TP listopad 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
22.4.26 15:16

Ahoj holky, přidávám se k Vám. Momentálně jsem 8+5 tt na kontrole všechno v pořádku, srdíčko bilo a velikost 19, 79. Za 3 týdny máme 1. screening, tak doufám, že vše bude v pohodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
23.4.26 14:51

@Katynka6 a jak máš starou dceru? Já mám syna čtyřletého a právě nejsem moc schopná zajistit mu program, aby nám to utíkalo, jsme doma nebo na zahradě, ale necítím se na to třeba vyrazit někam na hřiště. Do školky nechodí, protože jsou tam noroviry a neštovice, tak nechci aby něco přinesl domů. Uz na začátku těhotenství jsem s ním byla v nemocnici protože měl střevní virozu, vše vyzvracel a byl dehydratovaný, tak měl kapačky a tři dny si nás tam nechali, tak bych nerada další kolečko nemocí…

Příspěvek upraven 23.04.26 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
23.4.26 14:52
@Anonymní píše: Více

Ja to mam podobny nic se mi nechce a to uz jsem ve 12. Tydnu jen přežívám 🫣 🫠

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
23.4.26 15:00

@Lleos gratuluju :srdce:

Já byla na kontrole včera vyšel mi vysoký tlak, ale bylo to stresem, měřím si ho doma a mám to v pořádku :). Ja ty kontroly špatně nesu jak jsem v říjnu prodělala zamlklé těhotenství❤️‍🩹. Každopádně miminko bylo v pořádku, paní doktorka mi potvrdila nosní kůstku i srdíčko, miminko si zakopalo nožičkami, pořád to mám před očima😍. Byla jsem včera 12 +0 podle MS, podle UTZ 11+4. Na screeningu mi asi upraví ten termín porodu přesně, pojedu na sceeening 5.5. na prenatální kliniku do Brna na Veveří ☺️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.26 19:35

@Janii.Ch to je mazec jak strasne rychle to miminko roste, nemuzu se uz na tento dalsi ultrazvuk dockat 🙏🏻

• Citovat
  • Upravit
751
23.4.26 21:10

@Janii.Ch dcera má 2 roky a 4 měsíce. A dneska jsme byly celý den na výletě. Prvně na Flóře v Olomouci a pak jsme jely do zoo, a pak hodinu a něco domů a před 8 jsme dojeli domů. A mě přijde, že venku je mi prostě lépe. A s únavou taky prostě člověk to musí přežít, nemůže si tam někde lehnout jako doma. Tak mi přijde, že to lépe snáším, než když jsem doma a mám čas přemýšlet jak mi vlastně je a jak jsem moc unavená. Ale jako jsem ráda, že už ležím v posteli a že se do rána nehnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.4.26 06:37

@Katynka6 je pravda, že když už jdeme na zahradu je mi taky líp, ale stejně tam jen posedávám. O víkendu jsme odpoledne jeli na pouť, tak to bylo fajn, ale necítila jsem se úplně na 100%, musela jsem si jít sednou na lavičku a pak si tam dala langoš a bylo mě z něj zle celou noc😆 🫣. Ale snad to bude už lepší a lepší jsem už na přelomu 12. a 13. týdne, tak snad jsou lepší zítřky v dohlednu :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
24.4.26 11:18

Zdravim všechny “nováčky” a držim palce. :dance:
Já jsem 9+5, je mi spíš hůř (zvracim, no 🙈) a screeningový ultrazvuk mám až 15.5. - do té doby nic - a mám pocit, že se nedočkám a je mi jasný, že ten den budu mít tlak a hlavně tep někdy v nebeských výšinách. 8o Budu se nejdřív bát, aby bilo srdíčko a pak si pravděodobně vyslechnu minimálně rizikový výsledek generiky (už jen kvůli věku) a budu zas čekat na NIPT.

Po tom všem a těch letech se mi pořád špatně věří, že by to mohlo vyjít a jsem strašně nervózní. Tím spíš, že už jsem na začátku měla problém s hematomem. Ale snad to vyjdeee :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
24.4.26 15:15

@BabyYoda Jé, to jsme skoro stejně. Já jsem dnes 9+0 ;) Měla jsem potvrzovací kontrolu před 3 týdny, srdíčko bilo, a v úterý jdu na kontrolu pro průkazku. Termín screeningu ale ještě nevím :roll: Snad budou mít místo, tam kam chci jít, je prý docela čekačka…
Jinak mně není skoro nic, až je mi to divný. 8o
Držím ti palce, aby to šlo, jak má :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.26 19:36

Tak ja se dneska dozvedela z krve ze mam aktivovanou srazlivost krve, mam zvyseny d-dimery tak mam ted pekny nervy, aby se neco nestalo. Za tyden mam znovu kontrolni odbery :(

• Citovat
  • Upravit
169
25.4.26 21:57
@Anonymní píše: Více

Věřim, že to bude dobrý. Přeci jen těhotenství se srážlivostí hýbe. A doktoři jsou opatrní. Ale chápu, že to musí být nervy. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.4.26 08:20

Tak mám dnes po kontrole. Miminko odpovídá 11+3, takže je o dva dny starší. Viděla jsem, jak se hýbe a kope :srdce: Zatím všechno v pořádku a odnesla jsem si průkazku.

Jinak je mi čím dál lépe, ale občas jsou i horší dny nebo chvíle. Jak se daří vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
29.4.26 08:31

Ahoj, já jsem dneska taky byla na kontrole. Miminko odpovídá 10+3, vše v pořádku. Dostala jsem průkazku a byla mi nabrána krev i na screening. Screening máme 14.5.

A musím říct, že cca týden je všechno lepší, jak večerní nevolnosti tak i únava. Tak snad se přehoupáváme do té lepší části těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
29.4.26 09:16

@pujda @Katynka6
Ahojte, já jsem byla na kontrole včera a miminko je velikostně 9+2. Tak to máme všechny tři hezky týden od sebe :D Taky jsem si odnesla průkazku a termín screeningu mám 26.5, což se zdá jako za milion let :D
Jinak mně je taky dobře, ale teda mně špatně nebylo skoro vůbec. Až jsem si říkala, jestli je vše v pořádku 8o Tak teď jsem ujištěná že ano, a můžu směle přežít ty 4 týdny čekání :D Snad i vám už bude jen líp a líp a všechny nás čeká ten kouzelný druhý trimestr :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.4.26 09:22

Ahoj,

já jsem taky 10+3 a moc líp mi zatim neni :mrgreen: I když občas mám dobrej den a snad to zlepšení brzy přijde :)
Screenung ultrazvuk mám 15.5., takže i to máme skoro stejně @Katynka6 .
Závidim vám tuhle mezikontrolu, já mám sice průkazku doma už nějakou dobu, zkontrolovanou i štítnou žlázu, ale teď trnu, jestli je všechno v pohodě. Ale tak snad jo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí