TP listopad 2026

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
pujda
25.3.26 12:27

@Katynka6 Ahaa já myslela, že jsi nakonec trochu dál, když to odpovídá 6tt. Tak že jsi 6+, to už by moožná něco vidět mohlo být. Každopádně i tak je to ještě brzy. No ale závidím kontrolu, já už se těším.

• Citovat
  • Upravit
744
25.3.26 13:18

@pujda 5+4 je 6 týden. Od 6+0 je 7 týden. Kéž by ty kontroly byly každý týden, rychleji by to utíkalo. My jdeme znova po Velikonocích, tak je to fajn. Pak je nějak kontrola před screening EM, pak screening a pak se mi to strašné táhlo u dcery, pak jsem měla kontroly co měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pujda
25.3.26 13:50

@Katynka6 Můj gynekolog i těhotenská aplikace počítají 5+4 jako 5. týden, 6+ jako 6., tak to takto počítám odjakživa taky. Podle ukončených týdnů. Ty začátky se strašně táhnou že? Jak jsi to nakonec oznámila manželovi?

• Citovat
  • Upravit
744
25.3.26 13:54

@pujda ano ukončený 5 a probíhající 6. Já to znám takto, ale asi je to jedno. To samé je s označením měsíců. Tam se to taky vede trošku jinak.

Manžel začal sám s tím, že by to teda viděl opravdu na snažení o druhého prcka, tak jsem to na něho jen tak vychrlila, že prcek už se rozhodnul sám a nečekal až on označí ideální dobu 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pujda
25.3.26 14:12

@Katynka6 Je to jedno, špatně není ani jedno, jen mě štve, že v tom je pak zmatek :D Jee tak se to s oznamováním vyřešilo samo.

• Citovat
  • Upravit
156
25.3.26 21:14

Ahoj holky, tak moje kontrola dopadla dost stejně :)
V děloze, váček, odpovídá 5+x
A další kontrolu, kde bych měla dostat průkazku, mám 13.4., příští týden jdu na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
26.3.26 18:35

@BabyYoda na krev jdeš sama od sebe nebo tě pozvala doktorka? U dcery jsem dostala průkazku až snad před screeningem, i když teď na klinice je jiná doktorka tak uvidím jestli jí dá dřív a nebo taky až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
26.3.26 18:59

@Katynka6
Pozvala mě doktorka - moč+krev.
Pak ultrazvuk na srdíčko (to mi vychází cca 8+0) a za další týden SONO štítný žlázy.

No, hlavně aby se tentokrát udrželo. Vim, že s tim nic neudělám a člověk se nemá stresivat, ale to se líp řiká, než dělá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.26 11:53

Moje doktorka taky dává průkazku až na prvním screeningu. Dělá je sama, takže asi proto. 🙂

• Citovat
  • Upravit
pujda
28.3.26 12:27

Já si u prvního nepamatuju, ale u druhého jsem dostala průkazku v 8tt, i když můj gynekolog taky dělá screeningy sám. Tak předpokládám, že tentokrát asi taky dostanu dřív. Už se těším na první kontrolu :lol:

• Citovat
  • Upravit
156
28.3.26 12:43

@pujda
A kdy máš první kontrolu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.26 12:43

@pujda jasný, každý doktor to asi dělá jinak. 😀 jako taky bych se nezlobila, kdyby mi ji dala dřív, ale smůla.

• Citovat
  • Upravit
pujda
28.3.26 13:02

@BabyYoda Nevím, ještě jsem nevolala :D nechci jít brzo. Dnes jsem 6+3, počítám, že to nakonec může být méně, takže budu volat asi v průběhu nebo koncem příštího týdne.

• Citovat
  • Upravit
744
28.3.26 18:37

@pujda jsi dobrá, že vydržíš se i dlouho neobjednat :palec: já jsem dneska 6+0 a mám takové lehké první příznaky. Mám lehké pnutí v podbřišku, to jsem se dočetla že je růst dělohy a pak jsem si vzpomněla, že u dcery jsem to taky dost cítila během celého těhotenství, občas se mi zamotá hlava a začínám mít hlavně večer pocit takové lehké kocoviny. Na příští týden jsem nabídla bratranci z Čech, jestli k nám nechtějí přijet. Pak mi až došlo, co když mi bude špatně. No snad se ty nevolnosti kdyžtak budou rozjíždět pomalu a nebo zůstanou takové lehké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
28.3.26 18:39

@BabyYoda nedovedu si ty stresy představit. Já byla zatím jednou těhotná a z toho mám zdravou dceru a když nepočítám pozitivní screening a NIPT testy tak to těhu bylo bez obtíží a jak se člověk stejně bojí. Tak obdivuji všechny ženy, co mají špatné zkušenosti a musí těch 9 měsíců vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí