Poradna duly
Jana Čurdová
@pujda tak to nevím, já mám dělohu otočenou dozadu i u předchozího těhu mi musel doktor dělat i screening spodem. A to mám váhu 56 kilo na 170 cm, tak záleží i na dalších faktorech. U mě by přes břicho tak brzo určitě neviděli vůbec nic.
Ale můžeš se zkusit zeptat a uvidíš co ti doktor řekne.
Tak už zítra! Myslím si teda, že zítřek bude nekonečný, jdu až odpoledne, to se potááhne.
Holky, já včera zakrvácela. Bohužel to šlo do červena a bylo i pár maličkých sraženin. Samo to přestalo, nic mě nwbolí, tak jsem sw nehnala na pohotovost a zítra volám doktorce. Ale po svých zkušenostech mám pocit, že to zas nedopadne.
Každopádně moc držim palce na kontroly!!!
@BabyYoda já měla minule akorát špinění a pak se ukázala cysta. Ale co jsem si hodně načetla, nemusí ani krvácení nic znamenat. Budu držet palce ať je to tvůj případ, taky dej vědět jak budeš mít nějaké informace
@BabyYoda Ach jo
Ale když to nepokračuje, tak je šance, že to bude v pořádku. Dej pak vědět, co doktorka.
@pujda
Jedu nakonec dneska ve 12:15.
Tak uvidíme.
Kéž by to bylo dobrý 🙏 🙏 🙏
Od tý doby je klid, tak třeba…
Ahojte! Ráda bych se k vám přidala
Dneska jsem byla na kontrole, dle ms jsem 7+4, ale dle ovulace, a jak potvrdil i doktor, spíš 6+4. Ale viděli jsme srdíčko!
Další kontrola už bude pro průkazku. Je to moje první těhotenství, takže jsem ze všeho vyplesklá, ale mám strašnou radost.
Všem, co se teď chystají na kontroly, držím palce ![]()
Tak jsem viděla srdíčko
![]()
Zatim všechno v pořádku, velikost odpovídá 7+2 ![]()
Jen je tam menší hematom (ten to mohl způsobit), mám být víc v klidu a dostala jsem progesteron.
Ale zatim dobrý. Mám strašnou radost ![]()
@BabyYoda Tak to je skvělá zpráva, ale stres to musel být děsný.
U mně vše v pořádku, srdíčko krásně bilo
Odpovídá 8+0
Holky to jsou krásné zprávy 😍 mě čeká kontrola zítra, tak jsem zvědavá. Dostaly jste už i fotky? U nás se platí těhotenský balíček, u dcery to bylo 1500, teď jsem zvědavá kolik to bude a jestli to už budou chtít zaplatit zítra nebo až příště.
@Katynka6 Fotku jsem dostala, ale platím za každou 110. A mimi tam zatim vypadá jako žralok
Do příště se musím rozhodnout, zda chci screening. Co to máš za balíček? To si připlácíš něco navíc?
@pujda připlácí se, že při každé kontrole je ultrazvuk a je z toho fotka. Screening se platí pak ještě zvlášť.
@Katynka6 Super, tak si dáme vědět. Nevíš, zda jde v tomto týdnu vidět srdíčko i přes břicho? Vaginální ultrazvuk chci odmítnout, ale v předchozích mi ho v prvním trimestru vždycky dělal, aby to šlo vidět lépe.
V diskuzích jsem četla zkušenosti různé. Třeba to v tu chvíli pak ucítím jinak a vyšetřit se nechám, ale zatím to v sobě cítím takto.
Příspěvek upraven 02.04.26 v 08:31