Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
29.10.11 10:42

Ahoj Marti,já jsem měla vyrážku po celém těle někdy kolem 12 týdne.Doktor to vůbec neřešil a řekl mi,že to s těhotenstvím nesouvisí a mám si dojít na kožní.To jsem neudělala,ale začala jsem zkoušet různé krémy a vyměnila jsem prací prášek za Lovelu.Dobře mi na to zafungoval Bepanthen a Konopná mast - to jsem si mazala na ty nejhorší části a pak když se to zahojilo,tak se každý den pořádně promašťuji - nejsušší místa indulónou a ostatní krémem Excipial z lékárny.Místo mýdla a sprchových gelů používám Dětský syndet od SebaMedu.Taky mě napadá,jestli to nemůže být způsobené nějakým jídlem.Citrusy,džusy,dochucovadla atd.

Taky jsem v té době dost četla o jaterních problémech v těhotenství,ale přijde mi,že se to objevuje spíš až po 30tt a často to začíná svěděním dlaní a chodidel.Je to způsobené tlakem miminka na játra a teď ještě není tak velké.

Tak se toho neboj,s doktorem se o tom určitě poraď,ať máš klid,ale věřím,že to nebude nic vážného a brzy se to ztratí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
29.10.11 14:24

Marti, já měla na začátku těhu taky vyrážku po celém těle a zmizelo to..
Nemysli hned na to nejhorší, určitě je to normální. A tělo mě svědí taky, hlavně jak se napíná ta kůže. Vždycky se namažu hodně a je to v pohodě..
Za doktorem určitě jdi, ale určitě to bude v pořádku, uvidíš..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.10.11 21:37

Ahoj holky, děkuju moc za povzbuzení.To potěší.V pondělí uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
31.10.11 09:40

Ahoj holky, tak jsem byla u toho Dr.No moc chytrá z toho nejsem :zed: Čuměl na mě jak tele, prý vůbec netuší co by to mělo být.Poslal mě na kožní, kam sem samozřejmě nešla.Doporučil mi jen vitamín B na posílení funkci jater, tak sem si ho hned koupila a uvidíme jestli to přejde. :nevim: Jinak sem se objednala na 3D4D UTZ na pátek a ve čtvrtek jdu na cukrovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
31.10.11 09:43

Ahoj Marti..to je zvláštní, že Ti na to neni schopnej nic říct. Ale snad neni úplně blbej a nic by nepodcenil. Nesmíme taky věřit všemu, co si přečteme na netu…ale doufam samozřejmě, že budete v pořádku..:)
Teď jsi mi připomněla ten 3D ultrazvuk, musim se tam objednat taky..
Jinak jsem se rozhodla, že budu chodit na těhu cvičení, je to spojené zároveň s předporodním kurzem..:) je to na 13 lekcí, takže by mě to mělo doprovodit přímo k porodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
31.10.11 09:54

Ahoj holky,

Marti,tak to doktor reagoval podobně,jako ten můj.Určitě mají hodně zkušeností a vědí,že jaterní problémy se takhle brzy v těhotenství neobjevují a že se to projevuje trochu jinak.Jinak by ti určitě alespoň udělal jaterní testy.Zkus si koupit ty krémy,co jsem ti napsala,to tobě ani malé nemůže ublížit a pokud by ti to tak do týdne vůbec neustupovalo,tak bych radši vyrazila na to kožní.
Tak ať se to brzy ztratí a nemusíš si tím lámat hlavu.

Veroniqe,to těhotenské cvičení bude určitě super.Já se chci taky přihlásit na předporodní kurzy tady u nás v porodnici.Jsou to ale jen přednášky (tři po dvou hodinách) o porodu,kojení a péči o miminko.Cvičení bych taky brala,ale moc nevím,co vybrat,aby to bylo prospěšné,takže radši zatím jen chodím na malé procházky a trochu se doma protahuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
31.10.11 17:33

Jo holky, snad to bude dobrý.Kdyžtak půjdu na to kožní.Na to 3D sem volala dnes a řekla mi, že se musím objednávat 3týdny dopředu,ale nakonec mě tam ještě vmáčkla a jdeme v pátek až na půl sedmou večer.ale sem ráda, že sem se tam dostala.a předporodní kurzy mám taky v plánu absolvovat.Ale ta porodnice do které chci jít to pořádá až od 30.tt,takže mám ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
31.10.11 17:34

Ivčo, já doufam, že budu spokojená. Jak už jsem psala, je to asi 13 lekcí, stojí to necelých 1300,– a je tam nejdřív hodina cvičení (nevim přesně styl) a pak asi půl hodina těch přednášek..snad mi to k něčemu bude (trošku se bojim kojení). Navíc jsem dost líná a doma nic nedělam, takže jen kynu a kynu!

Dneska jsem se objednala na ten 4D, jak oni píšou tady u nás, jdeme tam příští pondělí, prý dostaneme jednu barevnou a 3 černobílý fotky a 15 minutovej záznam na DVD. stojí to 1000..tak se těšim, snad bude malej dobře natočenej..:)) Taky jsem dnes udělala výbornej kauf, musim se Vám pochlubit, jakou z toho mam radost.. našla jsem úplnou náhodou obchůdek pro děti, zároveň bazárek, kterej dneska likvidoval a vše bylo minus 50%. Tak jsem koupila asi 7 věcí a zaplatila 170 Kč.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
31.10.11 19:06

Veru, tak to jsi koupila dobře. :potlesk: Já už z oblečků mmám asi vše, teď přijdou na řadu ty ostatní věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
31.10.11 20:56

Tak já mám taky vše, ale nech to tam, když to je za takový ceny..:) navíc jsem vzala spoustu triček, který jsou třeba až od roku výš. Bylo mi to líto to tam nechat..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.11.11 10:56

Ahoj holky tak mám za sebou test na cukrovku.Musím teda říct,že jsem si zpočátku myslela, že to asi nedám, když jsem viděla ten půl litrovej kelímek z
glukózou,ale když sem se napila, tak to chutnalo jako hodně sladkej citronovej sirup z vodou.Takže pohoda.Teď jen,aby to bylo dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
3.11.11 11:00

Marti,tak to je super,že jsi to zvládla a máš to za sebou.Výsledky budeš mít kdy?Já půjdu asi za týden,jak se mi bude chtít a jak se na to vyspím.

Jak je jinak?Jak pokračujete v rekonstrukci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
3.11.11 11:12

Ahoj holky..:) to je dobře Marti, že to máš za sebou..:)
Já byla včera poprvé na tom cvičení. Bylo to celkem ok, trošku mě i ráno bolelo tělo. Je to znát, že se 7 měsíců nehejbam..:) Jinak v těch přednáškách, jakoby předporodním kurzu, se asi nedozvim nic nového. Jediný, za co budu vážně ráda, až se bude probírat kojení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.11.11 20:30

Výsledky pošlou na gyndu prý zítra nebo až v pondělí.Jinak o víkendu se bude srovnávat podlaha, pak se dovymaluje a položí koberec a může se stěhovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
4.11.11 06:48
Martina28 píše:
Výsledky pošlou na gyndu prý zítra nebo až v pondělí.Jinak o víkendu se bude srovnávat podlaha, pak se dovymaluje a položí koberec a může se stěhovat:-)

Tak to je fajn,to se určitě do vánoc stihnete krásně zabydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny