Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Veroniqe píše:vidíš to, to mě nenapadlo..tak schválně si to pak povíme..
Mě k tomu právě inspirovala kamarádka,která v noci při kojení na své dva kluky vůbec nemluvila,prostě jen nakojila a položila do postýlky.Výsledek je,že oba vždycky pěkně spinkali a v noci nevyžadovali žádnou zvláštní pozornost kromě jídla.Tak mě napadlo,že by se to třeba mohlo trénovat už i prenatálně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, na tom něco bude.Hlavně ať máme zdravý a hodný dětičky ![]()
Zrovna včera sem si tady četla nějaký deníček některé maminky, které mimčo křičelo od porodu v kuse,že spalo jen 4 hodiny denně, že se z toho málem zbláznila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo,tenhle deníček jsem taky četla,je to nářez,když vůbec nic nezabírá.Taky mě dost překvapilo,že jí moc nepomohli sestřičky v porodnici,myslela jsem,že tě nechají po porodu trochu prospat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já sem si taky myslela,ale asi je fakt, že musíš mít štěstí, na koho narazíš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem teda žádnej deníček nečetla..ale ani se nebudu předem strašit.. Pravdou je, že pak při nočním kojení by mělo bejt tlumený světlo a na miminko nemluvit, aby si brzo uvědomily rozdíl mezi dnem a nocí..to, který miminko řve míň a který víc, to asi neovlivníme..jestli bude malej po mě, tak se mam na co těšit, protože já jsem řvala nepřetržitě pořád, mamka ze mě byla vyřízená a pak jsem si v půl roce vyřvala tříselnou kýlu…oproti tomu brácha byl naprostý zlatíčko, o kterým vůbec nevěděli..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak třeba bude mimčo s tímto po bráchovi.
je fakt, že kdyby mě malá řvala nepřetržitě, tak z toho asi zcvoknu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bych si to až moc idealizovala, Marti.. ![]()
Ale jelikož jsem v těhotenství fakt hodně v pohodě, nemam žádný velký stresy, s manželem se pořád jen smějeme…tak by to nemusel bejt žádnej uzlíček nervů, ale hodný, klidný miminko..:)
Za čas si to všechno napíšeme.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,tak jsem zpátky z utz.Máme na 100% chlapečka,takže už můžu konečně miminku říkat Lukášku
.Všechno ostatní je taky v pořádku a je to už kus chlapa,váží 370g.Doktor říkál,že je taky pořádně živý
.Jsem strašně šťastná ![]()
jen mě trochu dostala reakce mamky,když jsem jí to volala,tak mi řekla,že si z ní dělám srandu,že je to chlapeček,že je stejně přesvědčená o tom,že je to holčička
.Fakt to nechápu a dost mě to mrzí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivi moc gratuluju k chlapečkovi.Nic si z toho nedělej.Nikomu se nezavděčíš.Moje tchýně bylo to samý.Byla totálně zklamaná, že je to holka.myslela si na 1000%,že to bude kluk,protože ona má přece dva syny.jenže my sme dvě holky a většinou se to posuzuje ze strany matky co se narodí.Ale musím říct, že moje mamka a ségra sou totálně nadšený,zato taťka čekal vnoučka po tolika ženských,ale zas říkal,hlavně ať je to zdravý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo moc gratuluju k chlapečkovi..:) a z reakcí ostatních si nic nedělej, důležité je, že jsi spokojená Ty a počkej, až se malej narodí..to z něho všichni budou tak vyřízení, že jim bude úplně jedno, co to je. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky,mamka se s tím prostě musí nějak vyrovnat,ale přijde mi to dost zvláštní.Pro nás je to takový zázrak,je nám úplně jedno,jestli je to holčička nebo chlapeček,je to prostě naše miminko
.A mamka od začátku mluví jen o holčičce,nakupuje všechno růžové,plánuje,co bude s vnučkou dělat a když jí řeknu,že je to chlapeček,tak jediná reakce - to si ze mě děláš srandu
.Teď už mi ani nezavolala,jindy mi volá třikrát denně.Ty vztahy jsou někdy složité,ale hlavně,že mi jsme s manželem a Lukáškem v bříšku moc šťastní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to je mi líto, Ivčo…tak jak to popisuješ je to dost sobecký a smutný..ale ona si zvykne…nejhorší je, když se takhle někdo upne na utkvělou představu a pak se holt nemůže vyrovnat s tím, že to je jinak…snad nebude chtít Vašeho Lukáška navlíkat do těch růžovejch věcí.. ![]()
Hlavní je, že vy jste spokojení a že bude malej zdravej! Nenech si to zkazit.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo hlavně si nenech zkazit zbytek těhulkování.Uvidíš po porodu.To se o něj babičky ještě poperou
jak u nás ![]()
někdy mě to až úplně dojímá jak si najednou chtějí všichni brát po mém porodu týdny a týdny dovolené.Hlavně tchýně.Ale kdybych chtěla s něčím pomoct, tak určitě pojedu ke své mamce,přece jen k ní mám jinej vztah,že.Tak sem z toho taky vždycky vytočená.A navíc chci, aby byl aspoň pár dní se mnou manžel doma, ať se taky něčemu přiučí, ale to asi neklapne,ale to předbíhám.
Taky si myslím, nebo to spíš o sobě vím, že budu taková ta úzkostlivá matka, která nebude svoje dítě chtít nikomu půjčit,natož aby ho někdo hlídal.Už teď vím, že moje noci budou bezesné,s tím, že budu stávat u postýlky a sledoovat,jestli malá dýchá.já se znám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím,že mi do porodu neuvěří,že je to opravdu kluk,je to fakt těžký případ
.Ale my jsme moc rádi,manžel je nadšený,že bude mít pokračovatele rodu a parťáka na slepování letadel a leštění auta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Kombinované studium učitelství chemie pro...
- 18.5.26 12:12
- Lollitka
- 2
Infuze na bolest zad
- 18.5.26 11:10
- Anonymní
- 1
Zpoždění menstruce, negativní TT a léčba...
- 18.5.26 10:51
- Týna995
- 1
Panický strach z nevěry
- 18.5.26 12:17
- lucad77
- 8
Utrogestan na začátku těhotenství
- 18.5.26 11:23
- Anonymní
- 4
Jaká byla vaše první jízda v autoškole
- 18.5.26 12:07
- normalni zena
- 13
Jak probíhá operace a rekonvalescence u...
- 18.5.26 10:27
- Mall126
- 2
Těhotenství a práce partnera v zahraničí
- 18.5.26 12:23
- ALIPELI
- 20
Přítelkyně chce být některé noci sama
- 18.5.26 12:32
- Adam_Br
- 114
Máte někdo smlouvy od Providentu?
- 18.5.26 06:28
- admin
- 4
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 18.5.26 12:41
- Adull
- 105871
Jsou dnešní muži ‘’kvalitní’’?
- 18.5.26 12:41
- M_Vladim
- 42
Dodržujte zdravý životní styl?
- 18.5.26 12:37
- Yasmen
- 92
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 18.5.26 12:37
- My Melody
- 424
Slavíte s dětmi maturitu?
- 18.5.26 12:36
- Prelesta
- 114
Přítelkyně chce být některé noci sama
- 18.5.26 12:36
- Adam_Br
- 115
Brnění, slabost, třes