale zase že vždycky dělají ultrazvuk a kontrolují ozvy,takže kdyby se něco dělo,tak to poznají spíš než z monitoru.Navíc mě ty pásy hrozně dráždí břicho a hned mi šíleně tvrdne,takže jsem spíš ráda.Minulý týden jsem tam byla sepisovat porodopis a bylo tam tedy hrozně moc lidí,i já jsem tam čekala asi půl hodiny a to jsem byla do téhle ordinace sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak já jsem toho taky moc nenaspala.
Ještě sem musela brzo vstávat a jet s mamkou na vyšetření do nemocnice, protože ona tam prý netrefí
Takže před chvílí sem se vrátila.Jinak mě už taky chytá trošku nervík.A lidi kolem mě,mě taky pěkně štvou.Hlavně tchýně.Ta pořád něco vnucuje.to je prostě děs.Když sem jí řekla, že jdeme na tu svatbu,tak ona na to, že se těší až bude celej den hlídat.Ona si snad myslí, že malou nakojí nebo co
Mě to vždycky tak dokáže vytočit,že se mi tlak zvýší snad na 200
Určitě bych jela 60 kiláků někam na svatbu a měsíční mimčo bych nechala doma,ne?!?!Manžel mi taky řekl, že malou necháme radši doma, že co s ní tam budeme dělat,že se může nakrmit z lahve.A já mu na to řekla, že sem si nepořizovala mimčo kvůli tomu, abych ho nechávala pořád doma,když chci někam jít.Takže to byla taková malá včerejší výměna názorů.Nevím, jestli už sem tak úzkostlivá nebo co nebo to sou hormony.
![]()
Taky se mi holky zase udělaly pěkný hemoroidy, tak trpím jak pes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti,nic si z toho nedělej,chlapy tomu nerozumí,oni nevědí,že když mimčo kojíš,tak ho nemůžeš jen tak někomu na celý den předat s lahvičkou.Já bych to taky nechtěla,rozhodně ne u měsíčního mimča.My jsme měli na svatbě taky takového drobečka,měli to domů 50 km a zvládli v pohodě obřad i hostinu,malá hodně spinkala a vůbec neplakala.A to byla už její druhá svatba,na první s ní byli 14 dní po porodu.Takže,když jsou klidní rodiče a moc to neprožívají,tak se zvládne opravdu všechno.
Hemoroidy mám taky,naštěstí zatím jen jeden malý a moc problémy mi to nedělá.Hlavně se snažím předcházet zácpě (každý den ráno mám psylium s jogurtem) a preventivně se mažu gelem z dubové kůry.Snad to vydrží a nezhorší se to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martina28 píše:
Ještě přidávám fotečky koše, který už mám konečně doma.
Krásný košík,my hoo nakonec kupopvat nebudeme.Postýlku nějak vpasujeme do ložnice a pak máme takovou malou ohrátku,ktde můžu mít malého přes den v obýváku.Máte v košíku stejné povlečení,jako my v postýlce,jen my máme zelené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já približne vím ale kamoska mi taky rikala že si brala plno veci a pulku nepotrebovaala o to jde..ja mam takoovou porodnici kde pro maleho mam mit jen jednorázové plenky a ubrousku …a pak už jen věci pro sebe..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Okořenění a polohy
- 26.5.26 04:39
- Emyl
- 1
Léčba chronických poševních zánětů
- 26.5.26 01:22
- Anonymní
- 1
Asi problém ve škole...
- 26.5.26 01:42
- BohunkaP
- 4
Jak se vypořádat s tím, že už někoho...
- 26.5.26 01:18
- Michelle_M
- 2
Eminimo a diskuse na něm jako předmět...
- 26.5.26 00:25
- Anonymní
- 2
Na co se zeptat ve školce?
- 26.5.26 00:12
- Anonymní
- 1
Agrese na mladší děti
- 25.5.26 22:28
- Ada001
- 1
Proplacení kurzu školou
- 25.5.26 22:24
- Natynka193
- 1
Svatba ve dvou na úřadě-šaty
- 26.5.26 04:41
- AjaF
- 13
Stolní lampička - tipy
- 25.5.26 22:39
- TRG
- 7
Nové příspěvky
Svatba ve dvou na úřadě-šaty
- 26.5.26 04:49
- Heduš Homolková
- 14
Kdy po obědě/večeři myjete nádobí?
- 26.5.26 04:44
- AjaF
- 48
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky...
- 26.5.26 04:42
- Venetia
- 687
Okořenění a polohy
- 26.5.26 04:39
- Emyl
- 1
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 26.5.26 04:09
- Betty MacDonald
- 43081
Nemáme rádi léto
- 26.5.26 03:50
- TRG
- 9262
Hra - jídlo podle abecedy
- 26.5.26 03:09
- Sára2020
- 58398
Milenky sem nová diskuze
- 26.5.26 02:04
- Luxusnixicht
- 107704
Asi problém ve škole...
- 26.5.26 01:42
- BohunkaP
- 4
Černé tričko bez obrázku pro dítě – kde...
- 26.5.26 01:23
- MacyBlack
- 20