Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, my mame termin zacatek brezna. Od zacatku vsak mam caste a velmi silne menstruacni bolesti bricha i zad. Obcas spinim, tak jsem spise vydesena a verim, ze vse dobre dopadne.
Zatim se hlasim k vam! Nic neni jiste jeste jsem ani nebyla na kontrole ale test ukazuje caru jako blazen
Taky se k vám přidám jestli můžu
termín bych dle MS měla mít přelom března/dubna ale u dr jsem ještě nebyla 😊
Ahoj. Ja se hlásím také. Pokud vše dobře dopadne tak rodíme konec března 2026
U Dr jsem již byla. Aktuálně jsem 7+2 a v tuto chvíli vše ok. Co se týče špinění také zažívám a je to děs. Ale pry je to v prvním trimestru běžné. Jinak já jsem z Českých Budejovic
Ahoj holky, take mame termím březen. Dnes mi poslali výsledky krve, které mám vzít na 1.screening a chtěla bych se s vámi poradit, dle kontroly jsem na odběr krve pro 1.screening šla v 9tt+6. Hodnota PAPP-A byla 0,52 IU/LI a hodnota BHCG byla 79,15. Nevíte prosím, co to znamená? Zkoušela jsem to nějak přepošíst na MoM a PAPP-A mě úplně vyděsilo, protože vycházelo hodně pos 0,5. Děkuji moc
Ahojky. Pridavam se. Take mam termin porodu prvni polovinu brezna.
Potvrzene tehu uz mam, v tydnu jdu teprve sepsat tehotensky prukaz. ![]()
Ahoj holkyy, jen jsem se chtela zeptat, zda u Vas vse probiha v poradku?
Me ceka cca za 2 tydny prvni screening.
Jinak cca do 9 tydne me trapily silene nevolnosti. Sice jsem nezvracela, ale bylo mi cele rano/odpoledne/vecer, hrozne zle… Snad uz je to za mnou. Konecne taky zacinam mit chut k jidlu. ![]()
Ahoj maminky čekatelky.
Tak jsem 8+3.
Průkazku dostanu až na konci 13 týdnu po NT ultrazvuku.
Všem nám držím palečky.
Holky ja stale taky tady! Zitra jdu na kontrolu. Podle mych vypoctu bych mela byt zhruba 8+0, ale samozrejme jsem ve zmatku uplne zapomnela kdy byla posledni MS
jsem dost nervozni, u nas se prukazky ani nedavaji
Ahoj holky
, ráda se o vám přidám
termín 25.3 a to je bude přesně rok po nevdané ztrátě v druhém trimestru, snad vše dobře dopadne
všem přeju jen to nejlepší a ať je vše jak má být
Tak jsem byla na kontrole a vypada to na zacatek dubna, ale jinak pry vse v poradku ![]()