Termín porodu - Březen 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.8.25 13:54

@Sofikam87 ahoj, miminko se nastesti drzi, nicmene holky v pripade velkych bolesti nenechte se odbyt.me porad posilali domu, ze je to v tehotenstvi normalni. Skoncila jsem v nemocnici tromboza cele nohy a panve.

• Citovat
  • Upravit
313
20.8.25 14:25
@Anonymní píše: Více

Jezis, to je sileny. Mohu se zeptat, o jaky rizikovy faktor se u tebe jedna?
No ja v prvnim tehu litala kazdou chvili na pohotovost, kdyz se mi neco nezdalo… Vzdy jsem cekala dlouhou dobu, ale nakonec se doktori snazili byt napomocni a ja pak mohla byt v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.25 14:40

@Romča25 výsledky z rozborů krve jestli je tam nějáka dědičnost, ikdyž v rodině to nikdo neměl, se čeká, prý potřebují více hodnot s odstupem času. Ale začalo mi to jako ukrutná bolest dole zad a zadku, dle doktorů jsem to měla rozchodit a opravdu na pár dní se to zmírnilo. Ráno jsem však začala cítit bolesr v tříslech a začlo špinění- na pohotovosti řekli, že vše je ok, bolest je z ťehotenství. Ještě ten den zpět a hospitalizace, noha byla jednou tak větší než druhá, změnila barvu a bolestí jsem opravdu brečela, manžel mě musel nosit

• Citovat
  • Upravit
313
20.8.25 15:38

@Ivana103 Paneboze, tak snad se brzy uzdravis a ty i mimi budete v poradku! A v jakem jsi tydnu? My trombozu v rodine mame z tatkovo strany. Ja jsem teda nastesti zdrava, a vzdycky jsem mela vsechny testy v poradku, ale clovek nikdy nevi. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
20.8.25 16:15
@Anonymní píše: Více

Věřím že budeš v pořádku, moc ti to přeju. Já jsem sice pesimista, protože jsem nedávno přišla o mimi v druhém trimestru, ale teď je zatím vše v pořádku, mám za sebou 1. kontrolu a druhá mě čeká příští pátek v rizikovce, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.8.25 20:40

@Sofikam87 Ahoj😃. Já mám termín 24.3.26

Už se nemůžu dočkat 😃 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.8.25 20:41

Ahoj maminky.
Jdu s dotazem. Jak zvládáte to čekání do dalšího ultrazvuku? Také jste nervózní, když nevíte zda je vše ok? Co vám pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
21.8.25 20:47
@Dikol píše: Více

Ahojky 🙂 🙂 já měla nejdřív 24.3 a pak řekla 25.3 tak jsme na tom úplně stejně :kytka: Jinak ani mě nemluv, já po tom co jsem si v březnu prožila… Hrůza :,( taky se nemůžu dočkat druhé kontroly. Je to nekonečný, jdu příští pátek do rizikové poradny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.8.25 20:50

@Sofikam87 Já jdu 26.8. na krev a až 16.9. na další ultrazvuk. Hrozne čekání… Šílená nejistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
21.8.25 20:57

Ahojky.
Tim, ze tohle bude jiz druhe tehu, tak uz to tolik neprozivam a hlavne to s ditkem silene rychle leti.
V prvnim tehu jsem si vedla denicek, mela jsem na vse cas, ted vubec. :D Kdybych nemela aplikaci v tel., tak ani poradne nevim, v kolikatem jsem tydnu… A to tam zajdu vzdy az po nejake dobe…
Samozrejme mi zalezi na tom, aby bylo miminko zdrave. Snazim se jist zdrave, pravidelne beru vitaminy, nepretezuji se, spime ted s malou naprosto ukazkove, a to je asi tak vse, co pro to mimi mohu udelat. :nevim:
Nevim proc, ale porad si myslim, ze vse dopadne dobre a hlavne i v prvnim tehu jsem mela vzdy pozitivni mysleni. :)))) Ono to ani jakoby ovlivnit nejde, tak proc se tim zatezovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.8.25 13:56

Ahoj holky, jsem z Brna, dnes 12+0 po svém 1. IVF, je to moje 1. těhotenství. TP vychází zatím dle prvních výpočtů na 6.března. :kytka:

Ve středu se chystám na screeningový test, tak snad bude vše v pohodě. Teď o víkendu jsem totiž trochu špinila a krvácela a našli mi malý hematom (12mm), který je prý v pohodě, ale radši jsem si vzala nemocenskou a dodržuju klidový režim.

Měla jsem od příštího týdne jako učitelka nastoupit znovu do práce - ale doktoři se na mě tváří, že by být mnou zůstali doma (je mi 38, učitelství je stresující, teď jsem krvácela, je to po IVF, takže ať to neohrozím zbytečně…). Srdce mi říká, že nemocenská by byla ta volba, která nejvíc pomůže miminku, ale hlava a druhá půlka srdce říká, že mě pro změnu usouží stres z financí a z nedostatku činnosti, ze které blázním popravdě už teď, natož při vyhlídce dalších 6 měsíců bez možnosti jezdit na výlety a trochu žít! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.8.25 09:32

To by měl být už prvotrimestrální screening toho 16.9 si myslím. Neboj se bude to dobré, musíme věřit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.8.25 09:39
@San87 píše: Více

Ahojky, bude mi taky 38 za necelé 3 měsíce, je to mé druhé těhotenství, s tím že první začalo v prosinci 2024 a na konci března jsem ho musela ukončit v 15 tt porodem. :,(

Tímto chci říct aby si byla radši doma a dávala na sebe pozor. Přeju ti hodně štěstí a ať je vše jak má být :srdce: Vím že být doma je frustrující, já jsem tak byla od ledna do konce května a nyní jsem zase… Ale zas si říkám že udělám vše aby se to tentokrát povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.25 14:40

Ahoj! Tak ja mam sice TP ofiko v pulce brezna, ale… Minuly tyden jsem se na prvni kontrole v 11. tydnu, kdy jsem se jiz natesene zacala fyzicky a vseljak pripravovat na VBA2C, dozvedela, ze cekame dvojcata a to dokonce jednovajecna (mo-di), a ze jedno na ultrazvuku nevypada vubec dobre. Hodne hodne jsem spinila (vlastne spise vylozene krvacela starou krvi 14 dni 6.-7.tyden), pak dobre, od vcera zase, nejdrive i cerstvou, a ted zase spinim. Miminka ziva. Kontrola za 14 dni. Takze jsme to odevzdali Bohu a uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.8.25 15:11

@Xéhachiwinga držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie