Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, co vy a angelsound? používáte ho, nebo nějaký jiný doppler pro poslech srdíčka? my jsme ho použili předevčírem, 11+1, a po chvíli hledání jsme krásně slyšeli. Jenže včera nic, tak jsem z toho mírně nervózní ![]()
@baru1525 ja mam doppler, jsem 13+0 a nenasla jsem nic, takze jsem taky nervozni
@Klangr A screening jsi už měla? Já do něj právě mám ještě daleko, takže nemám ani toto uklidnění. ![]()
Já toho nejsem zastáncem a osobně bych to nepoužila. Jedním z několika důvodů je i to, že to člověka může zbytečně vystresovat. Co jsem četla, tak v tom prvním trimestru je to normální, že srdíčko nenajdete a nemusí to hned znamenat něco špatně.
Jinak jsem oficiálně v druhém trimestru a dnešní screening dopadl dobře ![]()
@pujda za me zalezi na kazde zene a jejim pribehu. Nekdy muze byt ten strach v tehotenstvi tak veliky, ze stresove hormony mohou uskodit vic, nez nejaky obcasny poslech srdicka. 🙂 to, ze nekdy nemusi jit najit, je vec druha. Ale pokud se zadari a ten kratky poslech maminku uklidni, proc ne. Js teda taky nemam, ale prijde mi to super, kdyz to nekomu muze pomahat s psychikou
@Anonymní píše: Více
Však píšu, že JÁ OSOBNĚ nejsem zastáncem
je to můj pohled a je na každé ženě, jak si sama rozhodne. Když se to srdíčko nenajde, pak miminko tomu stresu vystaví tak či tak. Ale pokud by ten stres bez toho byl ještě větší a dlouhodobý, pak jasně, je to zase rozdíl. Ale ptala se, zda to používáme, tak píšu, že JÁ OSOBNĚ bych do toho nešla.
Ale moc věřím, že u obou bude vše v pořádku a miminka byla jen jinak otočená
však ta srdíčka jsou ještě malinká.
@baru1525 joo mam prave, takze by melo byt vse ok, navic jsem byla minuly tyden ve ct, takze to pouzivat nebudu ![]()
Ahoj holky, dneska jsem mela prvni screening a miminku prestalo srdicko. Nemuzu se s tim vubec smirit, cely tehu bylo uplne bez problemu. Pry nemam celat a mam se zitra objednat na revizi. Jsem uplne v haji.
Ježiš to mě tak mrzí
A myslim, že chápu. Je to strašlivej pocit a bolí to ![]()
Doufám, že máš kolem sebe hodně podpory, určitě se neboj o tom mluvit (když se na to budeš cítit). A dej si čas 🙏
Bude líp… a dost pravděpodobně mimčo přijde, jen později (ale chápu, že to zní jalově).
A revize je nepříjmená psychicky, ale jinak to nic neni….
To mě strašně mrzí! Ja ti budu drzet palce at se s tim vyrovnas jak nejlip to pujde!