Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
27.10.11 10:36

Ahoj holky já sem se ptala kolik malá měří,ale doktor mi řekl, že jii nemůže změřit, že je moc skrčená :nevim: Takže budu doufat,že je O.K.snad neroste jen do šířky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.10.11 10:50

Já taky nevím,kolik malej měří.Jen vím,že všechny ostatní rozměry přesně odpovídají týdnu těhotenství,takže jsem se ani neptala na celkovou délku.Minulý týden v úterý vážil 420g,tak by už mohl mít teď přes půl kila.Taky má už pěknou sílu a když kope,tak mi pěkně nadskakuje břicho,je to super :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.10.11 11:01

Mě taky všechny rozměry odpovídají tt.tak je to dobrý.Jinak holky všimly ste si, že tady kecáme už jen my tři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
27.10.11 11:15

ahoj holky..:)
jo jo.. :lol: já jsem si to taky nedavno říkala.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.10.11 11:21

Taky by mě zajímalo,co ostatní těhulky,snad jsou všechny v pořádku,jen zaneprázdněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.10.11 12:47

Teď to vypadá, že nemáme nic na práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.10.11 13:41
Martina28 píše:
Teď to vypadá, že nemáme nic na práci :lol:

U mě to tedy nejen tak vypadá,ale je to i pravda.V bytě máme všechno hotové,úklid,vaření,praní a žehlení mě zaměstnají průměrně na 4 hodiny denně a co tedy jinak dělat než kecat na netu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
27.10.11 19:03

:) já toho taky moc na práci nemam, teď jsem se začala zase zdokonalovat v angličtině, ale mam toho ještě spoooustu, co potřebuju udělat. Umýt okna a spoustu takovejch věcí, který se mi vůbec nechtějí..už jsem informovala manžela, že mi se vším musí pomoct..musim říct, že mi začínají už slušně otékat i ruce. Tlak stále v normě..:) ale snubní prstýnek už jsem musela sundat..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.10.11 21:45

Tak snubák taky za chvíli budu muset sundat.Okna mi přijede mamka zítra umýt, protože už přes ně není vidět.
Jinak pořád pracujeme na tom pokojíčku.teď momentálně vytvářím malby na zeď.Až to budu mít, tak to nafotím a ukážu(teda jestli se mi to podaří a bude se na to moct koukat) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
27.10.11 22:40

No určitě, Marti..:) ráda se pokochám..my totiž pokojíček mít zatím nebudeme..(dokud nebude domeček). takže to je v bytě samý provizorium..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.10.11 22:54

No jelikož to ještě nemáme hotový, tak mám v ložnici už menší skladiště věcí.Jediný co ještě není zaskládaný je postel :-D Ačkoli se snažím uklízet, pořád to tam vypadá jak po výbuchu.Už ať to je a můžu to všechno stěhovat do pokojíčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
28.10.11 08:17

Marti,tak to se moc těším na obrázky,já bych takovou odvahu neměla,tak jsem koupila pár takových dřevěných dekorací na zeď.Teď ještě vybírám látku na závěsy a na vánoce koupíme postýlku.Jinak pokojíček moc neřešíme,nábytek máme starý,ale pěkný,koberec taky,tak to necháme jak to je.

Jsem ráda,že jsme celou rekonstrukci více méně stihli před otěhotněním,takže ani vánoční úklid nebudu muset moc řešit,všechno je tady nové a zatím čisté.Přeju hodně sil,ať už taky můžete trochu odpočívat.Ale na druhou stranu se opravdu nenudíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
28.10.11 09:45

Ivčo my máme taky ani ne rok po rekonstrukci, ale přijde mi až neskutečný, kolik věcí je člověk schopnej během toho roku nashromáždit..:)
Mě čekají hlavně ty okna, jinak je tu relativně taky pořád čisto..ale těch věcí 8-o do toho postýlka, přebalovák, ještě jsem si pořídila pojízdný koš na mimi, aby jsme ho mohli mít v obýváku, když budu třeba vařit nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
28.10.11 19:41

jo holky, tak já z nábytku pro mimi nemám doma ještě nic. :-( Memám to kam dát.Musím vydržet až to bude hotový.Jenomže se to tak pomalu vleče,že přestávám věřit tomu,že to do vánoc stihnem,protože to chci mít už nachystané.Člověk nikdy neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.10.11 09:58

Ahoj holky, jak jsem si myslela, že moje těhotenství probíhá celkem v pohodě, tak jsem se spletla :-D Udělala se mi jakási vyrážka na břichu a k tomu mě svědí celý tělo.Můžu se uškrábat.Tak sem neváhala, sedla k netu a hledala.Co se může zdát jako banální věc,sem se dočetla, že je to docelá závažná věc :cry: V pondělí naklušu k Dr,ať mi udělá jaterní testy.Může to být porucha jater, vyskytuje se to prý v těhotenství často, ale až na úolném konci těhu, které se musí po zjištění hned ukončit.Tak mám teď pěkného brouka v hlavě a dost se bojím.Protože kdybych měla teď porodit, tak ani nechci pomyslet, jak by to dopadlo. :cry:
A nebo to může být obyčejná těhotenská kožní dermatitida :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny